Selamm❤️
her tartışmada her konuda devamlı kendinize haklı buluyor musunuz?

Selamm❤️
her tartışmada her konuda devamlı kendinize haklı buluyor musunuz?

hayır tabi ki sürekli kendimi haklı bulmama egolu birisi değilim. çok iyi empati yaptığım için genelde karşımda ki kişiyi düşünürüm ve hak veririm. zaten hatam varsa da mutlaka özür diliyorum yoksa vicdan azabı çekiyorum. ama haklıysam da hakkımı arıyorum yani susmuyorum. sadece sevdiğim birisi olursa çok değer verdiğim o zaman haklı da olsam alttan alırım ama bunun dışında kendimi sürekli haklı bulmam tabi ki. kendini haklı bulan kişi ile de anlaşamam
Selam gadası 🙃
Sürekli kendini haklı gören insan olmadım. Eğer ki olursam bencil bir insan olur çıkarım.
Hiçbir insan her konuda haklı olamaz. Ben de haksız olduğum konularda bunu kolayca kabul edebiliyorum.
Hayır. İnsanım, elbette hatam olur. Her zaman haklı olamam. Ama bazen şakasına biri haklısın dediğinde tabee ben her zaman haklıyım ya da en haklı benim dediğim olur. Onu da şaka olduğunu anlayan kişilere derim. Çok ciddi birisine bunun esprisini yapmam da ¢
Cevap
16Cevap
Haklı olmadığım bir konuda diretmem, haksızsam kabullenirim. Fakat haklıysam ve karşımdaki bunu kabul etmezse uzatırım.
Yavaş gaç tane soruyon ajs
Haklı olduğum konularda geri adım atmam.
Fişek gibiyim 😂😂😂
Roketsin roket füzeee 😂
😂😂😂
Genelde hatayı kendimde ararım.
Bir suçlu varsa kendim diyorum çoğu kez.
Hayatı kuralına göre oynamayı becerememden.
Duyulması gerekeni değil de gerçekleri soylemeyi tercih ediyorum belki de buyuzden en büyük suçum.
kendimde sık karşılaştığım bir durum karşı tarafa bunu belirtmekte sakınca görmem ama bu konuda kendimi hep suçlu bulurum çeneni kapat derim kendi zaafımı da açığa vurmama bazen sebep olur
Evet 😄 bunu da düşünür olduğuma bağlıyorum. Çok duyar kasmam, objektif bakarım, rasyonelim, mantık yürütürüm, ölçüp biçerim. Ama şöyle bir şey var, herkes kendi açısından haklıdır her zaman.😄
Evet de herkes için bu böyle değil mi abla zaten ya :( Ama haksız olduğum ispat edilirse de kabul ederim yani diretmem :( Ama fikirlerimin değişmesi çok kolay olmuyor bence :(
Karşındakinin yapmış olduğu eylem ya da verdiği cevap benimkinden mantıklı ise kabul ederim ben haklıyım demem yani
Bulmam, haklı olmak da istemem. Nedense haklı olmak beni her zaman hayâl kırıklığına uğratmıştır.
Kendimi her zaman haklı bulmam. Benimde kusurum, yanlışlarım vardır. Herşeyi ölçer tartarım.
Kimseyle boş yere tartışmam Hep kendimi de haklı bulmam ama Hakkımı da ararım.
Keşke o huyum birazcık olsa belki bu kadar yipranmam
Senin kadar olmasa da, iddia ettiğim konularda genelde haklı çıktığım için evet 😂
Haklı bulmam, haklıyımdır:D
Haklı çıkmak gibi bir çabam yok
Hayır öyle biri değilim
Devamlı haklı bulmam
hah! işte bugün tam böyle hissediyorum :)))
Hayır egoist narsist biri değilim
Hakli olmasamda mantikli bulurum
Evet ben hep haklıyım
Karşılıklı iletişim daha iyi olur
Haklı olmazsam tartışmam
Ben hep haklıyım.
Hayır bulmam
Çoğunlukla evet
Narsizim
Hayır
Hep haklı olamazsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?