2023 sonlanmadan hiç beklemediğim kişilerden beklemediğim ihanetlere ve kalleşliklere maruz kaldım. Şahit olacak olsanız keşke buna şahit olmasaydım diyebileceğiniz türden şeyler.. Kulağımın ardına kadar skildiğim bir dönem yaşadım. Hemde bunu bizzat en sevdiklerim yaptı. Tam bu sırada sevdiğim bir kızla ilişkimi yaşıyordum. O da beni terk etti tam da en kötü dönemimde. Bütün bunlardan suçum ne diye soracak olursanız, emin olun bigünahım. Neyse, bu olayların psikolojisini kaldıramadığımdan ülke değiştirmek durumunda kaldım. Beni ben yapan şeylerde büyük bir yıkıntı yaşıyorum. Kimliğim sarsıldı adeta. yeni yıl'dan bu yana çok şey değişti ve ben kendimi tanıyamıyorum. Arkadaşlar harbiden tanıyamıyorum. Bir insanın yüz simasına kadar her şeyi değişebilir mi? Sanki ruhum başka bir bedene girmiş gibi.. Kütlesel olarakta çok değiştim. Boy attım, kuvvetlendim. Daha bugün 40 kg yük ile kilometrelerce yol kat edip kat inip çıktım. (Mecburi değil, istek üzerine) Ben bu adamı tanımıyorum şef.
Artık Kendimi Tanıyamıyorum. Açıklamayı okuyup fikrinizi belirtir misiniz?
Bu yüzden insanlara güvenmiyorum ve onlara bağlanmamaya çalışıyorum çünkü sizi illaki bir gün bırakacak ve bu sizi kırabilir ya da tam ihtiyacınız olduğunda yarıyolda bırakabilir sırtınızdan bıçaklayabilir doğru insanı dostu bulmak bence gittikçe zorlaşıyor en iyisi kimseyle çok samimi olmayın herkese herşeyi anlatmayın gerekirse içinize atınki sizi üzemesinler dediklerine kulak asmayın kolay güvenmeyin derim tabiki çok çok yakın dostlarınız vardır onlarda diyecek lafım yok seçerken dikkat edilmesi gerek ben böyle düşünüyorum.
En İyi Cevaplar