Hadi erkekler, kızlara el kaldırmaz yani erkek çıkacağını pek sanmıyorum ama yine de iki cins de cevaplasın. hiç karşı cinsinizle fiziksel olarak kavga ettiniz mi? dövdünüz mü yoksa dayak mı yediniz? esprili bir üslupla anlatabilirsiniz. bakalım en komik anı kimden gelecek :) herkese +1
Cevabın nedir?
+1 yılbir kız vardı okulda ceyda bu ceydanın sevdiği çocukta benim yakın arkadaşım ben arkadaşıma güzel bir kız bulmuştum çıkmaya başlamışlardı bunu öğrenen ceyda geldi benimle tartışmaya başladı ben ''tamam ceyda git artık,nereden bileyim sevdiğini felan dedim'' nuh diyo peygamber demiyor en son tartışma şiddetlendi başımıza toplandılar bende kıza el kaldıran hayvan erkek olmak istemedeğimden konuşmayı sonlandırmaya calıştım ceyda'da korktuğumu sandı üstüme geldi sonra ben buna ''sus artık a**na koy**'' dedidim demez olaydım patlattı tokatı feleğim şaştı desem yeridir elimi kaldırdım ama vurmadım sonra yaka paça sınıftan çıkarttılar beni :DD ne günlerdi be sonra ne oldu ceydayla çıkmaya başladık özür diledi falan :))
11 Yorumla
Soran+1 yılahaha olay komikmiş ama sonradan çıkman hoş olmamış sonuçta kız arkadaşını sevmiş zamanında :)
En İyi Cevaplar
Gardaş benim mevzular hem kızlarla oluyo hem erkeklerle,kendini beğenmiş kızlardan ve kezbanlardan nefret ederim o derece.Birine yaptıkları artistlikleri,çok bilmişlikleri çok gıcığıma gidiyor lafa giriyom.Sonra vay efendim ben kötüyüm.
12 Yorumla
Soran+1 yılfiziksel müdahalede bulunmuyosan kavga sayılmaz o.
Evet etmiştim ilkokulda bir çocuk vardı bana beni sevdiğini söylemişti bende tabi küçüğüm agrasifim onuda hiç mi hiç sevmiyorum tenefüste bekle göstereceğim sana demiştim dakikalar geçmek bilmesede tenefüs olmustu ve koşturmaca başlamıştı o kaçıyordu ben kovalıyordum okulda kızlar arasında en hızlı koşan seçilmiştim bu yüzden pek zor olmadı yakalamak :D yakalar yakalamaz senmisin bana sevdiğini söyleyen allaah bir vurmusum bir dövmüşüm tabi cüsse olarak benden kısa olduğu için rahattım :D:d
15 Yorumla
Soran+1 yıloha sen mi dövdün yuh :D çocuğa yazık ya okulun içinde kızdan kaçıp, yakalanıp bir de üstüne evire çevire dayak yedikten sonra daha okula nasıl gelebildi? :D
Soran+1 yılsenden dayak yedikten sonra mı? bu sebepten dolayı ayrıldığını biliyosun dimi? :D bizim de lisedeyken kızın teki okulun bahçesinde çocuğa meydan dayağı atmış, sonra da diziyle vurup kafatasını çatlatmıştı. çocuğu olaydan sonra bir daha gören olmadı :D
Soran+1 yılher erkek, insan içinde kızdan dayak yedikten sonra oradan uzaklaşır yani doğru olanı yapmış :D aslında kızların erkekleri dövmesi kadar doğal bir şey yok ama bu çok anormal, imkansız bir şeymiş gibi karşılandığı için dayak yedikten sonra erkeklik gururu denen şeyimizi kaybetmiş sayılıyoruz. ne var yani bizden güçlü kız olamaz mı ya siz de insansınız gayet dövebilirsiniz dimi ama? :D
hangi birini anlatayım altına yapanı mı? korkudan kaçanı mı? yoksa erkekliğielden gitmek üzere olanı mı? erkek düşmanıydım bir zamanlar motordan düşürdüğüm bile olmuştu resmen uçtu ya ;) istediğini anlatırım :P
2130 Yorumla
