Hata yaptığınızda (kaçınılmaz olarak) kendinize karşı nazik olmayı öğrenmek, mutluluğunuz üzerinde dikkate değer bir etkiye sahip olabilir...

Hata yaptığınızda (kaçınılmaz olarak) kendinize karşı nazik olmayı öğrenmek, mutluluğunuz üzerinde dikkate değer bir etkiye sahip olabilir...
Evet kendime karşı her zaman kibarım. hata da yapmasa ya da başarısız da olsam her zaman kendimin yanındayım çünkü insanlar hayatlarında dönem dönem hata yapar ama kendilerini suçlamak yerine, bence kendilerini oldukları gibi kabul etmeliler. ve sevmeliler. :)
Bir nevi şükretmek gibi kardeşim 😊
Evet artık kendimi şuursuzca eleştirmeyi yerden yere vurmayı bıraktım. Her ne olursa olsun en çok kendime karşı merhametli babacan ve korumacıyim.
Kendisine karşı merhameti olanın yüreği çevresinde gördüğü olaylar karşısında da tepkisiz kalamaz.
Kalmam ki zaten istesemde kalamam..
Merhametli yüreğiniz daim olsun. Teşekkür ederim 😊
Rica ederim iyi akşamlar
Bilmukabele
Teşekkürler 😌
Çabalıyorum, genelde en ciddi eleştirileri kendime yapardım ama artık aşmaya çabalıyorum.
Rica ederim 🌹
Cevap
5Cevap
Kendime pek kibar değilim daha fazla rekabetçi/ öfkeliyim fakat her ne hatam olursa olsun kendimle yüzleşirim ve kendimi desteklerim.
Bu öfke neden?
Rekabet aslında. Öfkeden daha çok. Kendimle rekabet ettiğim için.
Hayır , genel olarak kibar değilim ben hocam 🤔
O gömlek bana hiç olmuyor 😂
Bana göre kibarsın arkadaşım merhamet yansıması gibi, 😊
Eyvallah hocam o zaman kendime kibar değilim diyelim 🤔
Kendine karşı saygın ve hep kibar ol ki 😊Bazen sertlikle naif görüntü arasında incinme misali.
Kendime saygım çok çok fazla hocam. O ince bir çizgi aşıldığı zaman toplumu etkiliyor.
Aynı din kişiyi ahlak toplumu ilgilendirir denildiği gibi
Şundan dolayı dedim;Kendine karşı öz saygısı ve şefkati olan kibar olur da 😊
Heee o zaman ben bilmeden kibarlık yapıyorum hocam 😂
Oyyşşş canım kendim 😂
Teşekkür ederim, 😊iyi ki varsın ve iyi ki kendin gibi doğal birisisin 😊
Eyvallah hocam çok sağ ol 🙏 ☺️
😊🤗
Kendime karşı çok acımasızım sanırım ya
Yine mi? Acaba düzelmedin mi arkadaşım
Yine mi derken? Önceden bu konuyu konuştuk mu hiç senle?
Evet, konuşmuştuk sinema sektöründe olan arkadaşım
Hatırımda farklı şeyler konuştuk gibi kalmış. Hafızam beni yanıltmış kusura bakma.
Estağfurullah.
Pekii
Cittimisin söyleyecek sözler bulamıyorum 🤐
Anlayamadım desem..
@ángelsinalasyocéano evett
Pek degil
Neden?
Evet
Çabalıyoru₥
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?