No muhatap! 💁♀️
Kavga ederim 💥
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Genelde kendimden korktuğum için muhattap olmam ama eğer karşımda sevdiğim biri varsa, neden benimle kavga etmek istediğine bakarım. Onu anlamaya çalışırım. Hatalı olmasam da, özür dileyip sakinleştirmeye çalışırım.
Sabırla öfkesini kusmasını beklerim. Bittiği zaman gider sarılırım. Geçti, bitti.
Aklıma bir hikaye geldi.. Üniversitede çocuğun biri kıza sataşıp duruyormuş kız dayanamıyıp abisini çağırmış abisi gelmiş çocukla kavga etmeye.. kapının önünde volta atıp kaç paket sigara içmiş çocuk baktı abinin gideceği yok demiş.. sonumuz neyse katlanalım diye aşağı gidip.. abi denen kişiye .. Ne var Ayolll demesiyle abinin kaçmaıs bir olmuş :D
Hellowrrrii, kavga etmem muattap bile olmam o gereksizlerle. amaçları kaos çıkartmak oluyor zaten. ki sevdiklerimle de kavga etmem. normal bir şekilde konuşurum çözülmesi gereken bir konu varsa karşımda ki de beni seviyorsa zaten birbirimize anlayış gösteririz her türlü..
Bence istemesin , muhattap olmam ilk ama devam ederse isteğini yerine anlayacağı şekilde getiririm 😌
Teşekkür ederim hepsi için aşkım ❤️
Rica ederim güzelim 💜
Cevap
50Cevap
Hayal kurarım mesela tekme vuruyorum bulutlara uçuyo falan ama sakinliğimi korurum kimsenin seviyesine düşmem.
Gerçekten kavga etmek istiyorsa sosyal medyada çüklemem umurumda olmaz. Yüz yüze tercih ederim. Laf dalaşına girmem köpek gibi
Tamamen o anki moduma kaşınan kişiye göre değişir ya bazen çok kavga edesim geliyor bazen de ne olsa uzak durasım
Bu aralar filozof modundayim. Kız kardeşim geçenlerde atışmaya çalıştı. Dengesiz günümde olsam atışırdim sahiden de, işte nolmuşsa artık bana "de hayde senin bildiğin gibi olsun kurban" diyip geçtim. 😄
😁 kafa rahat en azından
Evet🙂
Kavga varsa duramam. Sevdiğim bir insan ise alttan alırım ama durmam yine de.
Mevzuya bağlı konunun derinliğine...
çok s! ktirib∅ktan bir konuysa sallarım ama aileme evladıma yapılan bir durum varsa yapanı sallarım.!
Ama ben bu yaratıcılığı çok sevdim s! ktirib∅ktan :D
Hahaha teşekkürler 🌷
😅👌
Kavga etmek istemesinin sebebi nedir?
Sebep önemli ona göre bir çözüm yolu sunacağım
Evet sebebi ver gelsin bakalım😂
Canı sıkılmış sjdjs
Yok somut bir konu ver ya ama düzenleme ve kurgulama yapacağım
Bak yoksa seninle kavga edeceğiz ama ha🤪😂
Kurgulayamam şu an bana ne ya
Herhangi bir sebep ver işte zor mu Allah Allah😂
Evet zor
Seninle hiç pazarlık yapılmıyor
Ahada sinirlendim ıhhh 😤 🤪😂
Yeni sürüm olarak son bir kaç yıldır hak edenle dişe diş mode on. No muhatap dedikçe tepene biniyorlar laz kızı ✌️
Kuduruyorlar napak 😃
Hemcinsle sarmıyor umursamıyorum ama karşı cinsle sarıyor çok güzel. Benimle uğraşabiliyorsa buyursun 😂
İlk cümle “bak kızım…” diye başlar seni görünce djjs
Bana bak kızım diye başlaması mümkün değil ki kimsenin tavuğuna kışşş deme zahmetinde bulunmuyorum ya en fazla bana iftira atar ben de yeryüzünden silerim insan yerine koymam gereksiz yere de incilerimi dökmüyorum 😂 ama oldu da bak kızım diye başladı cümleye o an benim ses tonu durmaz ya saç baş dalmak benlik değil ama kulağının zarını severim bak kızım ne ya 😂😂
Ederiz ya ne olacak.. Altı üstü bir kavga 😅😂😂
Tabii ya sonuç ne olur bilinmez
Değer mi hiç be 🙄
Aynen, hemen kavgaya girilmez de biraz gözlemledikten sonra yapıştır gitsin djsj
Hak ediyorsa ederim, benimle kavga etmeyi hak etmesi lazim once
Ne yapınca hak ediliyor, Tee allam havalara bak
Biraz daha devam et oluyo gibi 🤔😀
Ya bıraaak
Birakmazsam?