Soran+1 yılvaktin varsa hepsini dinlemek isterim epey komik şeyler var gibi? en iyi cevabı da kaparsın yeterince ilginç şeyler varsa :D altına yapanla korkudan kaçan çok komik görünüyor ama erkekliğinden gitmek üzere olan ne? :|
- +1 yıl
biri mahallede dalgaya aldı beni bende bak oğlum adam ol yanlış kıza çattın dedim demez olaydım işi baya abarttı. okuldan dönüyormuş akşamüstü gelsene dedim vs neyse sonra gırtlağına yapıştım. seni burada boğazlasm ölürsün dimi diyorum gıg yok. ne desem ses yok taki ben yere bakana kadar bir baktım oo çoktan işi ilerletmiş :) su koyu vermek oldu mu hemen dedim atıp tutuyordun ya falan sonra tanışndılar bizim etraftan :)
- +1 yıl
bir diğeri motorla askıntı olanın gaz koluna dokundum sonu baya hasarlı oldu
birinin bildiğin taşla kovaladım baya cadde sokak kaçtı bende peşinden lan dur diyorum taşı kafama yiyecek değilim ya diyerek kaçtı. halbuki taşı atmaktan değil karizmasını çizmekten ;)
diğeride spordn dönerken sarkıntılık etti tekmeyi yedi yerde 2,80 kıvrandı :P
Soran+1 yılhahaha hepsi çok iyi ya varsa daha anlat :D sen ne kadar cesur bir kızsın ya gırtlağına yapışmak da nedir :| yalnız 2.80 yere serdiğin adamın, düşündüğüm yerine tekme atmadın umarım? -_-
- +1 yıl
tam olarakta onu yaptım isabet olarak ;) birde okuldaki kızların en yakışıklı dediği hocayı aşaladım ve adamı öyle bir rezil ettim ki sen neye güveniyorsun diye bana bağırırken müdür gelmiştiki hoca hakkında işlem yapıldı onun dışında son ayrıldığım sevgilimi dövdüm baya güzel haşat oldu :D hak edilen muamele var ;))
Soran+1 yılya içim parçalandı o attığın tekmeden dolayı ama sarkıntılık edene attığın için hiç acımıyorum. hatta ayaklarına sağlık diyorum öylelerine hep tekme at ;) son ayrıldığın sevgilini niye dövdün ya ne kadar psikopatsın o napmıştı ve nasıl dövdün? :D
Soran+1 yılhayatımda gördüğüm en cesur ve güçlü kızsın :) çok eğlencelisin ama seninle arkadaş olmak istemezdim. her gün dayak yediğim bir arkadaşı olsun istemez heralde kimse :) hadi tekme atmayı bilmesen yine idar edilir de o tekmeyi yersem heralde yere oturur ağlarım asdfghfjh
Soran+1 yılaykicuk ne? sporcu olsa kaç yazar ya senin dövemeyeceğin erkek yok ki :D çok zorlanırsan hile yap geçir alttan tekmeyi kitlensin kalsın :D acayip tehlikelisin ya senle kavga etceğime gururumu ayaklar altına alıp sana yalvarırım dövme diye daha iyi haha :D
Soran+1 yılya tamam çok güçlü ve tekniksin bundan zerre şüphem yok ama niye önüne geleni dövüyosun ya insan hocasını da döver mi? :(
Soran+1 yıltamam olabilir ama psikolojik üstünlük kurup laflarınla dövsen? kaşınanları tabi patakla ama bana hak eden hak etmeyen herkesi dövüyosun gibi geldi :|
Soran+1 yıltartışmasız dünyanın en tehlikeli dişisisin. seni tanımayı hem çok isterdim hem de bir yandan da buna cesaretim yok :D arkadaşın olsaydım çoktan pis bir dayağını yemiştim çünkü çok güçlü olduğundan dolayı her olayı döverek çözüyosun. ben de arkadaşlarını kızdıran, pis şakalar yapan biri olduğumdan dolayı bıkmadan usanmadan döverdin beni asdfdhfgh :D
Soran+1 yılhahaha çok eğlencelisin yanında çok eğlenirdim yalan yok ama acayip döverdin bir de hayatta el kaldıramam çok kolay döverdin çok ağlatırdın beni asdfdhfg :D
Soran+1 yılbari ağlayınca bırak be çok acıttığın zaman ağlarım çünkü sadece :P
Soran+1 yılsen de yüzüme vurma o zaman ya karnıma falan vur çoğunlukla :D klasik kız dövüş tekniği olan kolumu falan bük yere yatır dizini sırtıma basıp yalvart falan :D yüzüme vurursan istemdışı el kaldırabilirim çünkü refleksle :(
Soran+1 yılOo iyi sadece kola bacaga vurcaksan alirim ben seni teke tekte, ben varim yani :P
Soran+1 yılaynen ya yüzüme, diz kapaklarıma, dirseklerime ve bacak arama vurmazsan her türlü kolay lokmasın :P
Soran+1 yılbi dk bir dk sen şimdi yüzüme ve bacak arama hiç vurmadan beni dövebileceğini mi iddia ediyosun? saçmalama ya sen kızsın ben erkek yani direkt mağlup başlıyosun zaten kavgaya :D
Soran+1 yılçok mu teknik dövüşüyosun? eğer öyleyse şansım en fazla %30 çünkü hamlelerimi önceden okuyabilirsin teknik bilgin varsa. benimse öyle bişey yapmam mümkün değil :D aikido bilmen beni korkutuyor. nasıl olsa dayak yicem bari yasakları kaldırıyım da bahanem olsun :D bacak arasına tekme yasağını kaldırıyorum ama sen yine de kullanma :P
Soran+1 yılbi kereliğine denemek istiyorum ama ağlarsam bırak bak çok hırpalamak yok! :D
Soran+1 yılya ama bak çok acımasızsın ben sana kıymıyorum sen de yavaş dövsene :D öldürmek ne ya ağlat bırak işte :(
Soran+1 yılhaha bir yerden sonra alışırım zaten çok mızmızlanmam :D öyle tokattır, tekmedir, çimdiklemedir falan bunlara rahat dayanırım da kemiklerime ve yüzüme vurursan hiç çekinmem ağlarım valla :D
Soran+1 yılnasıl ya nasıl napcan hemen söyle :D bak dk başı ağlatırsan valla ben de sana vururum kız falan dinlemem :D
Soran+1 yıloha beni o kadar dövmezsin heralde? baktım çok bağırıyorum bırakırsın ya lütfen gözlerimden yaş getirtme çok utanırım :P
Soran+1 yılya oha ya benim elim armut mu topluyo tuvalete götürmene izin vermem ki kafa atarım, seni bayıltır kaçarım :D
Soran+1 yıloha dur bir dk link konusunda anlaşalım :D tekme atcaksan videoya çekmiceksin ya da çekceksen senden başka kimsede olmıcak :D buraya koyarsan intihar ederim :D sana güvenmiyorum valla patlatsan bile yere düşmem, kıvranmam sırf eline komik video geçmesin diye asdfgh :D
Soran+1 yılbu laftan sonra bayılmadığım sürece yere düşer miyim sence? aşırı dayanıklıyım o tekmeye karşı. sen inat ettikçe ben de inat ederim hayatta yıkılmam yere ama sonunda kusarım işte sancı mideme vurcağı için ortalığı batırırım hemen çekil ben kusarken :D
Soran+1 yılbayılmıcam diyorum ya senin ellerine baygın bir şekilde düşer miyim ben? :D bacak aram dışında bir yerime tekme atarsan yakalarım ki tekmeni havada :D bacak arama tekme atarak beni yere düşürcek kız da daha dünyaya gelmedi zaten uhuu havamı da atarım :D
- +1 yıl
hahay o kadar aikido dersi al almadan önce veletleri döv sonra bir tanesi gelsin hava atsın oh biz o havayı sana yutturmasını biliriz sıkıntı yok ;))) ellerim armut toplamıyor hem tekme atacağımı söylemedim :D sen ayamı tutarken ben senin tahtalı köye biletini keserim bedaveye gidersin :D:D:D
Soran+1 yılya tamam ayağını tutmıcam bacak arama tekme atmana izin veriyorum ama başka bir şey yapma bak ne yapcağını önceden kestiremem sakat falan bırakırsın zaten üstünlüğünü kabul ediyorum formalite dövüşü olcak bu -_-
