Kişilik & Karakter Yeni bi hayata nasıl başlanır elimizdeki imkanlarla? Gizlihesapp0 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Kxkxk Güncellemeler1 yıl Yeni hayat yeni insanlar yeni çevre vs nasıl olur sanal istemiyorum Yeni bi hayata nasıl başlanır elimizdeki imkanlarla? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. bence sabrederek. 0 0 Yorumla
legolas38 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Valla bu elindeki imkana bağlı ben sıfırdan basladim en başta meslegimi cevremi ve mahallemi değiştirdim arkadaş çevrem dahil herkesi sıfırladım ve şu an gayet mutluyum 0 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. Hayat istediğin gibi olsa önce uzak olan meslek edindirme kurslarına gidilir nasipse tabiki iş büyür çok paran olur bir ev alınır diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
KaraMizah34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Herşeyinle belirli bir hedef doğrultusunda hareket ederek 0 2 Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Örnek verir misin Yorumla KaraMizah34 1 yıl Nasıl bir hayat istiyorsan onun için mücadele etmen gerekiyor nasıl yapacağım diye düşünmeden mücadele ederek olur ora Yorumla
BenderRodriguez Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 799 cevap paylaştı. Her verdigin karar yeni bir hayata baslatir seni 0 1 Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Sağol Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Öncelikle yeni ve uzak bir yere taşınman lazım ilk adımı budur bunu yapamıyorsan unut 0 0 Yorumla
mellone Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 77% 1 yıl Elinde ki imkanlar neler 0 2 Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Herkesin gibi işte Yorumla mellone 1 yıl Ne istediğini bularak başlamalısın önce. İstediğin şeyi bilirsen elde etmek için gerekeni de bulmuş olursun Yorumla
TuruncuJaponBalığı Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Paran varsa çok rahat başlarsın 0 0 Yorumla
safa6758688 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 1 yıl Ne is yapar sin 0 6 Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl İş arıyorum aşçı komisi Yorumla safa6758688 1 yıl Yaşın kac Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl 27 işimde nasıl yükselebilirim sence eğitim alayım mı Yorumla safa6758688 1 yıl Evet istersen yaz konuşalım Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Ne konuşcaz Yorumla safa6758688 1 yıl Arkdasca gelusim is falan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
bence sabrederek.
Valla bu elindeki imkana bağlı ben sıfırdan basladim en başta meslegimi cevremi ve mahallemi değiştirdim arkadaş çevrem dahil herkesi sıfırladım ve şu an gayet mutluyum
Hayat istediğin gibi olsa önce uzak olan meslek edindirme kurslarına gidilir nasipse tabiki iş büyür çok paran olur bir ev alınır diye düşünüyorum
Herşeyinle belirli bir hedef doğrultusunda hareket ederek
Örnek verir misin
Nasıl bir hayat istiyorsan onun için mücadele etmen gerekiyor nasıl yapacağım diye düşünmeden mücadele ederek olur ora
Her verdigin karar yeni bir hayata baslatir seni
Sağol
Öncelikle yeni ve uzak bir yere taşınman lazım ilk adımı budur bunu yapamıyorsan unut
Elinde ki imkanlar neler
Herkesin gibi işte
Ne istediğini bularak başlamalısın önce. İstediğin şeyi bilirsen elde etmek için gerekeni de bulmuş olursun
Paran varsa çok rahat başlarsın
Bakış açını değiştirerek
Elinizde ki imkan nedir peki?
İmkana bağlı
Başlayarak.
Ne is yapar sin
İş arıyorum aşçı komisi
Yaşın kac
27 işimde nasıl yükselebilirim sence eğitim alayım mı
Evet istersen yaz konuşalım
Ne konuşcaz
Arkdasca gelusim is falan