Kişilik & Karakter Kibar bir insan mısınız? audincess7 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bazı insanların ruhlarında beyaz bir leke var. Oradan tanıyorum. Onlar; Kötüdür bu düzen için, ama değildir asla kötülük. #audincecomeback Kibar bir insan mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Kimbuhatunyahu Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Sagimdan kalkmissam salon kadini.Fonda dmitri shostakovich.Solumdan kalkmissam yalin ayak cingene.https://www.youtube.com/embed/vD_LsHYWMbM 1 0 Yorumla
hayatadayir Takip Et Master Yaş: 42 , eic 72% +1 yıl Lafları bir yerden araklamışsın belli. Ama sanırım ying yang felsefesi kulağına çarpmamış hiç . Her iyiliğin içinde bir kötülük ve her kötülüğün içinde bir iyilik vardır. 0 0 Yorumla
RockDüskünü Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 78% +1 yıl Yerine ve duruma göre. Bipolar birey olduğumdan en ufak şeylere tepki gösterebiliyorum 0 0 Yorumla
Shapefmyheart Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Evet ve bu huyumdan nefret ediyorum çünkü kişiye göre kibar olamama sorunsalı var bende 0 0 Yorumla
ziraatmuhendisigenc Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl kibarımdır.. şöyle karşımdaki insana saygı gösteririm her zaman 0 0 Yorumla
Un2Canny Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Samimî olmadigim insanlara kibarimdir, samimî olduklarim da beni diğer halimle sever 0 0 Yorumla
BeckMiller1 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 375 cevap paylaştı. Kendimce kendimi kibar görürüm 🙂 kimseyi 0 0 Yorumla
UnMoved Takip Et Master Yaş: 37 , eic 47% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Hak edildigi kadar.. 0 0 Yorumla
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yeteri kadar. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sagimdan kalkmissam salon kadini.
https://www.youtube.com/embed/vD_LsHYWMbMFonda dmitri shostakovich.
Solumdan kalkmissam yalin ayak cingene.
Lafları bir yerden araklamışsın belli. Ama sanırım ying yang felsefesi kulağına çarpmamış hiç . Her iyiliğin içinde bir kötülük ve her kötülüğün içinde bir iyilik vardır.
Yerine ve duruma göre. Bipolar birey olduğumdan en ufak şeylere tepki gösterebiliyorum
Evet ve bu huyumdan nefret ediyorum çünkü kişiye göre kibar olamama sorunsalı var bende
kibarımdır.. şöyle karşımdaki insana saygı gösteririm her zaman
Samimî olmadigim insanlara kibarimdir, samimî olduklarim da beni diğer halimle sever
Oldukça elimden geldikçe
Olması gerektiği kadar
Öyle olduğumu düşünüyorum
Kendimce kendimi kibar görürüm 🙂 kimseyi
Hak edildigi kadar..
Yaniii
Değilim
Yeteri kadar.
Accık
Çok fazla
Kibar birisiyim🤗
Değilim