Kendinizde değiştirmek istediğiniz bir özelliğiniz ?
*fiziksel + ruhsal 2 sini aynı anda nedenleriyle yazarsanız sevinirim :)*
*fiziksel + ruhsal 2 sini aynı anda nedenleriyle yazarsanız sevinirim :)*
huy olarak, biraz dağınığım onu değiştirmeliyim, daha mütevazi olmalıyım. bi de küçüklükten beri bi alışkanlığım var, biri bana bişey yapsın, yıllar sonra hiç unutmam öderim. iyi ya da kötü. iyisini alıp kötüsünü bırakmalıyım.
Değiştirmek istediğim özelliğim yok fakat kız arkadaslarım nedense hep beni
değiştirmek istedi :)
Bazen onlara beni eğitmeleri için şans verdiğim oluyordu. Her zaman derim kadınlar iyi eğitmenlerdir !
fızıksel dudaklarımı dolgunlastırmak ve şu ayagımı 42 sınırına dayandırmamak ıstıyorum.
karakter olarak şu fevriliğimden ve kinimden kurtulmak ısterdım.
sonuç:ıkı durumuda degıstıresım yok:)
Biraz gaddarım ve hep mantıklı hareket ediyorum , çevremde duygusuz diye konuşanlar olmuş duydum ... yoo üzülmedim umurumda bile değil :))
Cevap
13Cevap
Kolay kolay kin tutmam ama bir tuttumu fena uzatırım, bu özelliğimi hiç sevmiyorum gereksiz gurur yapıyorum, bunu değiştirirdim..
cok duygusalım sulugözüm bu huyumu değiştirmek cok isterdim =(
eğitim konusunda daha ilgili olmayı isterdim , şöle inek cinsinden dediklerinden.
Çünkü ders çalışmak ölüm gibi bu haldeyken bana.
v hergün ölüyorum .
gitmiş olana sadakatim,bağlılığım,giden gitmiş ben hala kimseye bakmayayım,üzerine kimseyi hayatıma almayayım gibi tuhaf davranışlar sergilemeye devam ediyorum...
fiziksel :) 3 kg daha alsam iyi olur.
Ruhsal bir sıkıntım yok
fiziksel acıdan sorunum yok ıstedıgım sekıldeyım body sayesınde..
ruhsal olarakda ıyım.. sıyah gıyınmesem dıyorum bazen
fiziksel olarak biraz bir ölçüde halk arasında derler ya kalıplı olmak ruhsal olarakta çok kafaya takıyorum bunu degiştirmek isterdim
fiziksel 10 cm uzun olsaydım süper olurdu ruhsal olarak herşeyi bazen takıntı yapıyorum insanlara inanıyorum bide bunlar olmazsa
Hayatı fazla ciddiye alıyorum bu özelliğimi biraz törpülemek isterdim..
ruhumu degiştirmek isterdim keşke bu kadar kötü , ficdansız , gaddar olmasaydım diyorum bazen
Çok vurdum duymazım bunun fazlasıda sıkıyor bazen.
Artık üşengeç olmak istemiyorum
fazla bağımlılık kurulmalııym ondan ;)
çok iyiniyetli olmasam diyorum bazen
iyıce zıvanadan cıktm..cılgnlıkda bir yere kadar.
biraz vurduymaz olabılsem ıyı...
aşırı duygusalım ben ne yapacağım allahım :(((
Böyle iyiyim.Sağol
Çok bencilim yaa
çok var
fiziksel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar