- Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı.
u 1 yılİyi geceler can ✌️ çünkü kıskançtırlar.. başka açıklaması yok.. yani öz güvenleri olmadığı için karaktersiz olduğu için kendilerinde olmayanı başkasında görürler ve onu çekemedikleri için de ellerinden gelen kötülüğü yaparlar tabi ki de.. ama bu sadece kadınlar için geçerli değil.. yani o kadar çok kötü insanlar var ki.. erkekler de mesela kendi hemcinslerini kötülerler.. ama kadınlar da bu daha fazladır.. güzel olduğu için kıskanır sevgilisi olduğu için kıskanır daha bir ton neden sayabilirim bunun için.. her fırsatta uğraşırlar mesela.. en güzeli tabi ki de böyle cahillerle uğraşmamak onları görmezden gelmek ki iyice kudursunlar ya da iyice sinir olsunlar.. . zaten egolarından dolayı elinde sonunda hata yapacak olan yine kıskanan çekemeyen kişilerdir. birde mesela dün dostum diyenler en küçük olayda direk nasıl da arkadan konuşup hasetlik yapıyorlar :D gerçekten böyle insanları görünce midem bulanıyor.. hala yüze bakıp gülecek mide var bu kişiler de işte...
612 Yorumla- 1 yıl
Heh işte :D onların dostum dediği insanların popişinde bizim ayakkabı izimiz var
- 1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL sdjs çok güzel söyledin :D 🙏🧡
- 1 yıl
Tepe tepe kullansınlar :D
- 1 yıl
Alıp hayrını görsünler ayakkabı izimizi :D
- 1 yıl
Baktık yılanca konuşuyor ahaha ne diyon olm sen dedik soluğu diğer yılanların yanında aldılar 😂
- 1 yıl
😂 daldan dala misali. artık kime yaranırlarsa kimden malzeme çıkarsa onların yanında alıyorlar soluğu sdfds
- 1 yıl
Yazık lan :D biz olmasak ne konuşacak bunlar djdj kendi hayatlarında belli ki ekşın yok
- 1 yıl
o kadar hayatsızlar ki :D biz olmasak harbiden konuşarak konuları dertleri yok. varlığımız yetiyor onlara sdfsd
- 1 yıl
Neyse bize sevap points :D dedikodu yapmaktan bir yerleri buruşacak
- 1 yıl
kesinlikle onlara da günah points yazılsın :D bu arada iyi ki tanımışım senin gibi arkadaşı can 🙏😌
- 1 yıl
Bilmukabele can 🥳
- 1 yıl
🥳✌️
En İyi Cevaplar
1 yılÖzgüvensizlikten kaynaklı olabilir. Hasetten, fesatlıktan bu en çokta kadınlar arasında olan bir durum maalesef. Çoğu kadın birbirleriyle savaş içindedir. Bazı kadınlara şahit oldum. Tek dertleri hemcinslerini demoralize etmek. Sanırım öyle yapınca egoları okşanıyor. Kendine güvenen bir insan karşısındaki herhangi birini kıskanmaz diye düşünüyorum. Erkeklerde de nasıl olur statuden ötürü ya da bir kadından ötürü kıskanma olur. Ötesinde ki psikolojik bir rahatsızlıktır bence. Kadının, kadına yaptığını erkek yapmıyor! Sanırım bu kabul görme, sevilme, başarı hırsından kaynaklanıyor. Kendinin beceremediği ya da akıl edemediğini karşı tarafta görünce gözler kısılıyor, dudaklar büzülüyor. Bırak gerçek hayatı, şu kıytırık sitede bile azıcık sivrilsen kafana balyoz yiyiyorsun. Gördüklerimde burada cabası.
