Ay tutamıyorum kendimi... Zor bi gündü.. Sürekli kavga halindeyim.
Sen kavgaya içinden devam edengillerden misin bencileyin?
Sen kavgaya içinden devam edengillerden misin bencileyin?
Ben temizlik yaparken bi kavgaya başlıyorum aklın durur. 12 kişiyle birbirimize giriyoruz ama ben haklıyım 🤨
Hahaha o da güzel 👍
Cevap
12Cevap
Hayır yapmıyorum
Kimseyle içinde olsada kavga etmem hayatımdan çıkarırım o kişiyi
İş meselesi.
Benim müvekkil... Aç davayı aç davayı yap şikayeti yap başvuruyu... Tahsilat yaptım karşı taraftan. Vekalet ücreti kesiyorum ben bunların parayla olduğunu bilmiyordum diyor. Neyse yaaa. Daha fazla konuşamayacağım
Aynısını söyledim. Beleşe mi yapıcam... Neyse tamam sakinleşmem lazım
Burada kafa dağıtayım dedim gene saplandı. Saçma sapan sorulara yanıt vereyim bari... Oran nasıl buram nasıl erkek arkadaşım bana pışt dedi ne demek istedi... 😁
Yahu ben abuk sorulardan söz ediyorum.
👍
aaa kendi kendime kavga etmek en güzel şeydir... bedava terapi işte.. bir de tansiyon yükselmese :)
o değilde bugün yanlış çocuğu dövdüm be çok vicdan azabı çekiyom bkjbfjfkbk
Neden dövdün
bi erkek arkadaş bana vurmaya kalktı engel oldum tam bende vuracaktım araya biri girdi
arada o dayak yedi klvdnlkvnkjv
Evet sunuda söyleseydim bunuda söyleseydim diye kuruyorum hep kafamda
Oooffff çok zordu
Müvekkil
Aslaaaa...
Büyük kavga... Boşverelim
Offf hemde nasil 😊
Sadece kavga da degil, dertlesirim, sohbet ederim... Sanirim deliyim
al benden de o kadar ama daha ziyade kavga bende... mimiklerim de oynar. çocuklar anne gene kiminle kavga ediyorsun diyor
Eşim böyle değil yaaa... En azından kavga ediyorsa da dışarıdan belli olmuyor. Benim yüzüm gözüm oynuyor
He ya içimde kavga eden iki kişi vae
Aynen
Hiç sorma iki gündür o haldeyim maalesef.
ben de.. sanırım tozutucam yakında
İçimden sövenlerdenim
Ayy ettiğim küfürleri bi bilsen... Hahaha söve söve lügatimde kalmadı küfür
Takas yapabiliriz 😂
Ban yemeyim burada... Kızlar grubum var WhatsAppta orada bir iki küfür ettim ufacık... Gerisi içimde kaldı şiştim... 😁
😂 😂 😂 Kızların küfürlerini merak ettim
Ya çok küfür etmiyor onlar. Öyle olunca ben de ok açılamıyorum. Ben en sıkı kocamın yanında küfür edebilirim. Adam benim arkadaşım olunca başka güzel oluyor ya... Dedikoduyu da en iyi onunla yapıyorum.
Ne mutlu sana😂
Sağol ama son zamanlarda tadımız yok. Sıkıntılar eve yansıdı.
Nedir sıkıntı
İş güç..
İşmi yok. İşmi çok
İkisi de... Karışık... Eski işler çok. Yeni iş yok. Yeni iş gelecek ki para gelsin. Eski işler bitecek ki yenisine zaman ve enerji kalsın. Bitmeyen ve sürüncemede kalan batağa saplanan işlerden kurtulmak lazım. Çıkmaza giren işleri çözmek lazım. Bunaldım. Avukatlık yanlış seçim. Tüm insanlardan nefret ediyorum
Seni ilk kez böyle karamsar görüyorum
Çok bunaldım. Çok...
Tatilin gelmiş
Kafa ynı olunc tatil anlamsız oluyor.
maalesef kavgam sürer
Aynen
Evet kendi içimde kendimle boğuşuyorum
Ben de
Evet vicdanım ile bir çok kez kavga ediyorum
Bencileyin 😂 nerelisin?
İzmirliyim. Rahmetli babaannem kullanırdı... Bi de Yunus Emre şiirinden kalmış aklımda bir parça.. Bağrı başlı gözü yaşlı şöyle garip bencileyin
Evet arada yaparım
Ben etkisinden çıkamıyorum çok sıkıntılı idi
Ben takılıp kalıyorum. Kendimi fark ettiğim an ne yapıyorsun sen kendine gel diyorum. Sonra da gelip gidiyor.
İş meselesi benim... Sıkıntılı iş.
😐Hayır.
Her daim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?