Çok güzel giden bir ilişkim vardı bir sene önce. Hani böyle filmlerde ki gibiydi gerçekten. Asla ayrılamayız derdim. Sanki parcammış gibiydi. Her seyimi vermiştim ona. Asla kopamayiz birbirimizden zannetmiştim. Aklım almıyor bir sene oldu hala dönmedi. Arkadaş kaldık arada konusuyoruz ama hiç ondan beklemicegim şeyler yapmaya başlamış. Arkadaşları anlattı bana. Kızlarla takılıyormuş. Nebilim hiç öyle biri değildi. Ben resmen aşka olan inancımı kaybettim. Yaşadığım bir sene içindeki duygular okadar tuhaf ki, ne güvenim kaldı ne inancım. Nasıl seveceğim bir başkasını?
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
1. Eski sevgiliden arkadaş olmaz.
2. Yat uyu.
3. Sabah uyanınca hayatına odaklanıp önüne bak
Rüyadan uyanmış gibi hissediyorsun değil mi?
Kesinlikle
Ve onunla harcadığın onca zamana üzülüyorsun değil mj
Evet her şey okadar tuhafti ki anlatamam, geri dönsün diye çok bekledim hatta yüz yüze kosnustuk yüzüme karşı artık bişey hissetmiyorum sana karşı dedi. Ben maaf oldum. İnsanın aklına direk kullanıldımmı acaba geliyor? Ama önce güzel yaşanılan şeyler nasıl yalan olabilir? Çıkamıyorum işin içinden.
İnsanoğlu o kadar garip varlıktır ki kimse yapmaz, kendimden şüphe ederim ondan şüphe etmem dedigi kişilerden öyle bir kazık yerler ki bir anda tepe takla olmuşsun
Gerçekten her şey filmlerdeki ve masallardaki gibi değilmiş
Aynı şeyleri yaşamadığım için seni anlıyorum desem saçma gelir ama bu tür vakalar maruz kalan arkadaşlarım çok olmuştu. Tek diyecegim kendini harap etme, düşünme.
Zaman geçtikçe hatirlamayacaksin bile. Ha ilk başlarda çok zor olur; iştahın kesilir, uyku düzenin değişir ama düzelecek emin ol
Bir sene oldu. Eskisi kadar kötü değilim ama arada " ya başka birisini severse, bana vermediği sevgiyi başka birisine verirse diye korkuyorum. Benim ne suçum vardı niye hakkım yoktu diye üzülürüm yani
Sen eskiye takılıp kalmayacaksın. Senin tek hatan yanlış kişiyi sevmen olmuş. Önüne bakacaksın. Bırak severse sevsin emin ol senin kıymetini bilen biri çıkar karşına
Umarım 🥺
Dertleşmek istersen ben hep buradayım. Her zaman dinlerim.
Kendine iyi bak
Geçmicek sadece alışıcaksın. Sonra hiç beklemediğin bi anda biriyle konuşuyor bulucaksın kendini ve bi bakmışsın aşık olmuşsun. Gerçekten planlanarak aşılmıyo. Kendiliğinden oluveriyo bu durum
Yaşadın mı hiç
4 yıllık bi ilişki kurbanı oldum. İki yılda atlattım. Tam bu duruma alıştım ve yeni bi mutluluğun içinde kendimi buldum derken ikinci darbeyi yedim. Çok doluyum...
sence yaşamış mıyım
Neden ayrıldın ikisinde de
Ayrılmadım. Birinde aldatıldım diğerinde eski sevgilisine geri döndü
Anladım senin için üzüldüm:(
Ben kendimi hiçbir şekilde ilişkiye hazır hissetmiyorum. Doğru kişi çıkana kadar sadece kafamı toplamak kendimi kesfetmek istiyorum. Çok acı çektim hala canım yanıyor. Bir sene oldu
Zaten ilişkiye hazır hissetmek diye bişey yok. Seni anlayan biri karşına çıktığında her şey kendiliğinden gelişiyo zaten. Ve bazen öyle iyi geliyo seni karşılaştığın kişi keşfediyo ve kalbini çalan da zaten bu oluyo
Ya bide benim şey sorunum var. Bu eski sevgilim benim erkek kuzenimin en yakın arkadaşı. Kuzenimin evi bize yakın. Berbaer takılırız yani. Bu yüzden onunla denk gelme şansım hep olucak. Bu çok kötü
Buna zamanla alışıcaksın. İnan miden bulanıcak hale geliceksin. Gözün bile görmicek onu. Sinirini bozmaktan başka bişey ifade etmicek senin için. Ama zaman gerekiyo tüm bunlara
Gecicek mi gerçekten? Sanki bidaha başka birisini bu kadar çok sevemicek misim gibi hissediyorum
Sana şu kadarını söyliym. Başkasını sevdiğinde onu sevdiğinden bile şüphe ediceksin 😊
Teşekkür ederim umarım öyle olur. Ben bu ilişkide kendimi çok değersiz hissetmistim. Ben baskın karakterdim o çok suskundu. Tepki bile vermiyordu. Bu yüzden hiç anlaşamadık. Karşımda sorunları çözmeyi bilen, fedakâr biri, bir şeyi hemen kestirip atmayan küçücük bir şeyde soğumayan, sevgiyi aşkı seçen biri olsaydı her şey çok bambaşka olabilirdi ama şansım olmadı işte
İşte kiminin aradığı şeyleri kimi beğenmiyo. Ben hayalini kurduğum sahiplenici saran seven değer veren bi karakterin hayalini kurarken bak adam elinin tersiyle itmiş. Hayat böyle acımasız demekki
Evet maalesef 😞
Söylicek konuşucak çok şey var ama insanın dili dönmüyo. O kadar iyi anlıyorum ki seni..
Çok sağol desteğin için 🥺
Yanında olabilirim istersen. Bende senden çok farklı değilim aslında 😔
Insani en cok. yipratan bu zaten
exle arkadaş kalınmas başta yapmışsın hatayı