#İçinizde hapis kalan neler var ifade edemediğiniz, yazarak mı konuşarak mı daha iyi ifade edebilirsiniz sizce?

#İçinizde hapis kalan neler var ifade edemediğiniz, yazarak mı konuşarak mı daha iyi ifade edebilirsiniz sizce?

Yazarken kendimi daha iyi ifade ediyor gibi gelse de aslında konuşurken daha iyi ifade ediyorum.. Bazen yazarken anlatmak istediğin şey farklı anlaşılabiliyor..
Ben konuşurken daha rahat hissediyorum kendimi. Haklıysam sonuna kadar konuşurum. Ağzından çıkan kelimeleri umursamam. Sonunu düşünmeden hareket ederim. Ama haksızsam kesinlikle geri vites yaparım.
Ben genellikle kendimi yazarak daha rahat ve güzel doğru ifade edebiliyorum.. konuşmayı pek sevmem zaten gerçek hayatta da her zaman sessiz sakin olurum ben
Şöyle bişey var şimdi ben konuşurken göz teması filan derken uykum geliyor ama yazarken daha canlı oluyorum. Onun için yazmak daha mantıklı olabilir.
@Nisoooxzy yazarken daha rahat olur insan
Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen 😊 şimdiden teşekkürler 😎👍
Cevap
11Cevap
Konuşurken daha rahat ifade ediyorum kendimi
Ben yazarken daha iyi ifade ediyorum. Konuşurken unuttuğum kelimeler olabiliyor ama yazarken daha detaylı ve duyguları iyi ifade eden birisi oluyorum.
Ben her şekilde kendimi ifade edebilirim. İster konuşarak olsun ister yazarak, fark etmez.
Yazarken daha rahat ifade ederim, ifade edemediğin hangi duygu varsa yazarak içindeki o duyguyu boşalır. Yeni bir ben oluşur.
Konuşmam gerekirse konuşurum onun dışında yazmayı daha çok severim ama sanırım artık kelimeleri de tükettim.
Her şekilde ifade edebiliyorum kendimi ama yazarken daha rahat oluyorum sanırım
Ses tellerim olmadığı için konuşamıyorum o yüzden yazmak tek çarem benim 😀
Her türlü kendimi rahat ifade edebilirim. Mühim olan karşımdki kişinin buna değer olması
Her iki konuda da oldukça iyiyim
Konuşarak. Elim, düşencelerime yetişemiyor.
İkisndede gayet iyi diye düşünüyorum
konuşmayı trcih ederim
Yazarken daha iyi. net
Yazmak
Konuşunca
Yazarken
Her türlü rahatım
Yazı.
Elbette konuşarak
Konuşurken daha iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?