Arkadaşlar ben çok kötü olaylar yaşadımm 4yıl içnde iftira atanımı ararsn arkadn konuşanımı ararsın çıkma tekllifini kabul etmeynce sapık peşime takanımı ben küçük biyrde yaşıyorum ve ailemden de nefrt edyrm arada bazende iyiyiz kısacası tüm insnlardn nefret edyrm sayelernde içmdeki her iyiye dair duygular yok oldu ne istedysem o benim olmadı insnlarn hep kötülüğünü gördmm insnları eskisi gibi sevmek istyrm düzelmek istyrm aileme karşı ailem bana güvenmiyor bide çok dikbaşlıyım inadım bişeyi hayı diyilince diretirim benim illa dediğim olck sonucu kendm görmm gerek kendi ddimdn başkasını etmyrm telimde yok tek dışarıda çıkamıyorum sadece annemle falan benim bu harektlermdn kurtulmak gerek? bide kendmdn başka kmseyi dşnmm
Cevabın nedir?
+1 yılilk öncelikle her istediğin olmadığı zaman fazla üzülme bende aslan burcuyum ilk başta bende böyleydim ama bıraktım bu tarz alıkşkanlıkları sonra şu arkandan konuşanlarıda boşver sen doğru olmadığını bildiğin sürece insanların senin arkandan ne söylediği umrunda olmamalı :))
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim olmuyorda umrumda küçük yerde yaşıyoruz ailemn kulağına gelcek dye korkuyrm
En İyi Cevaplar
böyle olmanın nedeni bence ailenmiş, baskı yapmak ancak geri teper. hani ne kadar akıllıca bilemem ama ben senin yerinde olsam maddi özgürlüğümü sağlar sağlamaz kendi özgür yaşantımı kurardım. zaten bir süre sonra diğer insanlarla ilişkilerin düzelir.
17 Yorumla
Soran+1 yılailemnde baskısı bni dha fena edyr
Soran+1 yılağustos eyll gibi artık güvenirler diye düşünüyorum
Soran+1 yılEvet zaten yapmayacğım için dedm
Soran+1 yılSAol
öncelikle bencil yetişmişsin kendinden başkasını düşünmeyen biri insanları nasıl sevebilirki yardım istemeden önce dik başlı olmamayı ve sadece kendini düşünmemeyi öğrenmekle başla hayata sonrasında kimseden zarar görmez insanlarıda seversin
016 Yorumla
Soran+1 yılBilmem inş ben iyi niyetmi iyiye dair herşeyi ilk ve tek sevdğim çocukta kaybettm snrası yok
Soran+1 yılo değil tekk çok kötülük gördm
Soran+1 yılTrabzonda yaşıyorum 21 boşver iyi insan 1 tane çıktı karşıma onunda değerini ben anlamadm ama hala çok sevyr beni
Soran+1 yılÖyle hala peşimde ben ilk ve tek sevdiğim çocuk beni sevmeynce yıllar önce demiştmki bn biri gerçektn severse asla bırakmıcam çok büyük konuşmuşum sevmedm bıraktım
Soran+1 yılyaşımı biliyormusun?
Soran+1 yılbunu sana dememin sebebi olgunlaştıkça öğrenceksn dedğin için yaşımı unuttuğunu sandm ;)
Soran+1 yılBende onu diyorum çok insn tanıdım ve gerçek yüzlerini çk gördm oyzdn nefret edyrm işte ;) ilerleyen yaşlarımda böyle insnları hayatıma sokmcm ya da kmseyi
Soran+1 yılHayırrrrr şuanki pişmanlığımı anlatamam :S verdğim sözler var tutmalıyım
+1 yılbence bu mesele benim koyun olmam lazım demek gibi birşey olmuş.. evet sen çok değiştin ve dahada değişeceksin.. bir akıllı kız daha köreltilmeye doğru gidiyor geçmiş olsun sevgiler..
