Kişilik & Karakter Kendinizde değiştirmek istediğiniz bir özellik var mı? SilentSpy Takip Et Bilge Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor Benim öfke anında aklıma geleni yapmak özelliğim çok kötü peki sizin Varsa, neden? Kendinizde değiştirmek istediğiniz bir özellik var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. hayır yok mutluyum böyle 1 1 Yorumla SilentSpy 1 yıl Ne güzel
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı. Evet var fazla değer veriyorum gadası 0 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Aniden yükselip kırıcı olabiliyorum. Bunu biraz törpülemem gerekiyor. 1 0 Yorumla
MetinOzgur Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Son yıllarda yaşadığım yani kendi hatalarım yüzünden slk olduğumu düşünmeye başladım. Sanırım bu düşünceyi değiştirmeliyim 1 0 Yorumla
Bellaaa_ Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Bazen düşüncesizce kalp kırıyorum sonra gidip gönlünü alıyorum özür diliyorum 1 0 Yorumla
GereksizBilgi80 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Sanırım yok huy olarak değil ama 12.5 total zamanda kafamda yer kaplayan o kişiyi silmek isterdim 1 0 Yorumla
kübrl Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Çabuk duygusallaşabilirim özellikle de yakınım olan birisinin hareketleri kolayca duygusallaşmama sebep olabiliyor, bunu bir tık azaltmak istiyorum 0 0 Yorumla
Eirenee1 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Fevri hareket ettiğim zamanlar oluyor. Bu huyumu değiştirmek isterdim 0 0 Yorumla
Yokluğunahasretim Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Sinirlenince herşeyi siliyorum sonra pişman oluyorum o huyumu değişmek isterdim 0 0 Yorumla
assenadeniz Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Daha sosyal olmak 1 1 Yorumla SilentSpy 1 yıl Ne güzel Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Hayır yok.. 1 1 Yorumla SilentSpy 1 yıl Hiç mı Yorumla
Artistkızz Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Vaaaar! 1 5 Yorumla SilentSpy 1 yıl Nedir Yorumla Artistkızz 1 yıl Üşengeçlik, tembellik 🥺 ve ve bazen fevri olabiliyorum öyle -.- Yorumla SilentSpy 1 yıl Kış ayında hepimiz de oluyor Yorumla Artistkızz 1 yıl Ben hep kış ayındayım herhal Yorumla SilentSpy 1 yıl Öyle zaar 😂 Yorumla
Karen427 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 1 yıl Takıntılık 1 1 Yorumla SilentSpy 1 yıl Bende kralı var Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. Yok bence 0 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hayır yok. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
hayır yok mutluyum böyle
Ne güzel
Evet var fazla değer veriyorum gadası
Aniden yükselip kırıcı olabiliyorum. Bunu biraz törpülemem gerekiyor.
Son yıllarda yaşadığım yani kendi hatalarım yüzünden slk olduğumu düşünmeye başladım. Sanırım bu düşünceyi değiştirmeliyim
Bazen düşüncesizce kalp kırıyorum sonra gidip gönlünü alıyorum özür diliyorum
Sanırım yok huy olarak değil ama 12.5 total zamanda kafamda yer kaplayan o kişiyi silmek isterdim
Çabuk duygusallaşabilirim özellikle de yakınım olan birisinin hareketleri kolayca duygusallaşmama sebep olabiliyor, bunu bir tık azaltmak istiyorum
Hayır hepsi ile mutluyum
Fevri hareket ettiğim zamanlar oluyor. Bu huyumu değiştirmek isterdim
Sinirlenince herşeyi siliyorum sonra pişman oluyorum o huyumu değişmek isterdim
Daha sosyal olmak
Ne güzel
Ozelik degilde kalbim olsaydı
aynı huy bende de var
Hayır yok..
Hiç mı
Vaaaar!
Nedir
Üşengeçlik, tembellik 🥺 ve ve bazen fevri olabiliyorum öyle -.-