Soran+1 yılnasıl korkmuyum ya çok fena dövüyosun :D bacak arama tekme atmana izin veriyorum sen hala başka yerlerime vuruyosun :D başka yere o kadar dayanamıyorum işte kıvrandırabiliyosan o tekmeyle kıvrandır :D
Soran+1 yılapış aramı koruma ve koruyamadığımda acıya dayanma konusunda rakibim olmadığını iddia ediyorum ;) ama onun dışında çok farklı bir yeteneğim yok. seni dövmeme imkan yok yani kavga ettiğimizde vurmayı pek düşünmüyorum. sen beni çok zorlayacak vuruşlar yapma, ben hiç el kaldırmadan dayak yemeyi kabul ediyorum :D
Soran+1 yılTamam ne zaman kapisiyoruz? :D (pantolonumun icine korumalik takcam :P)
Soran+1 yılhadi ordan be ayağın kırılmasın sadece acıyı hafifletcek bişey koyarım yeter :D yem filmi hangisi? başka bir filmde görmüştüm de onu da izliyim bakıyım nasılmış sahne :D
Soran+1 yılolsun yine de yumuşak bişey koyarım ya da hiç koymam çünkü çok sert vurursun kıyamam ayağın falan kırılır :D ayağının kırılmasındansa ben öküz gibi kıvranırım yerlerde daha iyi :D videoya çekmesen kıvranmaktan korkmuyorum zaten ama :D filme bakcam bu gece falan ya merak ettim nasılmış sahne :D
Soran+1 yılyem diye bir film izledim ve içinde hiç o tarz bir sahne yoktu ya beni mi kandırdın boşu boşuna film izledim şu an :D
Soran+1 yılTamam pcden girince at izlicem ben de telefondayim su an :D benim izledigimde tsunami cikiyo ve bir dukkani su basiyodu. Kopekbaliklari falan geliyo ve insanlari yiyo, en sonunda kurtuluyor birkac tanesi falan :D sirf bahsettigin komik sahne cikcak diye o sacma filmi sonuna kadar izledim :D gir de dogrusunu at gozuni seviyim :D
Soran+1 yıltamam hadi link at da izliyim yem yazınca benim izlediğim dandik film çıkıyo :D izliyim bakalım dediğin kadar komikse makara yaparız burada bittikten sonra :D
Soran+1 yıllanet olsun ya tamam izlicem şimdi umarım güzeldir :D eddie murphy ve owen wilson'un "i spy" diye bir filmi var, türkçe'ye acemi ajanlar diye çevrilmişti sanırım. oradaki kadın, owen wilson'a tam 3 kez diz, 1 kez de tekme atıyor :D en sonuncusu attığı dizde aynı bu filmdeki gibi orasına bir şey koymuş sanırım, kadının dizi acıyor. "bu sefer hazırlıklı geldim" diyor wilson ve kadın da akıllıca diyip kaçıyor hahaha çok komik o filmi de izleyebilirsin bulursan :D
Soran+1 yılkomedi ağırlıklı bu ya öyle pek dövüş vahşet filmi sayılmaz :D zaten eddie murphy oynuyo yani ne kadar dövüş filmi olabilir ki? owen wilson her sahnede famke janssen'den dayak yiyo hani sen düşün seviyeyi :D
- +1 yıl
dediğim gibi bu filmden sayılmaz manyak diye bir film var ya da öyle canlı çekime yakın diziler onlar ilgimi çeker. Geri dönüş, çıplak yumrklar(pek iyi dğldi) , yenilmez serisi m. Ali filmleri falan filan. Bak geçen askere giden gelen bir arkadaş uğradı senn soru açldı ortamda o da kızararak benim onu okulda nasl dövdüğmü anlattı üstüne bide yetmemiş komşumuzdu mahallede dövmüşüm bana diyorki eline fırsat geçsede dövme yaşımzı aldk dedi bende aranıyor musun sen dedim çocuk tamam tamam sakin ol dedi:DD