Sen bilirsin sjdja
Tabi ben bilcem aferin ogreniyosun yola geliceksin sen 😀
Ha sen beni sinirlendirmeye çalışıyorsun :D
Yoo ben normal davraniyorum yani sende ilerleme var, saptadigim sey bu. Durum tespiti yaptim sadece 😀Bu sekilde devam etmelisin ama bozma artik geriye donus olmasin 😀
Şimdi seni bir ilerletirim bir ilerletirim tamam mı :D geriye dönmeye cesaret edemezsin
Tomom son hokloson hor zomon bono boloyoson zoton 😀
Ne diyon bö bö bö jdjda
No doyon bo bo bo jo do jo do o
Valla moderasyon yapacam ha :D yicem xperlerini
😅x per yeniyor mu?😀
Yaaağğhh yeniyor :D para gibi dkfks
İstiyosan ye umrumda mi 😀
Ağlarsın sonra :D
Oğlorson sonro 😀
La havle Allahım ya bu sefer gerçekten la havle 😅
Cumle uzun yoksa onu da yazcaktim da 😀
İlk muhataba almam sakince konuşurum daha çok üstüme gelirse direk dalarım 😂
Eh tabii elimiz armut toplamıyor 😃
Değecek biriyse çok güzel kavga ederim değmeyecek birisi ise muhatap bile olmam
Neye değmesi gerekiyor djdj
Moduma bağlı kavga edesim varsa malum dönemde kavga ederiz jdmdksmkd onun dışında no muhatap
Ayh o ara katil bile olabiliriz djdjs
Suçtan saymasalar bide👌🏼 jsmxjynd
Yanii belki sayılmıyordur :D
Deneyelim :D
Valla cidden öyle bir haber okumuşam :D ama hangi ülke idi bilemiyorum
Hafifletici diye bende gördüm jsnsjsns araştırıyım biriyi öldürmek istersem oraya götüreyim 😅
Gözümü kan bürüdü hakim bey :D
İçimde kontrol edemediğim bir güç vardı engel olamadım 😅
İçime bir şey kaçtı hakim bey amca djsj
Hahshahs ben değildim o kişi
Şu tatlılığa bakın bu masumiyette böyle canilik ne gezer jdkdksm
Tamam kızım beraatine karar verildi ksjd
Artık hürümm hsmdjsms
Hürümcümmm 😅😂
🤦🏼♀️😂
Sevdiğim veya saygı duyduğum biri ise, tartışmamak için çaba sarf ederim. Yine de etmek isterse kendine haline bırakırım.
Sosyal medyadan ise sıfır tolerans ile tartışmasının T'sine girene direkt engel butonunu kullanıyorum.
Kavga etmek isteyeni kendi kızgınlığı ile başbaşa bırakmak daha mantıklı kendimi bile çekecek durumda değilken başkasının negatif enerjisini hiç çekemem
Walla sebebini sorarım sakin sakin, baktım sebebi de beni sardı falan geçerli yenuur XNXNDDNSNSN
E bi temiz ağzını burnunu dağıtmadan göndermek olmaz şimdi keenks yakışmaz bize hani racona ters
Bozarım muhtemelen. Birisi senı kışkırtmaya çalışınca, sakin kalıp mantıklı cevap verirsen donup kalıyorlar. Denendi onaylandı.
O anki ruh halime bağlı 😄 konuşmasına izin vermeden pişman da edebilirim, duvara mı kpnuşuyorıum diyeceği krizde yaşatabilirim 😄
Hiiiç seviyemi düşüremem valla kıymetli çenemi yoramam bağırış cagiris için ha gelsin konu üstünde eğrisi doğrusu konuşulsun ama kavga nöö
Sınır anıma denk gelırse ederım denk gelmesede ederım galıba sjsjsj cok anlık ofkelenebılırım anıden kestıremıyorum
başak işte
Umursamaz olurum genelde böyle durumlarda, kimsenin kendi içindeki sorunlarını bana o şekilde yansıtmasına izin vermem.
Yok sayarım her zaman. Sakin kalarak muhatap bile almam, cevap bile vermem, icabında polisi ararım ve Allah'a havale ederim..
Genelde sakince cevap vermeye çalışırım ama benim üstüme gelip sürekli beni zorlarsa içimden bir panter çıkmıyor değil.
Git başımdan derim uzatırsa Osmanlı tokadını yer 😅
Kişiye göre değişir ama kimseyi kavga edicek kadar umursamam benim için değerli olmalı ki umusayım
Ne gerek var zaten kayda değer biri olsa kavga etmez
Kavga etmeyi bıraktım ceza ödemekden imza atmaktan yoruldum diye kavga etmek boş iş çünkü Adalet yok
Sanalda uğraşamam ama realde dilimi tutamam sanırım.
Tekmeli yumruklu kavgaysa hay hay derim, keyif alıyorum baya. Ha yok laf dalaşıysa tercih etmem.
Konunun ne olduğuna bağlı boş zamanım yok saçma şeyler için
Eger fiziksel ise kaçınmam. Ama eğer sözlü ise susarak psikolojik baskı yaparım.
Uymam bu onu daha deli eder😂gerçeği öyle bir durum yaşamam. İşim olmaz
Eğer kavga edesim varsa hiç durmam ederim, aksi takdirde kavga edecek halim olmuyor dlcldlv
Etmem arkadaşım etmek istedi ben istemedim engelledim
Cahilse muhattap olmam. Cahil özgüveni varsa yerin dibine sokarım.
Benim modum ignore, konuyu kapatır önüme bakarım
Çok zorlarsa kötü şeyler olur haddini bildiririm
Sözlüyse bir şey yapmam. Saldırırsa ve sinirlenirsem karşılık veririm.
Bu istek bana komik geliyor ve gülüyorum tutamıyorum kendimi
Yerle bir bütün ederim
Benle kavga etmek isteyen çok, muhatap olmuyorum genelde.
Bayılırım kavgaya hele birde karşımdaki istiyorsa var ya 😂😂😂😂😂😂
Bazen dayanamayip kavga ediyorum🥴😀
En güzeli djsjd neden kavga etmedim diye dövünmezsin sonrasında
İstediğini vermem :D
😌👌
kavga etmemeyi tercih eder ve karşımdakini hangi yaşam koşullarının o hale getirdiğini, o kişinin derindeki derdini sorgularım.
Direkt engel atarım 😂
Ya sadece sanal olarak düşünme :D
Konu seni korumaksa ederim ;)
Benim korunmaya ihtiyacım yok aslan
Her aslanın bir dişisi vardır koruyacağı sosyete kızı
Haydi başka dişi aslanlara bak sen korumaya ihtiyaç duyan falan, hadi badi hadi
Sologami felan boş ayaklar gel dön sen bu yoldan
Stalk işin bitince çık profilimden, kasıyor
bu ne kapris seni alan yandı
Ne alması? Araba veya eve mi benziyorum
Hazır cevap maşallah
Sen et kavgayı ben biraz şurada uyuyayım 🥱
Uyuyamazsın imkansız djsj
Kendi başına etsin ben yokum :D
İlle de sen sjdjs
O kavgalar çocuklukta kaldı biz iletişim kura bilen insanlarız iletişim kura bilen kurar kuramayan yol alır gider takılmam böyle şeylere
Ağız dalaşını sevmem. Yumruk yumruğa varım.
😂😂 vay koçumn
😊🤣🤣
Hayatının hatasını yapar
Bence de kskd
Kavgadan uzak durmaya çalışırım. Haklı olsamda özür dilerim. Kavga kaçınılmazsa sağ gösterip sol vururum.
Davete icabet ederim 😂😎
Durum bunu gerektirir evet 😂
Tabii geri dönüşü olmayan işler 😂
Severizz 😎
aynen john waynen
Bu cümle nedense aklıma yerleşmiş 😅
🙏🙏 sen öyle diyorsan madem 😅
Sevdiğim hatri olan biriyse ve büyüğümse alttan alırım diğer türlü dalarım
Tamam derim öyle daha çok sinirleniyorlar özellikle kadınlara
Kavgaya karşıyım diyip dalarım sjsksks
Bu çok iyiydi ama ya dhaj
Ağız kavgası yaparım