Bugun arkadaşımla wastaptan tartıştık konu ona 5 aylık kız kardeşimi atmamdı. arkadaşım bana ona saygım olmadığını onu ciddiye almadigimi şöyledi cocukları sevmediğini bebeklerden hoşlanmadığını söyledi.
Bende çocuklardan hoşlanmam çok konuşsan ve söz dinlemeyen lerden.
Ona tamam dedim bir daha kız kardeşimin fotoğraffini atmiycam hata onun hakkında bile konusmiycam dedim. kapatalım şu konuyu bukadar saçma bişey için birbirimizi kirıyoruz dedim.
Oda bana ben senin kardeşinin fotografini atma ondan bahsetme demedim sadece beni codiye almıyorsun sözlerimi dinlemiyorsun dedi. bende patladım.
Dedim ona sen kısa yaziyorum uzun yaz dediğin için o huyunu değiştirdim hadi yalan olmasın hayla heycanlanınca kısa yaziyorum tamam bunu düzeltmeye çalışıyorum bak gerçekten mesajlara geç bakıyorsun dedin buyuzden senden özür diledim giremiyorum unutuyorum gircen zamanda aklım başka bişey kayıyor biliyorsun durumumu aillemle benimde sıkıntım var herkesin gibi sonra ona mesajlarıma görüldü atıyorsun sen dedim en nefret ettiğim şey görüldü yemek kaç kişiyle buyuzden kavga edip küsmüş bir insanım dedim oda tıklıyorum dedi bu konuyu Altan almaya cslisan bendim geçen günde aynısını yaptı ona kendimi kaptırmış bir şekilde yengem le olan durumu anlatıyorum. böyle yaptılar böyle davrandılar sen kimsin ya diye yazdım oda bana bana niye böyle diyo dün diyor benmi dedim diyor sana sirimi anlatıyorum dertlesiyorum ama sen böyle davranıyorsun Altan aldım bunuda.
Sonra ona dedim birbirimizi kırıyoruz duralım diye. oda bana mesajları düzgün oku iyi snla dedi.
Tamam anladık atmiycaz kardeşimin mesajını ve diğer çocukları bahsehmiycemde kisada yazmiycam geçte cevap vermiycem kapat artık şu konuyu.
Neyin var sakinmisin artık diye sordum oda sinirliyim dedi niye dedim sitres bizimkiler buaralar sinirliyim dedi abi sen sinirliysen niye benden çıkarıyorsun sınırın en nefret ettiğim şey sinirleniyorum baskasina suçu olmayana gosteriyorsun.
Arkadaşım bana bu mesajı başta yazdiginda vücudum verdi tepkiler şunlardi.
Uyuşma.
Nefes darlığı.
Halsizlik
Vücudum ağırlaştı.
Donuklastim.
Mideme ağrı girdi.
Kolarim ağırlaştı.
Bunlarin nedemek olduğunu bilmiyorum biri bana bişey yazdığı zaman ya da söylediği zaman bunlar oluyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer