Kişilik & Karakter Kendinizde değiştirmek istediğiniz bir özelliğiniz var mı? pinkpeonyyy Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Gerçekten kendimi tanımlayacak olsam hadsiz ciddiyetsiz karaktersiz değişken kaşar derdim. Ama değiştiremiyorum da Güncellemeler1 yıl Güncel Kendinizde değiştirmek istediğiniz bir özelliğiniz var mı? Cevapla Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Hayır tüm özelliklerimi severim 1 0 Yorumla
Kaipuu Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Bazen fazla sessiz olmam dışında kendimle bir sorunum yok şu an. 1 0 Yorumla
krisby Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 33% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 523 cevap paylaştı. Düşünmek ve farkındalık 1 16 Yorumla krisby 1 yıl Haydaaa hafif kasarlik var galiba Yorumla pinkpeonyyy 1 yıl Hangi anlamda olduğuna bağlı Yorumla krisby 1 yıl Kaç kere aldattın Yorumla pinkpeonyyy 1 yıl Sadece o anlamda kullanmadım Yorumla krisby 1 yıl Başka ne mesela Yorumla pinkpeonyyy 1 yıl Burada soruları ben soruyorum aslında ama Yorumla krisby 1 yıl Sorduğun soru ile alakalı yine Yorumla pinkpeonyyy 1 yıl 1. Saymadım 2. Flörtözlük vs (dalgasına bile yapıyorum ve iş ciddiye binince vicdanım sızlıyor) Yorumla krisby 1 yıl Hıımmm çok tehlikelisin sen ahfjfjka Yorumla pinkpeonyyy 1 yıl Accık🥹 Yorumla krisby 1 yıl Ciddi ilişki düşünmüyor musun peki halinden memnunsun gibi Yorumla pinkpeonyyy 1 yıl Hayır fikirlerim oturmadan ilişki yapmam ileride olabilir Yorumla krisby 1 yıl Kaçtı yas Yorumla pinkpeonyyy 1 yıl 21 Yorumla krisby 1 yıl He çıtırmışsın daha Yorumla pinkpeonyyy 1 yıl Tişkürlerr Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Kendine fazla yüklenmişsin fhj 1 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yok ya ben böyle iyiyim 😂 1 0 Yorumla
Duffyduck66 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 yıl Nasıl yani çok mu isteklisin 1 1 Yorumla pinkpeonyyy 1 yıl Onla pek alakalı değil o laf Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayır tüm özelliklerimi severim
Bazen fazla sessiz olmam dışında kendimle bir sorunum yok şu an.
Düşünmek ve farkındalık
Haydaaa hafif kasarlik var galiba
Hangi anlamda olduğuna bağlı
Kaç kere aldattın
Sadece o anlamda kullanmadım
Başka ne mesela
Burada soruları ben soruyorum aslında ama
Sorduğun soru ile alakalı yine
1. Saymadım 2. Flörtözlük vs (dalgasına bile yapıyorum ve iş ciddiye binince vicdanım sızlıyor)
Hıımmm çok tehlikelisin sen ahfjfjka
Accık🥹
Ciddi ilişki düşünmüyor musun peki halinden memnunsun gibi
Hayır fikirlerim oturmadan ilişki yapmam ileride olabilir
Kaçtı yas
21
He çıtırmışsın daha
Tişkürlerr
Sabırsızlığımı silmek isterdim
Kendine fazla yüklenmişsin fhj
Yok ya ben böyle iyiyim 😂
Nasıl yani çok mu isteklisin