Soran+1 yılya zaten seni dövebilecek sıradan bir insan olduğunu düşünmüyorum zaten ben :D anca çok aşırı güçlü veya profesyonel sporcular belki :D hayranım sana tek kelimeyle :D dövüş filmlerini seviyorum ben ama senin kadar seçici değilim yani senaryosu sağlamsa, gerçek olmasa bile sahneler yine de severim. bir film vardı böyle öldürene kadar dövüyolardı birbirlerini. turnuva şeklindeydi falan adı neydi onun? sağlam filmdi seni öyle bir yarışmaya soksak hepsinin öldürür gelirsin valla :D
Soran+1 yılbasit bir yumruk sahnesiymiş ya ben tekme diz falan bekliyodum :D filmin sonunda 1 saniyelik sahne çıktı :D
Soran+1 yılhayır be sokak dövüşçüsü ne street fighter'ı izledim :D dediğim olay bir turnuvaydı yani bir adada dövüş turnuvası düzenleniyodu yasadışı bir şey falan. mutlaka izlemişsindir de unutmuşsundur. ya çok dandik bir sahneydi valla başlarda olsa filmin devamını izlemedim :D ama i spy'ı izle owen wilson'un başına gelmeye kalmıyo :D 4 kere kadından yediği gibi bir kere de eddie murphey'den tekme yiyomuş bugün sara sara bakarken fark ettim haha :D
Soran+1 yılAhah hepsi birden dalsa yine dovemez seni :D ya senle dovuscegim gunu iple cekiyorum hayatimin en sancili anisini yasicam hahahaha :D
Soran+1 yılahah öylelerini dövdüğün sürece eline ayağına sağlık derim emin ol :D ama benim gibi masum erkekleri, deneme dövüşümüz dışında canın sıkıldıkça dövmen hiç adil değil :D ayrıca kaslı erkekler seni küçümsemiştir yani ben bile şu halimle karşına çıkmak istiyorsam onlar sana vurmaya tenezzül bile etmemiştir :D
- +1 yıl
kas dediğin et parçası apışına patlat bakalım o kaslar ne işe yarıyor :D çok adam dövdüm yine olsa yine döverim. Okrken bıcakla bile saldıran oldu erkekliğine yediremediği için salladım ben erkek miletini hepsi ağız dolusu konuşur bir halt edemezler. Çok var yaparım ederim diyen ama sözünüzü tutmayı bilmiyorsanız dövmek bile sizin neyinize be :D:D:D
Soran+1 yılya mutlaka çoğu erkeği kolaylıkla dövebilirsin ama bence kız olduğun için seni dövmeyen de çok vardır :D ayrıca apışına patlatırsan istersen 2 metre boyunda bir kas yığını olsun en fazla üst üste atcağın 3 tekmeden sonra adını hatırlamayacaktır :D eğer oraya tekme atma konusunda becerikliysen aynı anda 8-10 erkeğe kadar rahatlıkla dövebilirsin çok fazla yorulmadan :D
Soran+1 yıldaha önce hiç güç, teknik ve cesaret üçlüsünün aynı kişide bu kadar çok toplandığını görmemiştim. seni teke tekte alabilecek hiçbir erkek yok ya sana acayip hayranım :D aşırı derecede korkuyorum ama seninle arkadaş olmak da çok keyifli :D
- +1 yıl
geçen senelerde askere gidecek birine ders verdim bu tabiki erkekti :D:D bak diyor komutanla kavga edersem napcam bende dedimki erkeklik yap kaç :D ee malum kaçmak en büyük erdem ya erkkler için :D sonra bu boş anımda sana tokat atsam ne olur derken attı bir tane bende yumrukla indirdm bunun soluna bitane baktım yok söz dinleyeceği tuttu :P abimi bile döverdm babam lan adam ol derdi hala olacak ya yazık :D
Soran+1 yılAhah seninle dovusmeyi her seyden cok istiyorum ama korkudan da altima yapiyorum :D %0 sansimin oldugu bir dovuse cikmak o kadar korkutucu ki kelimelerle anlatamiyorum su an bunu sana :D
Soran+1 yılevet dalga geçiyo gibi görünebilirim ama dövüşmeye başladığımızda korkudan içeri doğru s*çcam emin ol :D
Soran+1 yılnaptığını söyle de ona göre söz veriyim ya da vermiyim :D bak canım çok yandığında pes etcem söyliyim ondan sonra daha dövmek yok :D
Soran+1 yılYok altima yapmam ama deli gibi korkarim ve belli de ederim. Hayir yaa ters bir vurus yaparsam cok sinirlenceksin o zaman sakat birakana kadar doversin ki sen? Olmaz kabul etmem yani cok fazla hirpalarsan kopek gibi yalvarma moduna gecerim ordan anlar ve birakirsin bak erkek adamim, gozumden yas getirtme tam o noktada pes edisimi kabul et lutfen :D
Soran+1 yılYok be birazcik dovuscez. Aglasam bile lutfen birak veya pes tarzi bir sey dersem sakin daha vurma ama :)
Soran+1 yılevet bayağı dayanıklıyım ama sen de acayip güçlüsün o yüzden lütfen benim kurallarım geçsin lütfen lütfen :)
Soran+1 yılYa ama dayanabildigim kadar surundur bak ben zaten sana vurmicam sadece seni engelleyip, canini cok yakmadan etkisiz hale getirmeye caliscam o kadar. Bi de ilk vurusu bacak arama yapma daha ilk saniyede dizlerimin ustune cokmus, kolay lokma gorumumu vermek istemiyorum :D
Soran+1 yılkaçmak yok hayatta kaçmam ama tamam dediğin gibi olsun, ilk ve çoğu tekmen orama olsun. inat ettim iki büklüm olup kıvranmıcam bile hep dimdik durcam acayip inada bindim :D dayanabildiğim son tekmeye kadar ayakta durcam sonra direkt bayılcam tut beni yere düşerken hahaha :D
Soran+1 yılyok ama ben kendim istiyorum bir kere dövüşelim. baktım çok aşırı güçlüsün ve çok ağlatıyosun beni, bir daha dövüşmeyiz ve kızınca vurmazsın olmaz mı?
Soran+1 yılya kavga kızışırsa ben de vururum. ben senin canını yaktıkça sen benim canıma okursun :D
Soran+1 yılben de dayak yedikçe deşarj olurum belki? (kendimi avutuyorum :D)
Soran+1 yılÖlümü karistirma ya :D sadece aglatcak kadar sert teknikler kullan :D ayrica kuralimiz var cok aglarsam dinlenmeme izin verceksin :D
Soran+1 yılOlsun ya ilk seferde katlanirim ondan sonrakilerde yumusak doversin :D
Soran+1 yılNolcak be seyime tekme atman serbest yani kemiklerimi de kirmayiver :D
Soran+1 yılEe tamam tekmeyi cok siddetli vur ve kivranisimi izleyip keyfini cikar? :D
Soran+1 yılHey artik dovusme vaktimiz geldi. Bak seyime korumalik da koymadim hadi cik karsima da seni esek sudan gelinceye kadar dovuyum cesaret patlamasi yasadim bir anda :P
Soran+1 yılYaa laflarin da dovusmen kadar kaliteli :D cesaretim hala yerinde ya 10 saniye dovussek ya :D 10 saniyeden fazla surmez cunku beni ayaginin altina paspas yapman :D
Soran+1 yılpislik hemen de en etkili yere yapıştırıyo tekmeyi :D bakalım ilk kavgada ayak gücünü ölçcem. tekmelerin çok sertse elim oramda gezcem en azından başka yerlere tekme yiyim diye haha :D
Soran+1 yılolsun en azından oramın acısı geçene kadar başka yerime tekme yerim. sonra her yerimi pert ettiğinde elimi çeker orama son bir tekme daha yer, ayağının dibine yığılırım. sen de tek ayağını üzerime basıp zafer pozu verip ağzımdan o "pes" kelimesini çıkarttırıp beni rezil edersin :D
Soran+1 yılhelal kız sana. merak etme çok ters bir hareketle bana sancı saplayana kadar direncem yani eğlenceni yarıda kesmem söz ^^
Soran+1 yılhayır izin almadan eklemem önce sormam gerek ekleyebilir miyim? tanışmadan dövüşmemiz saçma oldu haklısın haha :D
Soran+1 yılöldürmek diyip korkutma ya eğlencesine dövüşcez o kadar çok dövme!
Soran+1 yılHey erkek dusmani naber? Az once soruyu biri cevapladi eig'yi okuyum dedim konusmalarimizk hatirladim ne eglenmisiz be :D
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
6Cevap
bir kadına hiç el kaldırmadım ama kadının biri beni öyle bir dövdü ki dayaktan sonra Allah ım iyi ki erkek değilmiş diye şükrettim :)
115 Yorumla
Soran+1 yılo neymiş öyle ya :) olay neydi ve nasıl dövmüş olabilir ki en fazla?
Soran+1 yılhaklı olsa yaptığın şey doğru olurdu ama en azından vurmasına engel olup açıklama yapsaydın el kaldırmasan bile :)
Soran+1 yılhahah kızmak olmaz yani aldatılan her kızın yapması gereken şeyi yapmış ama keşke önce bir dinleseydi :)
Soran+1 yılözür dilediyse affetmen gerekirdi. sonuçta sevgilin yani onun vurduğu yerde gül bitmeli.
Soran+1 yılolsun onun verdiği acıdan şikayetçi olmaman gerekir. sevince farklı oluyor yani bir tekme yapıştırsa bir tane daha vur, senin canın sağ olsun diyebilmen gerekirdi ne ayrılması.
Soran+1 yılkızlar bizim kadar dayanıklı mı? ayrıca kızlara el kalkmaz yani biz odunuz bize işlemez bırak vursun yani alışkanlık haline getirmediği sürece üzmemek lazım onları :)
Soran+1 yılher erkek, her kızdan daha dayanıklıdır. kendince haklı sebebi varsa ve hatasını anlayıp özür dilerse sevdiğimden ayrılmam beni dövdüğü için.
Soran+1 yılsaygı duyarım tercih meselesi sonuçta :)
+1 yılbi ara kız arkadaşımla mortal kombat oynamışdık o sayılırmı ?
21 Yorumla
Soran+1 yılahah karşılıklı daldık diyosun yani sayılmaz ama iyiydi :)
+1 yılBir kızı baya korkutmuştum.Akşam lisesindeydim sevdiği herifi dövmüşüm bu da her gün gelip küfür ediyodu,rahatsız ediyodu,bir gün sinirlendim baya camın yanındayken açtım camı 2.kattan dışarı tuttum bunu 50kg bişey zaten,o küfür eden ne yapcan dövcen mi diyen kız nasıl yalvarıyo :) Sonuç olarak el kaldırmadım ama :)
01 Yorumla
Soran+1 yılel kaldırsan o da kaldırırdı cıngar çıkardı. daha etkili bir çözüm bulmuşsun güzeldi bu :)
+1 yılSadece kardeşimle.
17 Yorumla
Soran+1 yılKardesini dovmeyen abla yoktur o sayilmaz :D
- +1 yıl
Keşke sadece ben dövebiliyor olsam :/ :D
Soran+1 yılAhah zorlaninca hileli tekme atmiyormus gibi konusma hep ablalar kazanir kardes kavgalarini :D
- +1 yıl
Valla bir kaç defa başarılı oldum onda da ödüm koptu korkudan ayyy neyse kapatalım bu konuyu :D :D
Soran+1 yılAhah hala olmayi unut, yegenlerinin katilisin :D
- +1 yıl
Allah korusun be 🙈🙊🙈
Soran+1 yılAhah potansiyelli abla sinifindasin cok kez tekme attigina eminim ya her kavgada haliya desen yaptin dimi kardesini :D
Neden etmesin ki cinsiyet yaş ırk ayırmıyoruz :D
01 Yorumla
Soran+1 yılahaha her türlü dalarım diyosun yani :D
Etmedim etmem de.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet, genelde her gün kavga ederim ablamla. :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayır yaa
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı