Kibar davranırım, kıyamam kimseye, bazen bana kıyanlara bile kıyamadığım oluyor, sessizce uzaklaşmayı yeğliyorum lakin merhametli bir insan da olsam bazılarını hayatım boyunca affetmeyeceğim ve bazılarına karşı sabır kotam doldu, genel olarak kibar bir insanımdır, bir çok kabalıklara maruz kaldım çünkü, başkaları da yaşasın istemem
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Durduk yere birilerini ezmek için ya da cool görünmek için embesil gibi yerici davranan insanları itici buluyorum. Davranılması gerektiği şekilde davranıyorum ama genel olarak mesafeliyim.
Sert davranınca aşık olmuyorlar mı ya bi'dakika 🤔 bende her telden mevcut. Herkes bendeki yerine kendisi karar veriyor. Nereyi hakediyorsa orası rezerve
Nasıl hak ediyorlar ise öyle kimseye değerinden fazla değer vermem aşağılamam hakettiğinden fazla sevgi de vermem bu yüzden canım yandı çünkü hatta babamın bir sözü var kime değer verdiğine kimi mutlu ettiğine dikkat et çünkü gün gelir sana acı olarak döner o zamanda elinden bir şey gelmez.
Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
Ben insanlara elimden geldiğince nazik ve kibar davranıyorum her zaman. çünkü kalp kırmak asla bana göre değil. ama hak edene de hiç geri durmam kötü davranırım. çünkü bazıları iyi niyeti saflık sanıyor ya da bunu kullanmaya çalışıyorlar..
kibar davranmak "zihnisel" insan için ki neredeyse herkes "zihinsel" eziklik, maniple edilebilirlik olarak algılanıyor. hal böyle olunca en azından mesafeli davranmak gerekiyor, sertlik genelde "kibarlığın" istismar edildği durumda da şart oluyor. bunu yapmazsan hayatta çoz "zarar" görme ihtimalin ortaya çıkar. fakat doğru, dürüst değilsen kendini wampir başka insanları "kan" olarak görüyorsan zaten kibar değil "yalaka" olsan amacın belli sana "atom bombası" bile işlemez :D
Genelde kibar davranırım. Benim sert yüzümü görmek için gercekten o kişinin çok sinir bozucu seylerle beni sınaması lazım. Kolay kolay sinirlenen sert davranan tarafım yok. Tabi okul meslek etkisininde bunda bana katkıları çok oldu. Öfke kontrolü vs durumlarında.
Kibar davrandık diye sert insanlarla karşılasa karşılasa onlardan daha sert olduk.
Karakterimi korumaya çalışırım ama artık o nasıl gelirse bende öyle giderim bide selâmdan sonra aşırı samimi olanlara da çok çok mesafeli olanlara da yol vermek boynumuzun borcu.
Şimdi şöyle ki bir admin olmak için tüm lafları yutuyordum. Herkese şirin kızı oynuyordum. Baktım admin yapmıyorlar, dedim şimdi şaaptım ananızı sonrasında modluk gitti jsjs
Duruşumdan dolayı önyargıya kapılan insan sayısı çok fazla fakat ben kırmaya korkarım, vicdanım sorgulamama sebep oluyor ve bu bana huzursuzluk yaratıyor. Kibarımdır fakat sert mizacım vardır.
Korkaklar korkaklıklarını kapatmak için size karşı savunmaya geçer ve saldırırlar. Kükreyin, öyle sert kükreyin ki külreyişiniz bu tür insanların kulaklarından girip hafızalarına yerleşsin. Tek bir damla gözlerinin yaşına bakmayın