Kişilik & Karakter Haklı olmayı seviyor musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 62 Yapay Zekaya Sor Ben demiştim ….😎🙄Dumbeldore dede Güncellemeler1 yıl Hepimiz haklısınız ki süper oldunuz 🌟 Haklı olmayı seviyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı. Ben mutsuz olduktan sonra haklı olanın canı cehenneme 😂 ben artık haklı değil mutlu olmak istiyorum. 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Ben artık haklı değil mutlu olmak istiyorum güzel söz Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Kesinlikle öyle 👍 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Bazı hakliliklar mutlu etmiyir insan hakli olmaya utaniyor 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Haklı olup mutsuz olmak sıkıntı Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Ben haklı olmayı seviyorum tabi ki de... ki haklıyımdır genelde 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Haklı değil mutlu ol barış boş ver u Barış_LonelyForever 1 yıl O yok işte maalesef dostum.
busegmss Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Haklı çıkmaktan nefret ederim. 0 0 Yorumla
Алеся_Хира Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Doğuştan beri haklı olduğum için arada bir haksız olmayı da seviyorum.😸 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Değişiklik olsun Yorumla Алеся_Хира 1 yıl Evət. Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,3b cevap paylaştı. Ben demiştim demeyi çok severim bana bu imkanı verenlere sonsuz teşekkürler sjsjs 1 1 Yorumla Soran 1 yıl O büyük bir zevk sjjsjsTeşekkür de güzel fikirmiş sggsggs Yorumla
Dépaysement_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Evet ve genelde haklıyımdır 😎 birilerinin de onayına asla ihtiyaç duymam sjdkakd 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Onaylanmama olayı önemli haklısın…Genelde mutlu musun pek (derin sorular) Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Evet mutluyum genel olarak. Mutsuzluklarım da olmuyor değil ama olsun Yorumla Soran 1 yıl Olmasın diyelimMutluluklar dilerim 😊 Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Amin teşekkürler Yorumla Soran 1 yıl Ben teşekkür ederim Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Seven biri var @Sosyetic_SheqiiL 🤣🤣🤣 2 6 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl İki oldu, şımardım :D Yorumla Gökay90 1 yıl 😄😄 Yorumla Soran 1 yıl Mutlu olmak mı haklı olmak mı peki sizce Yorumla Gökay90 1 yıl Mutlu olmak benim için Yorumla Soran 1 yıl Sen @sosyetic_sheqiil Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Haklı olduğumda mutlu oluyorum zaten dhdjs Yorumla
MysteriousSo Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Bu aralar hayır. Öngördüğüm bir konuda haklı çıkmam sevdiğim, değer verdiğim birinin mutsuz olmasına sebep olacaksa hiç istemem. 0 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Haklı olmak bana bir şey kazandırmıyor ki, aksine geriliyorum. Cahil cühelaya zaman kaybettiğim için. 0 0 Yorumla
bayannc Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Her zaman her şeyde kendimi haklı görüyorum eğer bir insana haklısın diyebildiysem bu onu gerçekten sevdiğim içindir 0 0 Yorumla
Hortlaklalaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 727 cevap paylaştı. Hayır sevmem ben haklıydım demeyı de sevmem 0 0 Yorumla
Sonumuzgeldi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Evet haklı olmayı severim 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Kim sevmez ki demi Yorumla Sonumuzgeldi 1 yıl Evet Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Haklı olmak yerine mutlu olmak isterim. 1 2 Yorumla Soran 1 yıl “Ben artık haklı değil mutlu olmak istiyorum!” Güzel replik söz Yorumla u DedektifMinnie 1 yıl Klişe ama öyle istiyorum. Yorumla
BilgiMeraklısıbirkız Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 943 cevap paylaştı. Sonuç beni üzse de seviyorum 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Haklı olmak önemli yaaa dkjdk Yorumla BilgiMeraklısıbirkız 1 yıl maalesef sjsjsjs🤠 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,3b cevap paylaştı. Çiçekler hep haklıdır 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Bence çiçekler mutludur daha çok Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Her zaman haklıyımdır seviyorum da 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Mutlu peki? Yorumla
Olgarss Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 61% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 402 cevap paylaştı. Seviyorum 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Yani kimse sevmez demi Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% 1 yıl Seviyorum 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Sevilmez mş Yorumla
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evett 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Mutlu olmaktan bile çok mu Yorumla gulsuberenkolsuz 1 yıl Bazen Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Bayılırımmmm 1 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı. Çok derim 1 0 Yorumla
candymonster Takip Et Xper 6 Yaş: 20 1 yıl evet her zaman 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Emin misiniz Yorumla candymonster 1 yıl evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben mutsuz olduktan sonra haklı olanın canı cehenneme 😂 ben artık haklı değil mutlu olmak istiyorum.
Ben artık haklı değil mutlu olmak istiyorum güzel söz
Kesinlikle öyle 👍
Bazı hakliliklar mutlu etmiyir insan hakli olmaya utaniyor
Haklı olup mutsuz olmak sıkıntı
Ben haklı olmayı seviyorum tabi ki de... ki haklıyımdır genelde
Haklı değil mutlu ol barış boş ver
O yok işte maalesef dostum.
Haklı çıkmaktan nefret ederim.
Doğuştan beri haklı olduğum için arada bir haksız olmayı da seviyorum.😸
Değişiklik olsun
Evət.
Ben demiştim demeyi çok severim bana bu imkanı verenlere sonsuz teşekkürler sjsjs
O büyük bir zevk sjjsjs
Teşekkür de güzel fikirmiş sggsggs
Evet ve genelde haklıyımdır 😎 birilerinin de onayına asla ihtiyaç duymam sjdkakd
Onaylanmama olayı önemli haklısın…
Genelde mutlu musun pek (derin sorular)
Evet mutluyum genel olarak. Mutsuzluklarım da olmuyor değil ama olsun
Olmasın diyelim
Mutluluklar dilerim 😊
Amin teşekkürler
Ben teşekkür ederim
Seven biri var @Sosyetic_SheqiiL 🤣🤣🤣
İki oldu, şımardım :D
😄😄
Mutlu olmak mı haklı olmak mı peki sizce
Mutlu olmak benim için
Sen @sosyetic_sheqiil
Haklı olduğumda mutlu oluyorum zaten dhdjs
Bu aralar hayır. Öngördüğüm bir konuda haklı çıkmam sevdiğim, değer verdiğim birinin mutsuz olmasına sebep olacaksa hiç istemem.
Haklı olmak bana bir şey kazandırmıyor ki, aksine geriliyorum. Cahil cühelaya zaman kaybettiğim için.
Her zaman her şeyde kendimi haklı görüyorum eğer bir insana haklısın diyebildiysem bu onu gerçekten sevdiğim içindir
Hayır sevmem ben haklıydım demeyı de sevmem
Evet haklı olmayı severim
Kim sevmez ki demi
Evet
Haklı olmak yerine mutlu olmak isterim.
“Ben artık haklı değil mutlu olmak istiyorum!” Güzel replik söz
Klişe ama öyle istiyorum.
Sonuç beni üzse de seviyorum
Haklı olmak önemli yaaa dkjdk
maalesef sjsjsjs🤠
Çiçekler hep haklıdır
Bence çiçekler mutludur daha çok
En sevdiğim şey
Her zaman haklıyımdır seviyorum da
Mutlu peki?
Seviyorum
Yani kimse sevmez demi
Seviyorum
Sevilmez mş
Evett
Mutlu olmaktan bile çok mu
Bazen
Evet
E hep öyleyim
Bayılırımmmm
Çok derim
Haklı olmaktan yoruldum. Bu yüzden sevmiyorum.
evet her zaman
Emin misiniz
evet
En sevdiğim şey😅
Seviyorum
Seviyorum
Seviyorum evet