Kişilik & Karakter Hiç iyilik yaptığınıza pişman oldunuz mu? SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Herkese iyilik yapılmaz Güncellemeler1 yıl Örneğin nedennn Hiç iyilik yaptığınıza pişman oldunuz mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Evet oldum maalesef.. Defalarca 1 0 Yorumla
helene1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 yıl Hayır olmadım. Ben kendime yakışanı yapıyorum, kıymey bilmeyenlerde ancak kendine yakışanı yapar. 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 yıl Evet balıklama atlamam mesela 1 2 Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Zekş kayahan coşkun un dediği gibi her hıyarım var diyene bir avuç tuzla koşmamak lazım Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Kesinlikle öyle 😃 Yorumla
minelhubb Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. İyiliği karşılık bekleyerek yapmadığım için pişman olmadım hiç. 1 0 Yorumla
Gunah_Perisi Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. İyilikten maraz doğar 🤣 1 0 Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Defalarca 2 2 Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Neden mesela Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl Heba oldu çünkü Yorumla
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çoook 1 3 Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Neden Yorumla gulsuberenkolsuz 1 yıl Karşılığında bana kötü şeyler yaptılar çünkü Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Pisler Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Defalarca 1 2 Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Neden Yorumla Ash_Ketchum 1 yıl Nankörlük Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Olmadım 1 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet oldum maalesef.. Defalarca
Hayır olmadım. Ben kendime yakışanı yapıyorum, kıymey bilmeyenlerde ancak kendine yakışanı yapar.
Evet balıklama atlamam mesela
Zekş kayahan coşkun un dediği gibi her hıyarım var diyene bir avuç tuzla koşmamak lazım
Kesinlikle öyle 😃
İyiliği karşılık bekleyerek yapmadığım için pişman olmadım hiç.
İyilikten maraz doğar 🤣
Defalarca
Neden mesela
Heba oldu çünkü
Çoook
Neden
Karşılığında bana kötü şeyler yaptılar çünkü
Pisler
Defalarca
Neden
Nankörlük
Olmadım