23 Yorumla- 1 yıl
👏
- 1 yıl
Adımız şekil değil ama yazıyoruz birşeyler. Seninde kafan güzel olmuş desene bugün 😊
- 1 yıl
Benim kafa hep güzel 1903
1 yılBurada ciddi anlamda zekası düşük bir kitle var. Tek yaptıkları hayatlarına burunlarını soktukları insanların arkasından sallamak. Kendilerine özel şu sorunun açılması emin ol egolarını okşar vayyyy be ben neymişim diyecekler gereksiz yere prim vermemek lazım insanlara. Eksik adrenalin ihtiyacını karşılamaya çalışıyorlar yazık garibim sorularda falan bilhassa çok görüyorum birileriyle alakalı sorular. Yoook o onu yapmış bu bunu yapmış yaa sanane bak hayatına ama alacak ya o adrenalini 😂😂
12 Yorumla- 1 yıl
Valla ben lafımı ortaya korrrum, isteyen istediğini anlar, egosu mu okşanır psikolojik rahatsızlıkları mı tutar gidip 7637 sevgililerine beni mi şikayet ederler ağlayarak, umurumda değil. Herkes biraz duracağı yeri bilsin. Senin benim derdim onları germesin
- 1 yıl
Çekemezlik gibi gibi. Birileri bir şeyler yaşıyor ben yaşayamıyorum bari onlara çamur atıp düşüreyim olayı olabilir. Zaten birilerine yönelik atılan laflar başlı başına terbiyesizlik. Ama senin durum apayrı sanırım sevgilileriyle keyiflerine bakarken sana sarıyorlarsa tek sebep sevgililerinin akıllarının sende kaldığını düşünmeleridir 😎😎
1 yılOnlardan daha güzel , daha karakterli , daha düzgün olduğun için bence. başka aciklamasi olmaz ki bunun
33 Yorumla- 1 yıl
Güzelim 🩶
- 1 yıl
Sıkma canını prensesim biz seni biliyoruz zaten 💝
- 1 yıl
Çok şükür ♥️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
1 yılSebepsiz yere kıskançlık mallıktır
21 Yorumla- 1 yıl
Sebepsiz değil demek ki :D üff can acıtmışız bilmeden az daha az dahaaaa aahahaha
1 yılKendisinde olmadıklarından ve özellikle akran grupsa o daha yüksek mevkide benden daha fazlası var benimde yaşım gereği hakkım kafasına giriyorlar. Oysaki başarı zafer kişilik oturtma emekle kazanılacak şeyler maalesef yaşla değil. Gel gör ki onlar bunu anlasın.
32 Yorumla- 1 yıl
Bu saatten sonra anlasalar ne olur anlamasalar ne
- 1 yıl
Tabi orası öyle 7 sinde neyse 70 inde o kalıyor insan genelde.
1 yılYok olup gitme korkusu yaşıyorlar çünkü, daha doğrusu kaçınılmaz yok oluşlarını onlara hatırlatan herkese "biter ayak" savaş ilan ediyorlar güya. Kendinden emin insan kimseyi kıskanmaz, kendi yoluna bakar, başkasının yoluna taş koymaya çabalayanlar hayatta en fazla moloz olup gideceklerini çok iyi bilmenin verdiği kişisel panik ve öfkeyle herkesi kıskanıyorlar, çaresizce kıskanıyorlar, bırakalım kıskansınlar keyifli oluyor ibretle izlemesi 😃✔️
38 Yorumla- 1 yıl
Ama bizi merdiven olarak görmesinler zirve onlara göre değil zaten hshdja
- 1 yıl
Merdivenden düşmek onlara iyi gelir sdssdf
- 1 yıl
Deme öyle sıfatları zaten bir halta benzemiyor düşünce kafa göz patlar :D
- 1 yıl
Haketmeyenlere merhametimiz taze bitti 😃👍
- 1 yıl
😕 kalmadı dimi vah vah sshjs
- 1 yıl
Vah ki vah 😃 yok öyle yağma nah sdssdf
- 1 yıl
😅😅
- 1 yıl
😅😅👍
- Kişilik & Karakter konusunda 938 cevap paylaştı.
1 yılBazı insanlar kaosu kavgayı yarışı seviyor aslında bunu seven insanların psikolojik olarak ciddi sorunları var. Kendi hayatlarına çeki düzen verememiş ve bazı olaylara yenik düşmüş kaybetmiş olmak diğer başaran insanlara karşı içten içe savaş açma ihtiyacı yaratıyor oysa ilham almak ya da ders çıkarmak ya da herşeyi elde etmenin/başarmanın mümkün olmadığı bir hayatta yaşadığımızın bilincinde olabilmek çok önemli. Kimbilir o haset ettiğin insanın da kendi savaşında kaç mağlubiyeti var. Bazen kaybetmeyi kabullenebilmek ve vazgeçmeyi bilmek insanın kendine yapacağı en büyük iyilik aksi durumda hayatı kendi kendine zindan ediyorlar
11 Yorumla- 1 yıl
Her kelimesine katılıyorum
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBunu çözemiyorum yani sebebinide bilmiyorum tam olarak, mesela sorular soruluyor işte ben diğer kadınlar gibi mekana gitmedim diye sevilmedim, ben şu kadınlar gibi olmadım diye sevilmedim vs. Sürekli bir laf atma durumu var ozguvensizlik olabilir bu ya da kendilerinden başka kadınların çıkarsız sevildiğini görmek seninde dediğin gibi taktik yapmadan sevildiğini görmek sanırım can acıtıyor yani. Oysa birazda sanırım karakter ve şans işi cidden sevilen ve seven bir kadın görünce maşallah diyip geçiyorum nasipte varsa bizide bulur derdim, hiç gerek yok bu tip şeylere bence bu sevilmemis olmanın acısı yani.
11 Yorumla- 1 yıl
Evet sevilmek ve değer görmek için çok çaba sarfediyorlar
Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Aklıma nedense Tuba Büyüküstün - Seda Bakan mevzusu geldi. Kendinde göremediğini başkasında gördüğü için bence en temel neden budur.
https://youtube.com/shorts/xJWRX95xX8U?si=LllGGtGG8ZGAaeax
Mevzu neydi diyenlere buyrun amme hizmeti:11 Yorumla- 1 yıl
😅
- Kişilik & Karakter konusunda 610 cevap paylaştı.
1 yılEeee sosyete dünyasında olmak kolay iş değil. Bu alemdeysen her türlü dalaverayı göğüslemen gerek. Bide bişey diyim hanımlar sözüm açık olur. Şimdi hatun güzel. Kıskanmanızda normal. Ben kendisini tanımam. Burdan gördüğüm kadarıyla biliyorum. Bence hiç bulaşmayın. Tecrübem hatun biraz çatlak diyor. Kendi haline bırakın. Bide sınırlarımız dışında size tehlike oluşturmuyor. Tatlı tatlı soru sorup çekiliyor köşesine. Böyle hatunlar çok lazım buraya. Bozmayın kimsenin keyfini ve keyfinizi.
19 Yorumla- 1 yıl
😅🙏 güldürdün.
- 1 yıl
burada başka bir derdimiz yok efendim😁
- 1 yıl
Aynen ya iki goy goy yapacaz, eğleneceğiz, güleceğiz sonra gideceğiz. Başka bir şey için giriyorsam namerdim djdjs
- 1 yıl
Biliyorum ama bu senin açından pek mümkün görünmüyor. Bu durum tüm güzel kadınların laneti bence. Bu konuda çirkin yani fiziksel olarak kadın ya da erkekler daha rahat.
- 1 yıl
Ya hani çirkin bakan çirkin görür derler ya çok doğru bu bence. Bana kalırsa “çirkin” insan yok. O yüzden kimsenin dış görünüşüyle alakalı yorum yapmam. Melekler bedeni Allah yüzü yaratmış ya :) zaten o esere kimin ne haddine yorum yapmak. Ama içimizin güzelliğinden biz sorumluyuz ve şu da doğru için kötüyse bu hareketlerine insanlara karşı olan tavrına yansıyor ve insanlara çirkin gelmeye başlıyorsun.
- 1 yıl
Ne kadarda benziyor aslında insan için düşündüğümüz şey. İnsan eserine çirkin demek ustayı yok saymak demek. Aslında biz kendimizi belkide maddeden yapılmış atomlardan zannediyoruz ama bugünün bilimi işi ilginçleştiriyor. O yüzden iyi olmak çok önemli. Hep birlikte iyi olalım burada. Dur bir şiir koyum birazdan buraya senin ilgini çekmez ama.
- 1 yıl
Benim ilgimi şiir çekmiyor mu :D
- 1 yıl
Bilmem ön yargılar işte. 😃
- 1 yıl
Ön yargılarını da al git :D
- Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılBöyle şeylere gerek yok kızlar sakin olun akskskdkdkdkd Kadınların yaradılışından mıdır nedir bu kıskançlık ve rekabet olayı çocukluktan başlıyor kızlarda. Erkeklerde bu olay yok. Kadınlar kendilerinde eksik olan şeyi başka bir hemcinsinde görünce tahammül edemiyor. Kompleksli olanlar bunu çok daha fazla belli ediyor. Beğendikleri bir özelliği ya da herhangi bir şeyi takdir etmek yerine eleştirerek kendi egolarını tatmin etmeye çalışıyorlar. Çok zavallı görünüyorlar.
15 Yorumla- 1 yıl
Milletin kompleksleriyle mi uğraşacaz bari sanal alemde bıraksınlar bu olayları :D “tamam en güzel en doğal sizsiniz tamam”
- 1 yıl
Boğa kadınlarının ışıltısı biraz rahatsız edicidir ondan tamamen boş ver sen şımarmana bak ajajsjsjdjdjfkfkfkfkf
- 1 yıl
Assjdj çokta fifi, maksat biraz daha rahatsızlık vermek 😜
- 1 yıl
Evet sen serseliğe devam et kendi sinirlerini bozma onların sinirlerini boz akskdkdkdkdkflflflf
- 1 yıl
Ben burdan devam daha derine :D ksdjka
Erkek için bunu yapmaları gerçekten komik. Ben kız arkadaşlarım için birçok erkeği harcadım, onlarda bir erkek için beni harcadılar. Hiçbirine güvenmiyorum. Erkekleri ne kadar çok sevmiyorsan artık kadınları da sevmiyorum mk.
23 Yorumla- 1 yıl
Erkekler çok oynak :D sana gelir beni kötüler bana gelir seni kötüler
- 1 yıl
Onlardan ölene kadar nefret edeceğim zaten de kadınlar üzdü be bacım. Kardeşim dedim mk...
- 1 yıl
Yok be ne kardeşi
Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Özgüven eksikliği, karşılaştırma ve onaylanma ihtiyacından gelir. Kendini değerli hissedemediğinden gelir.
Hemcinsimi kıskanmak için onda olanların, bende olmaması gerekir.
24 Yorumla- 1 yıl
Öyle tabii, takmışlar kafaya çok :D
- 1 yıl
Ben kişisiyle uğraşmamalılar :D ne ilişkileri sabote ettiler oyunlar çevirip ssler döndü buralarda bıçak kemiğe dayandı bende
1 yılBu nasıl bir sinir sakin yahu noluyo :D
Onlarda olmayan şeyler var ondan kıskanır kedi erişemediği ciğere mundar dermiş :D
25 Yorumla- 1 yıl
Sen benim sinirli anıma denk gelmemişsin bebiş
- 1 yıl
Yok aşkım gelmedim hiç
- 1 yıl
😜 iyi ki.
- 1 yıl
Aynen iyi kiiiğ gerek yok biz tatlı tatlı devam edelim 😅
- 1 yıl
🫠 öylesi olsun..
Ben şöyle düşünüyorum o değil asıl mesele bende olmayan huyu bile kıskanarak kadar insan oğlu böyle yaradılış gereği sende olanı da kiskanabilir ya da sende olmayanı sen kiskanirsin gücünü parasını güçlü duruşunu aklını yüzünü her şey olabilir bu ama insan kendini keşfetmeyi bilip gelişmek için ugrsiyorsa kiskanmiycagini aksine kendini ve benliğini tammliycagini düşünüyorum çünkü kimi vardır sende olanı o yapamaz kimi vardır sen onda olanı yapamazsın
10 Yorumla
1 yılÇevremde çok var doğru düzgün sohbetimin olmadığı birinin durduk yere nefret beslemesi yani ben bunu kıskançlık olarak algılarım. Yani şöyle düşünüyorum bence insanlar kendisinde olmayanı bir başkasında görünce kıskanıyorlar.
12 Yorumla- 1 yıl
Hıı, niye öyleler bazı kadınlar. Herkes işine baksın, yarına çıkıp çıkamayacağımızın garantisi bile yok bomboş yaşıyorlar bu hayatı
- 1 yıl
Hiç bilmiyorum cidden, hepimizin sonu o toprak olacak ne gerek var böyle şeylere
1 yılYani zaten kadınlar olarak yeterince eziliyorken bir de hemcinslerimin birbirlerine böyle şeyler yapmasını hoş bulmuyorum ya. Sırf kötülük yani. Asla iyi niyet kırıntısı yok🫤
22 Yorumla- 1 yıl
Haklısın keşke böyle kadınlar da kapatılsa 😅
- 1 yıl
Umarım😅
- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
s 1 yılBen hep "beni kim kıskansın yaa" modundaydım ama kıskanıyorlarmış valla acı şekilde öğrendim. Ben aksine hemcinsim güzelse, başarılıysa veya mutluysa çok gurur duyuyorum
12 Yorumla- 1 yıl
Böyle kadınların çoğalması lazım, diğerlerinin de kökü kuruması lazım.
- 1 yıl
Kesinlikle katılıyorum
- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılÖzgüven eksikliği, basitlik, kötü kalplilik. sebepleri bunlar bence. Ama gerçekten benim de çevremdekiler aynı bu yazıdaki kadınlar gibiydi ve neden onlarla takılmadıklarımı soruyorlardı bir de 🤢
12 Yorumla- 1 yıl
Takılmamak en güzeli, kendilerine benzetmeye çalışıyorlar çünkü :D
- 1 yıl
Aynen öyle
Hasetlik damarına işlemiş bunların ondan iflah olmazlar, ne dolaplar çeviriyorlar ne dolaplar birde ben pür pakım diye sitede fink atmaları yok mu iyice seyirlik film gibiler.😏😌
15 Yorumla- 1 yıl
Gözümde zavallı, ilgisizlikten ölmüş, içlerinin çirkinleri yüzlerine vurmuş tipler onlar 😅
- 1 yıl
En azından kimin ne mal olduğunu biliyoruz 😅 dedikoducu mahalle karıları
- 1 yıl
🌸🌸
- Kişilik & Karakter konusunda 616 cevap paylaştı.
1 yılOlayı çok güzel özetlemişsin. Bize bir şey bırakmamışsın. Nitelik ve nicelik bakımından üstün olanları kıskanırlar.
13 Yorumla- 1 yıl
Kendi açımdan olayı değerlendirdim :D bazılarının düştüğü hataya sen düşmemişsen de sana karşı kuruluyorlar, insanlar gerçekten çok tuhaf
- 1 yıl
Her açıdan perspektiften doğru dedin. Dost kazanmak çok zor iken bozuk para gibi harcıyorlar. Günün sonunda elde var hiç olarak kalıyorlar.
- 1 yıl
💁♀️ aynen
- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılKendinde olmayan şeyleri başkasında görünce kendini eksik hissedip kuduruyor olabilir de biz psikolog değiliz 😂
11 Yorumla- 1 yıl
Gitsin yapsın :D
1 yılOlaylar olaylar 😄 Irak bir yerlerde hasetinden çatlasınlar. Birde nedenlerini mi düşünelim. Allah daha çok versin.
11 Yorumla- 1 yıl
Haklısın :D amin sjsj
1 yılrekabetten dolayı çünkü kendilerini başkalarıyla kıyaslıyorlar sonra eksik veya yetersiz hissettikleri alanlarda diğerlerine imrenirler, hep hasetttt
110 Yorumla- 1 yıl
Ben mi dedim aç görüntülüyü seksting yap diye mesela :D ahshah
- 1 yıl
kdjxjdjcj
- 1 yıl
Sen baya dolmuşsun sjxjns
- 1 yıl
Bıçak kemiğe dayandı zorluyor beni 😅 dök diyor ne varsa dök
- 1 yıl
dökülüver kskxjx
- 1 yıl
Muhatap olmak istemediğimden :D ayh sosyetic sen naptınnn diye ağlamasınlar sonra
- 1 yıl
sanaldaki insanları sallama bence çoğu evli zaten karıları duyar sjsjje
- 1 yıl
Kocaları duysun :D lafa gelince “sanal” bilmem ne biz burdan sevgili yapmayız o şu bu o ama bütün çirkinliklerin başları da onlar
- 1 yıl
Koy kızım dar ağacını kejxjs
- 1 yıl
Ben koyarsam bir daha kocalarına vermezler hdfksj
Gizli Üye(25-29)1 yılFiziğin ötesinde her anlamda güzellik her zaman dikkat çeker de ondan. Siz ne kadar güzel ahlaka sahip ağır başlı ve hele de gizel bie kadınsanız tehdit olarak algılanırsınız
11 Yorumla- 1 yıl
😌👌
1 yılÇok şükür öyle biri değilim bütün kızlar superizzzzzzz
12 Yorumla- 1 yıl
🥳♥️
- 1 yıl
❤️❤️
- Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılOnda olmayanı başkasında gördüğü için kıskanmışdır, çok şükür öyle dertlerim olmadı hiç 😄
12 Yorumla- 1 yıl
Olmasın da
- 1 yıl
Tabiki
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılGünaydın çok takılmamak lazım. Kıskançlık gizli hayranlık de geç.
13 Yorumla- 1 yıl
Günaydın, eğleniyoruz şurada
- 1 yıl
😁😁
- Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı.
1 yılÇünkü onda o özellikler yoktur sinirli bakar ve kesinlikle içinden der ki Allahım beni çok güzel yarattın da neden eksik yarattın? yani boyum uzun olabilirdi fiziğim tam düzgün olabilirdi sonra tenim beyaz saçım kumral sesim güzel
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı.
1 yılGaliba bu soru kadınları ilgilendiriyor.
Erkeğin hem cinsini kıskandığını ben hiç görmedim.12 Yorumla- 1 yıl
Hayatım boyunca tek kıskanacağım kişi benim onu sevdiğim kadar beni seven kadın olabilir.
Bir başkası umurumda bile değil. - 1 yıl
Herkes için böyle olmalı zaten Allah herkese aynı şeyi vermiş kimse kimseden üstün değil. Kıskanmak hasetlenmek şeytanın işi.
- Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yıl20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
1 yılGünaydın, insanlar hemcinslerini kıskanmayı severler ve belli etmezler ama şov peşinde olurlar.
20 Yorumla
1 yılİlkel güdü, rekabet durumları. Ama ben kimseyi kıskanmadim şimdiye kadar ya. Biri hakkaniyetle bir konuda iyiyse helal olsun derim. Çünkü herkesin kaderi kendiyle Allah arasında , diğerleri figuran
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Ben kıskanmıyorum sadece benim neden olmuyor diye düşünüyordum ama artık o düşünceyi kafamdan sildim ve kendime odaklandım 😌
10 YorumlaHiç bilemiyorum. Kadınlar da bu çok oluyor. Ama erkekler de, kız meseleleri dışında. Böyle bir şeye rastlamadım. 🤷
10 Yorumla
1 yılSebebi yok işte kıskanıyo. Nefsi bir şey. Ama kıskanma var kıskanma var. Onun arabası, evi var , güzel diye kıskanıyorsa bu hastalıktır.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılHey maşallah ya bence gibi soru olmuş, sen de kıskanılıyorsun😀
16 Yorumla- 1 yıl
Adım geçince hop oturup hop kalkıyorlarmış :D
Cevap sahibi1 yılBiliyorum😀
- 1 yıl
Ne biliyon :D bana da anlat shdj
Cevap sahibi1 yılAnlatmıştım ya senle küs mü diye sordum diye discorttan atılmıştım😀
- 1 yıl
Has şu mesele :D
Cevap sahibi1 yılEvet sjsjsj
Ne desek boş kalır ki. Onları anlamak gerçekten zor. Oysa bütün hemcinslerimin başarılı olmasını isteyenler olarak çok az kaldık.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Hasetlik , çekememezlik bunun başka açıklaması olmaz
11 Yorumla- 1 yıl
😌👌
Rakip olarak görülüyor İşte bence bu fazla anormal bişi değil hepsi toplum dayatması yüzünden
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
1 yılRekabet sadece bizde var ben erkeklerde denk gelmedim😂
10 Yorumla
1 yılBenim hemcinslerin niyeti belli ONDAN diyelim
10 YorumlaZaten insanlar herkesin her şeyini kıskanıyor
Büyük bir acizlik göstergesi10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılKadınlarda daha fazla bu durum maalesef. Arkadaş gibi görünüp arkandan demediklerini bırakmıyorlar
10 Yorumla Özgüvensizlik temel sebep diyebilirim kısa ve net olarak...
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılben kıskanmıyorum bencede sebepsiz yere kışkançlık mallıktır
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılKarşı cinsi daha rahat elde edebildiği için olabilir
10 Yorumla Kadın kızlarının her zaman düşmanıdır. Çok şaşırmamak lazım.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 382 cevap paylaştı. Bu durum, erkeklere göre kadınlarda daha yaygın.
10 YorumlaKadınlar bu işte usta kimse kusura bakmasın hep bunlardan çektim yeter şu kıskançlığınızi birakin
12 Yorumla- 1 yıl
Bazıları bırakamaz bunu, ölürler 🤪
hayatlarınız sizi çekememeleri üzerinden şekilleniyor galiba
11 Yorumla- 1 yıl
Eşsiz egomuz okşanıyor :D
Gizli Üye(25-29)1 yılKadın kadını çekemez illaki mi sebep bulup nefret haset kıskanç olur
10 Yorumla
1 yılKendisinde olmayan onda oldugu için veya kendisinin yapmak isteyip de yapamadıklarını yapabildiği için
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılRekabet duygusu bence
11 Yorumla- 1 yıl
Umarım erkek konusunda falan değildir :D gülünç.
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılValla onu kadınlar yapıyor erkeklerde yok o
16 Yorumla- 1 yıl
Neden yapıyorlar sence
- 1 yıl
İçgüdüsel bişey bence yapmayan kadın pek görmedim istemsizce bile yapiyorlardir
- 1 yıl
Bende olmuyor bu :D alakasız yani
- 1 yıl
O zaman şöyle diyebiliriz yeterli özguveni olmayan insanların girdikleri aşağılık kompleksi yüzünden diyebilirmiyiz
- 1 yıl
İç güdüsel bir olay olmadığı kesin :D psikolojik bir rahatsızlık olduğunu düşünüyorum artık adı her neyse
- 1 yıl
İnsan birini neden kıskanır ki kendisini yetersiz hissettiği için bence
Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Kendisinden daha başarılı olduğu için sanırım
12 Yorumla- 1 yıl
Hangi konuda :D
1 yılErkekler şeyi büyük diye kıskanır 😂
12 Yorumla- 1 yıl
Birbirinize mi gösteriyorsunuz, hayırdır
- 1 yıl
Fazla merak iyi değil
Bu genelde karşındaki kişinin artı özelliklerini kendi ile kıyaslayarak durumu kabullenemeyen kompleks hali kendine güven özgür ol...
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Bilemem ben kıskanmam
20 Yorumlaerkekler genellikle kıskanmaz ama kadınlar kıskanıyor ne yazık ki. bence genetik kodlamada bu var.
10 Yorumla
1 yılRakip olarak hemcinsleri vardır ve sonsuza kadar süren bir mücadeledir
10 YorumlaGereksiz tavırlara sebep olur falan toksiklik yani😏
10 YorumlaSahip oldukları ortam ekonomik durum ve sosyal ortamları
10 Yorumla- Devamını Gör (30)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam