Kendinizde değiştirmek istediğiniz bir özelliğiniz var mı?

Kendinizde değiştirmek istediğiniz bir özelliğiniz var mı?

Kendime şu an için değiştirmek istediğim herhangi bir şey yok. her zaman için tüm özelliklerimi seviyorum ve kendimi olduğum gibi kabul ediyorum ama yine de baktığım zaman tabi ki de kusursuz değilim zaten bence hiç bir insan kusursuz değildir önemli olan bizi biz yapan özelliklerimiz ile barışık olmamız demektir. ben değiştirmek isteseydim sanırım inatçılığı değiştirmek isterdim çünkü inatçı olduğum zamanlar genelde bazen çok uğraşırım mesela birisi bir şey dediği zaman sırf ona inat kendimi ispatlamak için uğraşırım bu da aslında çok gereksiz bir davranış aynı zamanda bir şey olduğu zaman da vaz geçmem kendimi aşırı zorlarım ama bazen de durmak gerekiyor insan kendini çok zorlarsa yıpratıyor maalesef. bunların dışında bir de alınganlık olabilir. eskisi kadar olmasa da birisi olumsuz bir yorum yaptığı zaman bazen bunu yanlış anlayabilirim ve direk o kişiye karşı soğuk olabilirim. birde kötü bir özellik mi bilmiyorum ama genelde biri bana nasıl davranırsa bende o şekilde davranıyorum mutlaka. yani aslında bu iyi diyebilirim çünkü iyi insana iyi kötü insana karşı da her zaman için kötü davranıyorum. birde bazen hırslı olmak var bir şeyi elde edene kadar vaz geçmem bazen de takıntı yaparım ama bu konular basit konular için geçerli değil daha çok hayatımı etkileyecek konular için geçerli oluyor benim için.
İyi ki böyleyim. Kendimden ödün vermeden yaşıyorum. Kendime saygım olduğu için de seviliyorum çevremden. Değiştirmek istemem ben ben olduğum için güzel ve özelim.🙂
harikasın ;)))
Sensin harika dgjl
hahah biliyorum teşekkür ederim :P
Ghkşş bayram şekeri kankito 😂
ben çikolatacıyım :O
Hangisi ghlş
tadelle ve ülker ece :D
Ece fındıklı olan çok hoş
evet küçükken severdim bayramlarda hep gözüm arardı o yüzden yeğenlerime bu bayram o çikolatadan aldım. Amcamın çikolatasından istiyorum diye dolaşıp durdu en küçük :D
Yaa çok şeker 🥳
Yaa sen bir de bugün annesi için koparıp verdiği çiçeği görseydin :D
Çocuklar çok şeker 🥳🌈
Evet bozulmamış saf olduğumuz zamanları hatırlatıyor en azından bana sen niye uyumadın bakiyim öğretmen hanım o. O
Değiştirmek istediğim şeyler olabilir ama o zamanda ben kendim olmam... ama bir örnek vermek gerekirse aşırı sabirsizim bu yönümü değiştirmek isterdim.
Orası öyle bizi biz yapan şeyler şu an ki özelliklerimiz yaşadıklarımız deneyimlerimiz yaptığımız tercihler aldığımız kararlardır
Ewet çok doğru 🙏🏻
Cevap
9Cevap
Karşımdakine kendimden çok değer verme huyumu değiştirmek isterdim. Alma-Verme dengesini koruyamıyorum bir alırsam bin veriyorum
O denge çok önemli kendine de değer vermeyi bilmen lazim ;)))
Onda cok başarılı değilim sanırım deniyorum diyelim
Kişilik olarak fedakar birisin bunu değiştirmen zor gibi 🙃 baskılasan da kişiliğinin bir parçası bu değiştiremezsin aksi halde sen sen olmazsın 🙃
Tespit doğru 😊
🙃🙃🙃
Keşke kendimi üzmesem saçma sapan şeyler için evet bu deli görüntümün altında melankolik bi kız var
Temsili sen 🤣
https://youtu.be/_Vz6uKupG4Y
Bilmem mi 🤣
Kendimde değiştirmek istediğim özellik nerede mal varsa karşıma geliyor şansızlığımı değiştirmek isterdim.
O hepimizin başında olan sorun 🤣 temsili ben 🤣
https://youtu.be/D5C_qOkcptY
Evet. Triplere girmekten bıktım. Bundan kurtulmak istiyorum
ne tribi?
Bir bilebilsemmm bir bilebilseeemm 😃😂
Hahaha o da iyiymiş 🤣
Evet birkaç tane var; bencilliğim, şüpheciliğim, aşırı kıskançlığım, çok duygusal oluşum.
Abow seni alana Allah sabır versin 🤣
İlla ki vardır ama bu kadar negatifin tek bir yerde toplanması yaygın bir şey değildir 🤣
Ne gibi mesela 🤔
Evet daha beterleri de varmış hak verdim sana 🤣
Havalara bak 🤣
Bana ait olan hiçbir şeyi degiştirmezdim, onun yerine aşırı uçlarımı törpülüyorum o olmaz mı🤔
Cıks olmaz 🤔
Yoo olmaz değiştirmen lazım bir özelliğini çabuk seç bekliyorum 😏
İnatçı kızları kimse sevmez 🤪
Hiç herkes ayağını denk alsın 🤪
Birine değer verince kendimden çok vermek. Değiştiriyorum bunu...
Bu değiştirilmesi gereken bir şey değil bence değer verdiğin insanı değiştirmek daha mantıklı olurdu 🙃
Onlarıda değiştiriyorum kcksmckdkc
Bu şey beni de yoruyor o sebepten...
Hahaha boş ver kendini değiştirmek yerine insanları değiştir ;))) birinden biri tutar illa ki
😂😂diyosunnnn
Evet diyorum gördüğün üzere 🤪
Öfke ve nefret özelliklerimin volümünü biraz düşürebilirdim.
O kadar aşırı sinirli misin temsili sen diyebilir miyiz 🤔
https://youtu.be/Y_hTMI5C26Y
Şu an yok ya iyiyim valla
İyiymiş 🤣 peki etrafında şu huyunu değiştirmen lazım dedikleri bir şey var mı
Konudan bağımsız, resimdeki filmin adı neydi?
Change-up di sanırım
Herkes çok kolay affetmem... Adam annemi bıçaklasa gidip affedebilirim
O nasıl bir şey biri sana bir kötülük yapsa affeder misin hemen 🤔
Affedilecek şey var affedilmeyecek şey var ama 🤔
Mesela eşin seni aldattı sonra geldi pişmanım özür dilerim dese affedecek misin 🤔
Sonra tekrar aldattı gelip yeniden özür diledi peki yine affeder misin 🤔
neyi affettin
işte bir daha aldatacak seni demedi deme :)))
tamam yaz :)))
kişilik yönümden çoğu şeyi mi değistirmek istiyorum yerine göre ozgüvensizliğim var iki kişilik arasında gidip geliyorum en çok değiştirmek istediğim şey bu
Yok
Im perfect 👌
Havalara bak 🤣
Şu havalara bak sanki ejderhası var 🤣
Belki var?
Shhdhd
Gönderme benim göndermem niye gölü sen atıyorsun 😱
Herkese hemen bütün hayatımı anlatıyroum ve bana yapılan haksızlıklara cevap vermiyorum bu aslında korkutugum icin falan degil üseniyorum
Bi çıtır sabırlı olabilsem iyi olurdu
Haha bro ilkin bir çıtır bulabilsem diye okudum ya la 🤣
Laaannn 😀😀 yok yok bro manitam var olmasa da cıtırla cocukla uğraşmam.
Kimse milf sevdamızı sorgulamasın 😀😀
Oooo olgun candır diyorsun yani 🤣 bro kendimden 6 yaş büyük hatunla manit oldum ama gene ergen gibi davranıyordu. Kişilik olarak olgun birine daha denk gelmedim 🤣
Vakti zamanında bende yasadım onu ama baya olgundu bro. Ondan sonra kendı yasıtlarım bile cocuk gibi gelmişti bir süre.
İşte ben denk gelmedim bro öyle kişilik olarak olgununa eh normal çocuk gibi gelmesi 🤣
Kanka muazzam ilişki. Denk gelır umarım diyesim geldı
Bro sanmam ya nerede ruh hastası var bana denk geliyor 🤣
Var 😀 Kararsizligim olabilir 😀
Kararsızlık çok kötü be
Her zaman olmuyor bazi konularda denk geldiginde kararsizligi iyi yasayabiliyorum 😀
Arada ise iyi hep olsa cekilmezdin 😱
😒neyin ne olduğunu bilen biriyim
Belli belli 🙃
Hayir çünkü beni ben yapan şimdi ki ozelleiklerim.
Ooo çok bilgece bir cevap oldu. Evet bizi biz yapan yaptığımız hatalar ve aldığımız kararlardır ☺️
Amca parmağımı vurdum ve şişti hüüüğğğğğ😭
Hahah yaa sakar mısın yeğen 🤣
Evet😂
Hiç belli olmuyor 🤪
Kalbim Ve Midem Biraz da Aklım
Geriye bir şey kalmadı zaten 🤣
Hayatım ve Hayatım da Ki İnsanlar
Şimdi Tamam Oldu😊
Var inat ve üşengeçlik
Doğru şey de inat edersen inatçılık iyidir ama usengeclik sıkıntı biraz
Aşırı uç noktalarda değilsen arada olur oyle şeyler ☺️
İnsanların dediklerini çok kafaya takarım ama bunu belli etmem.
Yok , mutluyum bôyle olmaktan kendim olmaktan
Duygusal taraflarım aşırı düşüktür.
Tembelligim ahh ahh 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Biraz daha umursamaz olabilmek isterdim 🙃
daha az kelimeyle izah edebilmeyi isterdim
Sıkılganlığım..‽
İyi niyetimi değiştirmek isterdim
Burnumu değiştirsem iyiydi ya
Niye eğri mi 🤔
Aboow geçmiş olsun kırıldı mı
Var hayatim komple
O nasıl oluyor 🤔