Artık ben bile kendimi anlayamıyorum sizce?

Şu an o kadar kötüyüm ki ne hissediyorum ne yapmaya çalışıyorum duygularım ne hiç birini bilmiyorum. Eski sevgilimden 4 ay önce ayrıldım unuttum da hiç istemiyorm onu geri dönse sadece zaman zaman anılarımız aklıma geliyor canımı yakıyor o kadar. Dostum dediğim kişinin arkadaşı benden hoşlanıyormuş geçen seneden beri ama benm sevgilim olduğu için açılmamış sevgilimden ayrıldığıını duyduktan sonra açılmaya karar vermiş ve bugn hep beraber kafede oturduk konuştuk. O kadar iyi bir insan ki o kadar iyi yani ama etkilenmedim hiç bir şeyi bana uymuyordu sadece iyi olmasından beni sevmesinden etkilendim o kadar. Ama eve geldiğimden beride ağlıyorum kendimi durduramıyorum. Neden ağladığımı bilmiyorm bazen ağlarken ahh diyorum ayrılmasaydık ben bu çocukla görüşmek zorunda kalmıcaktım ayrılmasaydık bunlar olmucaktı diyorum. aslında eski sevgilimi asla geri istemiyorum bakın asla ama bilmiyorum ya ayrılmasaydık keşke de diyorum şu saatten sonra kime nasıl ısınırım onu da bilmiyorum kimseyi sevemem gibi geliyor.
Artık ben bile kendimi anlayamıyorum sizce?