09 Yorumla
Soran+1 yıl:D hııı
- +1 yıl
hıııı ya ne sandın.. ?_?=)
Soran+1 yıl:) bşy yk
- +1 yıl
insanlara güven sev say.. kötü olanlarından uzaklaş sende iz bırakmalarına izin verme seni üzmelerinede sevindirmelerinede seni etkilemelerine izin verme:).. bir erkek arkadaş edin, kaliteli arkadaşlar edin sevgiler:)
Soran+1 yılBu dedklerni artık yapıyorum ztn asla erkk arkadaş yk
- +1 yıl
yaparsın neden yapamayasın ki.. çık gizlilikten güzel sorular sor siteden bile aynı şehirde olan bir erkek bulabilirsin kendine.. söylersin kötü bir dönem içindeyim diye sana destek olur zaten.. ellerinden tutup ayağa kaldırır işte.. site olmaz diyosanda dışarı çıkabilirsin.. sevgiliye gerek yok diy
- +1 yıl
diyosanda arkadaş edin:)
Soran+1 yılAsla dedi üsteleme bana zararı oluyor herksn ailemede bir söz verdm
- +1 yıl
sana zararı olmaz.. zarar verecek insanlarla olma sende güzel insanlarla tanış:)
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
12Cevap
+1 yılİkizler burcu olma olasılığın nedir? :D "illa benim dediğim olacak ve hemen olacak, bencil olma, insanları sevmeme" kardeşimin özelliklerini taşıyorsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılOlasılığım yok aslan brcuyum :)
hatayı hep dışarda arama bence ilk önce kendinden başlayıp sonra diğerlerini sorgula bence kimse durduk yere senin hayatını mahfetmez sen kendi hayatını mahfetmişsiin bence.
010 Yorumla
Soran+1 yılbnmde yaptığım hatalar olmazmı var elbette ama bişey yapmadığım halde hayatımı mahfettler ztn snrlym birde bu aptallarla uğraşıyrm
Soran+1 yılburdamı anlatcağım? hem özel ya
Soran+1 yılsen yaz ben yazamadm
Soran+1 yılBoşver ozaman
Soran+1 yılHayır boşver dedim yaa yeter
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen benim ikiz kardeşim ya da ona benzer bişeyim misin?
Belki yardım edebilirdim ama dert dinlemekten çok sıkıldım
Sabret belki zamanla geçer:011 Yorumla
Soran+1 yılSendemi aynı
Cevap sahibi+1 yılBir kaç sene öncesine kadar öyleydim artık biraz daha iyi durumdayım dertlerimin bittiğinden falan değil 10 kat fazlasını yaşadım bir kaç kez intihara kalkıştım sonuncusunda ip kopmuş olmasaydı başarıcaktım şans işte çekicek daha çok acı varmış demekki
Zamanla geçiyo ama öyle kısa bir sürede geçmiyo
Senin yaşın muhtemelen 16-17 civarında öyle değil mi?
Soran+1 yıl21 :) BNDE ÇOK İNTHARA KALKIŞTIM AYNEN DEDİĞİN GİBİYMİŞ AMA
Cevap sahibi+1 yılAynı yaştayız ama senin biraz daha zamana ihtiyacın var demekki bide kız olmak zor bu kadar dert üzerindeyken oda da tıkılı kalmak zor olmalı benim en azından öyle bir derdim yoktu aslinda şimdi hatırladım da beni hayata döndüren şey bazı tütün ürünleriydi kesinlikle tavsiye etmiyorum ama beni oldukça rahatlatmişti
Soran+1 yılzararlı daha yapmıyorsun dmi?
Cevap sahibi+1 yılen azından eskisi kadar değil
Soran+1 yılYapma tek kendine zararn var kız olmak çok zor keşke erkk olsaydm valla
Cevap sahibi+1 yılKız olmanında güzel tarafları vardır mutlaka
Soran+1 yılBilmem vardır ama erkkler daha şanslı
Cevap sahibi+1 yıliki tarafında kendine göre zorlukları vardır diyelim
Soran+1 yılevt
Namaza başlamanı biraz dini şeylere yoğunlaşmanı öneririm...
01 Yorumla
Soran+1 yılOnlar var kapalym ben o konulardada çok bilgim var kurslara giderdim imm hatipe gitmştm
+1 yılEn basta agzindan ve zihninden su kufurleri yok etmelisin.
03 Yorumla
Soran+1 yılAşırı sinirliyim ve ilk karşımdaki bni sinirlendircek davranışlarda bulunmayacak sonra ben zaten bişey demem
- +1 yıl
Bak degistrmen gereken birşey daha buldun
Soran+1 yılBunu biliyodum ztn
+1 yılSenin hatan bu zaten kendinden baskasini dusunmemek ellerini basinin arasina al uzun uzun düşün ben nerde hata yaptim diye ! Biraz kibirlimiyiz ne?
08 Yorumla
Soran+1 yılhata bliyorumda asla şmark kibirli değilimdir öyle insnlardanda nefret ederm
- +1 yıl
Hmmm ufak yerlerde yasamakgercekten problem seni anliyorumeski kiz arkadasimdan biliyirum
Soran+1 yılEvet problem biran önce üni.ye gitmek istyrm.s.s
- +1 yıl
Kiz arkadasimda kacis yolu olarak bunu secmisti.p
Soran+1 yılAkllıca bir yol seçmiş ozaman :D
- +1 yıl
Ama tutturamadi.p
Soran+1 yılhangi bölmü istiyodu nerde yaşıyordu
Soran+1 yılHyvan gibi çalşılck ben değerini anlyorum artk
İlk önce kendi davranışlarını kontrol etmeyi öğrenirsen birşeyleri çözebilirsin.
08 Yorumla
Soran+1 yılSorun o işte
Soran+1 yılEvet öyle
Soran+1 yılÇok istiyorum:)
Soran+1 yılBoşver abii
+1 yılgit evlen sende kurtul bizde kutulalim.. Seninki dertmi? Milletin derdine bak bide senin derdine bak..Önce Sükür etmeyi ögrenmisin ergen cocuk..
011 Yorumla
Soran+1 yılErgen sensn doğru knuş bu dert değil tabi büyük ama bende öyle dertlerde var büyük buraya yazmak zorunda değildin got kafalı yazmcaksn ozaman sen kimsin lan?
- +1 yıl
Senin terbiyesiz ve seviyesiz bir ruhhastasi olman yazis seklinden belli.. Senin seviyene düscek degilim spastik cocuk
Soran+1 yılçok komiksn tatlm seviyeme yükselemezsn zatn şizofren hade hade kaybol aptlll grzk yazma ozmn buraya nasl cevap yazrsan öyle cevap alrsn ttlm kayblll şmdi
- +1 yıl
Senin yerinde olsam kendimi rezil etmezdim..
Soran+1 yılbende senin yerinde olsam buraya yazp kendimi küçük düşürmezdim aptl yorumlarla hala devam ediyorsun yazk
- +1 yıl
Hakli oldugum icin yaziyorum.. REZiL
Soran+1 yılaptal olduğun için yazıyorsun haklı olsan en başta yazmazdn bak gerzklya hala devam ediyor sorun yok benm içn hakaret ederim yane yorulmam sen gibilere az KEVAŞE
- +1 yıl
Sen kafayi yemis bir ruhhastasisin.. Benim tavsiyem git bir psykolaga
Soran+1 yılLan bir dfl ruh hastas senn giblere dnir sen yazarsan ben daha kötüsünü yazarm sende BAKIRKÖYE GİT senin durum daha vahim laftan bile anlamyosun sayfamı kirletme kaybollllllllll
- +1 yıl
Salak ben mardindeyim ne isim var bakorköyde Allahin cahil köpegi
Soran+1 yılSktr ln orspu seni alp götrrler merak etme ordasın dye mardinde kalck haln yk yazıkkk cahil dye sana derler o. ç kürt dangalk
+1 yılYazmayı öğrende gel yavrucuğum
115 Yorumla
Soran+1 yılBen yazdım okumayı bilmiyosan demek yavrum sende okumayı öğrende gl
- +1 yıl
TDK o tarafta ilk oraya git bebeğim :))
- +1 yıl
işte kezban tanımı bu kızlar.. ismail yk dinleyip hüzünlenen derdi tasayı bu yazdıkları gibi belleyenler.. eleştirilmekte zoruna gidiyor veledin :) buna yalakalık yapacaksın gel ben seni severim falan diyeceksin zevke gelecek zilli :)
Soran+1 yılLn br sktr gt grzklı ne srnlu insnlarsnz * malı uza danaya bak laf güya dyr dangalak kmsn lan sn
- +1 yıl
ekşili banamı diyorsun :))))
- +1 yıl
of tm yha üstn gtmyn kzbnn.s.s soktumun veledi seni :D
- +1 yıl
yok şu dert müptelası apaçi kezbana diyorum soruyu sorana :)
Soran+1 yılkezbanı skrm bir trfna veletler kç yşndsnz la sz amna kdğmn srtğü pzvnki
- +1 yıl
Bence bu çocuk ya böyle yazdığına göre
Soran+1 yılküfür etmem sinirimdendr sizin gibilere bunlar az 21 yaşndym canım
- +1 yıl
Ya kızım bir * düzgün yaz dedik gelip ayy slkmısn nesn anlmysn gt brdan.s.s diyorsun bu ne * küfür ettirecek illahiki
- +1 yıl
21 yaşında gibi davranmıyorsun :)
Soran+1 yılEt ozaman nasıl davrandığım karşımdakinin bana davranışlarına bağlıdır ;) illa uzun yazcam dye bir şey yk beğenmedysen okmayacaksın okadar
- +1 yıl
ayy tamam canım okmam snin sruna mraklı dğilm tmmı.s.s.s
Soran+1 yılTamam
+1 yılHer genç kızın başına gelir, ilerde unutacaksın
01 Yorumla
Soran+1 yılKeşke ama bnmklr çok kötü herkesn başına gelmez unutcm kesnde anck üni.ye gtceğim zmn üni.ye getmek en byk isteğm
selam allah yardımcın olsun
03 Yorumla
Soran+1 yılAmin :)
Soran+1 yılİnş
bir dert sizde var a.q Türkiye'nin yarısı böle
03 Yorumla
Soran+1 yılNe iy işte :)
Soran+1 yıl:DDD
+1 yılmilletteki dert kavramına bak *
016 Yorumla
Soran+1 yılBnde dert çok hoşlanmadıysan yürü git
- +1 yıl
çok dertlisin belli 70lik açtırır bu dert koşarak gidecek değilim kendimimi yorcam bide *
- +1 yıl
bir tavsiye daha ismail ykyı az dinleyin..
Soran+1 yılLan git işne mal
Soran+1 yılkendi yaşını 12 dye büyültmene anlam veremedm başka işin yok mu senn velet gibi laf sokmaya gelmşssn
- +1 yıl
yok laf sokmuyorum ablacım sadece çok basit şeyleri dert dinmişsiniz.. eleşitrilmek hoşuna gitmiyosa soru sormanın ne manası var?
- +1 yıl
edinmişsiniz..
Soran+1 yılbasit diye gördğün benim hayatım içn çok önmli bunları başarırsam herşey düzelck hayatımı çok etkleyen şeyler
- +1 yıl
belkide sen ifade edemedin..
- +1 yıl
bide çok sert çıkışların var.. herşeye s.ttir falan deme yani dur bir bakalım neden diye sor niye böyle dedin de mesela?
Soran+1 yılben kısaca yazdım zaten öylesine yazdım açıkçası kimsenin bana faydası dokuncağını sanmıyorum
- +1 yıl
neyse ben kendi adıma özür dilerim.. bunalımda olmana rağmen üzerine gittim.
Soran+1 yılAşırı sinirliyim dedim ya hemen sinirlenyrm ve sinirlendiğim an hiçbişey aklıma gelmiyor oan sadece beni sinirlendirene kötülük yapyorm heranlamda
Soran+1 yılÖ.değill bende laflarımı kontrol edemedm zaten snirliyim birde sen o kızla bir olup üstüme gidince daha fena oldum
- +1 yıl
tamam kırgınlıklar gittiyse sorun yok zaten.. kendini önemse yediğin çikolatadan bile mutlu ol en küçük şeylerde bile mutlu olmayı bil ve zaman herşeyi çözüyor..
Soran+1 yılevet deneyecem :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılsana koca lazım bu gece :D
03 Yorumla
Soran+1 yılNe saçmalıyorsun be
Cevap sahibi+1 yılbir an önce evlen kurtul diyorum sana
Soran+1 yılAslaaa hayatımı karartamam bir erkeğe muhtaç olarak zaten gerçektn birini çok sevmeden evlenmem
+1 yılSopalıksın...
04 Yorumla
Soran+1 yılSinir hastasıyım :)
- +1 yıl
Alırım sinirlerini:)
Soran+1 yılla bir git
- +1 yıl
Noldu sinir mi
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkafayı değiştircen.
01 Yorumla
Soran+1 yılEVET
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği