- Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
u 1 yılHellowriii evet ben her zaman kibarım çünkü sevdiklerime karşı kaba olmak istemem.. onlara karşı güzel konuşurum.. ama bazıları var ki direk küfür hak ediyorlar :D onlara da ya uğraşmıyorum ya da hak ettikleri cevap neyse kendimi saygımı bozmadan veriyorum.
32 Yorumla- 1 yıl
😌🙏
- 1 yıl
🙏☺️🥳
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
s 1 yılArtık kalamıyorum maalesef. Yaşadıklarım ağır geliyor çoğu zaman. Tamam aç değilim açıkta değilim çok şükür ama hiçbir zaman hayatımın 4x4 lük olmayışına da kırgınım biraz. Ne yapsam olmuyor hissi, asla yetememe ve yetişememe düşüncesi, düşüncesiz ve sadece beni üzmeye odaklı bi aile... yani çok güzel bir ilişkim var çok şükür, ailesi de beni çok seviyor mesela ama kendi ailem itip kakıyor 6-7 aydır falan. İnsanlara kibar davranmaya çalıştıkça olan bana oluyor, saldım
15 Yorumla- 1 yıl
Suistimal ediyorlar bu durumu da ondan
- 1 yıl
Kimse kırılmasın diye uğraştıkça kırılan sen oluyorsun onu öğrendim
- 1 yıl
Umarım erken yaşta öğrenmişsindir 😅
- 1 yıl
Öğrenmek zorunda kaldık😂
- 1 yıl
Ne kadar erken o kadar iyi 😁
1 yılNe olursa olsun kibar ve nazik kalmak isteyeceğim kadar çok fazla değer verdiğim güzel kâlpli insanlara pek rastlamadım bu hayatta.. Fakat hayat bunu gerektirdiği için, karakterim de bu yönde olduğu için en çok öfke ve nefret duyduğum kişilere daha fazla kibar kalmaya çabalarım.. Taşmalarım pek olmaz ama özellikle kendime ve sevdiklerime haksızlık yapılıyor olursa kibarlıktan taviz verebiliyorum.. Yine de soğukkanlı ve akılcı tavır yüzde doksan dokuz daimi tercihim.
20 Yorumla
1 yılBazen sinirlerime hakim olamıyorum evet. En son sinirlendiğimde de çok kötü bir söz yazmıştım. Daha çok sinirlendiğimde eşya kırarım maddi manevi kendime zarar veririm. Bu sefer de kötü bir söz çıktı elimden. 😂
28 Yorumla- 1 yıl
İkizler burcu dengesizliği.
- 1 yıl
Sinir var. Sinirlendiriyorlar beni. Üstüme üstüme geliyorlar.
- 1 yıl
Bu da gelir bu da geçer ağlama :D
- 1 yıl
Sinirleniyorum yine ibre artıyor yavaş yavaş 😄
- 1 yıl
Şey yap; yoga 🧘♀️
- 1 yıl
Sen böyle yazınca sinir filan kalmadı. Gülmekten öldüm direk 😂
- 1 yıl
Oommm yap sen 🙄
- 1 yıl
Hıııımmmmm yapıyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
1 yılElimden geleni yapıyorum ama içimdeki pembeye engel olamıyorum ben 😅
13 Yorumla- 1 yıl
Pembeden daha fazlası vardır 😅
- 1 yıl
Neler var neler 😅 bir sinirlenmeyeyim
- 1 yıl
Sinirlenme burçtaş djjs
Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kibar kalabilmek için kendimi çok zorlarım.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Her zaman sakinliğimi koruyamam
10 Yorumla
1 yılBazen bir yerden sonra öfke kontrolü kalmıyor. Özellikle cahil ve kendi dediğini diretenlerde.
32 Yorumla- 1 yıl
Öyle kesinlikle niye bozmayacakmışız zaten :D
- 1 yıl
👍🏻😂
1 yılHerkes kibar olmayı hak ediyor mu? Bence etmiyor. Şu site en güzel örneği. Bir soru soruyorsun. Gelip polemik çıkarmak amaçlı yorumlar da oluyor. Bazısı alakasız cinsel muhabbet yapmaya çalışıyor. Hepsi demiyorum ama çoğu ruh hastası gibi davranıyor. Gel de ağzını bozma sabrın sınanırken.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 434 cevap paylaştı.
1 yılMesleğim gereği içimdeki canavarı her gün, her saat başı ortaya çıkarıyorum maalesef ama onun dışında kesinlikle: kibar, naif, sevimli, kimseyi kırmayan, kendine vakit ayıran birisi olabiliyorum. 😄
12 Yorumla- 1 yıl
Mesleğin ne ki
- 1 yıl
Polis
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBilmem kibarmışım değilmiyim bilmiyorum.
Fakat herkes gibi benimde sınırlarım var
Sınırlarım aşılırsa yani öyle hayvan gibi bir şey olmam ama ince ince çok kötü laf sokarım
Kelimeler ile oynamak hoşuma gidiyor
Buda beni sakinleştirir😂
Küfür hakaret etmeyide sevmem
Eden kişilerde benim gözümde çok güçsüzdür.10 Yorumla
1 yılBen burada da salıyorum o içimdeki hayvanı her daim kibar olamam kaşınanlar oluyor. Mümkün değil o zaman kibar olmak ben de insanım da shdgf pardon hayvan
22 Yorumla- 1 yıl
Buradakiler kibarlıktan ne anlar yaw
- 1 yıl
He yaa fhfh
Gizli Üye(25-29)1 yılUstune vazife olmayan konulardan fazlasiyla siniri asan insanlara bazen tahamul edemiyor o hanim hanimcik gorunyumden uzaklasiyorum ama yine de onlarin yaninda hanim hanimcigim (ehu cehillere kiyasla).
31 Yorumla- 1 yıl
😁 mükemmel
Normalde kibar ve sakin birisiyim de bunu zorlayanlar olursa sonuçlarına da katlanır tabi ki insanız sonuçta
11 Yorumla- 1 yıl
Hiç görmedik o halleri djdj
1 yılhiç kimse sürekli aynı tempoda aynı ruh halinde olamaz ve her insanın içinde hayvani taraf vardır ben genelde toplum içinde o hayvanı dizginlerim ama cinsellik esnasında söz veremiyorum bazen zincirini kırabiliyor
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılNormalde çok sakinim de sinir katsayılarım toplanınca sonuç değişiyor 😂
11 Yorumla- 1 yıl
Aman aman :D
Trafikte salıyorum genelde küfür ederken onun dışında hanfendi çizgimden çıkmam😄
110 Yorumla- 1 yıl
Trafikte sabır taşı falan olmak lazım herhalde jsdj
- 1 yıl
Yok valla levye var :D
- 1 yıl
İş görür sjdjs
- 1 yıl
Patlatmaya da yetiyor 😂
- 1 yıl
Ben severim :D beni çağır sjdk
- Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
1 yılKibar kalıyorum ama damarıma basarlarsa içimdeki hayvanı çıkartırım.
15 Yorumla- 1 yıl
Hangi hayvanı tercih ediyorsun ddhjs
- 1 yıl
Ejderhayı tercih ederim şekerim. Sjsjjsjs 😂😂
- 1 yıl
Getir drogonoono işimiz var :D
- 1 yıl
Peki. 😃
- 1 yıl
Oyşş hemen peki demiş 😅
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılBeni baya bı zorlamalari gerekiyor tabi saldigim noktalar oluyor
111 Yorumla- 1 yıl
Mesela?
- 1 yıl
Napcan alehime kullanacaksin dimi yok öyle yağma 😂😂
- 1 yıl
Aa resmen günahım alınıyor şu an :D benim kıymetli günahlarım
- 1 yıl
Ne hikmetse hiiiç inanasım gelmiyor 😂😂 çok tehlikelisin sen 😂😂
- 1 yıl
😓 değilim. Dkdk
- 1 yıl
Gözümde canlandı şu an yanımda olsan utanmasa masum masum bakacak 😂😂
- 1 yıl
😁 beni hep kötü bildiniz djdja
- 1 yıl
Bu kötü bişey değil ki bu zeki bi kadının hareketleri o kadar 😂 böylede kıvırırım 😂😂
- 1 yıl
Olmadı, sırıttı bu
- 1 yıl
Ne demişler erkekler dünyayı yönetir kadinlarda erkekleri
- 1 yıl
Doğru demişler 😅
- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılGenelde kibarımdır, bugün bile çileden çıkmadan tartışabildim
13 Yorumla- 1 yıl
Kiminle neden
- 1 yıl
Möhöm değil kelebeğim 🎈
- 1 yıl
Peki bebişim
Arada salmam gerekiyor salıyorum ama benim içimdeki hayvan aslan 🦁 😂
16 Yorumla- 1 yıl
Hıı aslandır o kesin
- 1 yıl
Civciv sjfja
- 1 yıl
Serçe djsj
- Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı.
1 yılBir ara çok sinirliydim kibar kalmadım tuzak kuruldu
12 Yorumla- 1 yıl
Ne tuzağı :D
- 1 yıl
Arkadaşım eşiyle tuzak kurdular
işin ucunda hayat memat meselesi olmadıkça sakin kalırım... ama her şey bir yere kadardır.. yoksa
10 Yorumla
1 yılYok asla, damarıma değil basmak dokunulduğu an içimdeki kedi kaplana dönüveriyor😹
12 Yorumla- 1 yıl
😁👌 hep miyavlanmaz arada kükremek lazım
- 1 yıl
Dimii çıkarmamız lazım pençeleri djdjjd
- Kişilik & Karakter konusunda 616 cevap paylaştı.
1 yılKibar olmayı kendime görev belledim çocukluğumdan beri asıl olan budur dedim. Bu huyumu değiştirmeyi kendime yakıştıramam. Ama içimde yırtıcı taşıdığımında farkındayım.
10 Yorumla Benim çok nadirdir her insan duygusunu yaşamalı zira bu duygu zararlı ve kötü diyip içine atmamalı bu çok zararlı her neyse dediğim gibi her insan gibi sinirlenebiliyorum ilk kendi kendimi yerim kafayı da yerim sonra gerekirse karşımda ki insanı yerim ama ilk kendime ve eşyalara zarar verme girişimine giriyorum
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kedinin kuyruğuna bastığınızda dönüp tırmalar sizi. Yeter ki kuyruğuna basmayın. Her insan içinde iyilik de kötülük de barındırır. Onu ne şekilde dışarı vurduğunuz size de bağlıdır.
10 YorumlaTabiki her zaman kibar kalınmıyor, son derece anlayışlı ve kibar bir şekilde yaklaştığımda, karşıdaki bunu suistimal ediyorsa, felaket asabileşiyorum ve içimdeki angara bebesi uyanıveriyor.
10 Yorumla
1 yılSen kibarlık yaparsın, o özgüveni eksik veya pısırık zanneder.
Ara ara yemlediğim hayvan yanımı çıkarmayı da severim.
20 Yorumla
1 yılNormalde sakin sabırlı biriyim ama bazen öyle bir hale getiriyorlar ki beni ben bile kendimi tanıyamıyorum
10 Yorumla
1 yılSen biraz beni bilirsin 😂
111 Yorumla- 1 yıl
Aman aman sen var ya 🙄
- 1 yıl
Adamı hasta eder ertesi gün geçmiş olsuna giderim dimi 🙄
- 1 yıl
Tam dayaklıksın sen, yok böyle bir sinir
- 1 yıl
Atabilene mekan belli 🙃
- 1 yıl
Bir de meydan okuyor :D bi dur daa
- 1 yıl
E tabi düşmanların ile uğraşmaktan bana sıra gelmiyor kral sen de haklısın 😂😂
- 1 yıl
Sen de düşman mı oldun :D söyle bilelim
- 1 yıl
Şurda herkes sana düşman olur da ben yine olmam bunu bilmen lazım. Vefa nedir iyi bilirim ben merak etme 😂
- 1 yıl
Vefalı madagaskarpisisi :D iyi ki varsın
- 1 yıl
Eyvallah sen de öyle 😃
- 1 yıl
Hayır değilim psjdjak
- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılKalamayacağımı anladığım an oradan uzaklaşıyorum, yoksa kendimi hiç de istemediğim bir noktada bulurum ve kimse buna değmez.
10 Yorumla
1 yılBen kibar ve hanımcıyım ama içimdeki hayvanin bazen salindığı da oluyor ama bu da sevgilimin sayesinde😏
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılBütün gün kibar olmak üzerime yapıştığı için damarıma baslına kadar evet olabiliyorum. Sonrasından ben sorumlu değilim 😅
10 Yorumla Her zaman kibar kalkamıyorum ama mecbur kalmadıkça da öfkelenmemeye çalışıyorum çünkü bazen öfke kontrolüm olmuyor
10 Yorumla
1 yılGayet kibarım ama karşımdaki bana sevmediğim bir hareket yaparsa acımasız olurum ☺onunda bana olduğu gibi
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 762 cevap paylaştı. Genel olarak nezakete onem veren biriyim ancak karsimdaki nezaketten nasibini almamis biriyse ona da hak ettigi sekilde davranabilirim.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sevdiklerime karşı her zaman nazik biriyim. Bazen beni çıldırtıyorlar ama canları sağolsun 😂 hepsini yerim sjdndld
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 41,1b cevap paylaştı. Her zaman kalamam bazen içimden canavar çıkar hemde van gölü canavar ı
14 Yorumla- 1 yıl
O nerden geldi aklına acaba
- 1 yıl
Van gölü ve canavarı ahsha
1 yılİçimdeki hayvanı hiç içime soramıyorum genelde kxjdjdm
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
1 yılGenellikle sakinim. Arada nefes alması için salarım.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. saman alevi gibi birden tutuşuyorum o anlarda pekte kibarlığımdan söz edilemez...🤭
10 Yorumla
1 yılÇoğu zaman kibar kalmayı başarıyorum. Çok üstüme gelinmedikce bu değişmez.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,8b cevap paylaştı. Ben normalde sessiz sakin biriyim. Ama bazen de öfke oluyor 😃
10 Yorumla
1 yılMaalesef kendi yakinlarimi kirarim ama diğer insanlar bni üzdüğünde sesim çıkmaz.
10 Yorumla%99 kibarım, kabalaştığımı hatırladığım bir zaman yok açıkçası
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Birisi bana sataşmadığı sürece gayet kiber ve nazigimdir.
10 Yorumlaİçimde hayvan yok ben bir insanım insan gibi davranıyorum bazen hüzünlü bazen yorgun bazen öfkeli ama insan gibi
12 Yorumla- 1 yıl
Mecazen🙄
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılÖfke sadece beni yoruyor en güzeli sevmek ve merhametli davranmak
10 Yorumla
1 yılHer zaman kibar olamam. Şu sıralar saldım gitti.
10 Yorumlaİçimdeki uyuyan aslan uyanınca kendimi ben bile tanıyamiyorum.
10 Yorumla
1 yılHer zaman kalamıyorum kibar içimden canavar çıktığı da oluyor😂
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Arada saliyorum ıssırsın diye :) şu vahşi hayatta arada salmak lazım..
10 Yorumla
1 yılGenelde kibarim ama işler çığırından çıkınca hayvan kontrolü ele almak için dışarı çıkıyor.
10 Yorumla
1 yılİçimdeki hayvan genelde çok nadir ortaya çıkar ve genelde dayak atma ile biter
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılKalırım ya onlar kim köpek sallayacağım da sinirleneceğim 😂
10 Yorumla
1 yılİçimde sürekli bastırdığım bir Kurt var aniden sinirleniyor saldırmak istiyor parçalamak istiyor tutuyorum içimde zaman zaman ama bazı çizgilerim var onları aşınca ya da sabrım dolduğunda içimde tutamıyorum bir anda çıkabiliyor maglesef
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKimseye kendiliğimden top atmam. Ama bana top atanlarında o topu geri atacağımdan süphesi olmasın.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
1 yılYok eğer sinir olursam ben çoksel küfür ederim😃
13 Yorumla- 1 yıl
Çıkıyor içinden bir şeyler demek sdhjs
- 1 yıl
Evet çirkinleşebiliyorum🤦♀️
- 1 yıl
Hak ediyorlardır da ondan
1 yılO nasi oluyo? Ben salarsam katliam yaparim cunku🤭
12 Yorumla- 1 yıl
Öylesi olmalı zaten djsja
- 1 yıl
Daha diil, olmaz.. :d
1 yılKibarlık genimde var 😊
11 Yorumla- 1 yıl
Doğru 😅
1 yılbazen hrr bazen mrr askim
11 Yorumla- 1 yıl
Grrr? 😃 olsun o kadarcık
Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Onların da hava almaya ihtiyacı var arada.
11 Yorumla- 1 yıl
😅 arada çıkarmak lazım gelir
Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Her zaman kibarımdır 😄
11 Yorumla- 1 yıl
Doğru
- Devamını Gör (48)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem