Yeni bir hayat nasıl kurulur?

son bir yılda inanılmaz hatalar yaptım. sürekli şehir değiştirdim. çok yıprandım. yanlış yoldan yürüdüm hep.. artık düzgün bir hayata başlamak istiyorum. yeni bir hayat kurmak istiyorum.
şu an evli bir adamla beraberim geçenlerdede bunla ilgili soru sormuştum elbette herkes olumsuz eleştirmişti. hatamın bende farkındayım ve büyük vicdan azabı yaşıyorum. şu an o adamin tuttuğu evde yasiyorum ve işi bıraktım 1 bucuk aydir. bu durumdan cok rahatsızım, baska bir sehre gitmek ve daha geç kalmamısken hayatıma yeniden başlamak istiyorum. kredi kartlarımden eksi limite düşerek 3750 tl çekebilirim yanımda o parayla baska bir sehre giderek bir hayat kurmak istiyorum. mesleğim var iş bulabilirim 1 2 hafta en kötü 1 ay içerisinde. sizce bunu yapabilir miyim? nasıl yapmalıyım. psikolojik destek almalı mıyım? psikolojimde pek iyi değil. buradan gidip tekrar maddi ya da manevi bir bosluğa düşüp yine abuk sabuk bir insana dayanmakta istemiyorum. yavas yavas işim otursun ve bir yuva sahibi olayım istiyorum. düzgün, ahlaklı bir hayat istiyorum.. ama nereden baslayacağim nasil olacak hiç bilmiyorum. daha önce 3 ilde 0 dan baslamışlığım var. ama hep yanımda biri vardı, bir arkadas, bir sevgili. şimdi her anlamda yanlız olacağım. ve çok yoruldum. biraz daha burada beklemeli miyim.. bilmiyorum.. lütfen hakaret etmeden eleştirin.

aileyide sormayın ben tek basıma yasiyorum
bunun yalan oldugunu uydurma oldugunu vs düşünenlerde lütfen abuk sabuk konusmak yerine hiç bişey yazmasın evet yasım 19 ve bunları yasadım bencede garip ama oldu ne yapabilrim?

1 2 ay orada iş bul çalış birikim yap o süredede dayan borç parayla hayatmı kurulur? sonra dahada sıkışacaksın
1 hafta gibi bir süre analiz yap düşün sağlıklı bir plan kur vedalaşarak güzel bir şekilde git
hemen şu an bir plan yap ve mümkünse yarın uzaklaş oradan, yapabilirsin mesleğinde varmış. veda bile etme işi zorlaştırma
maddi durumun kötü anlaşılan, biraz daha orada dur kendini maddi olarak topla hemde uzun uzun düşünür karar verir o adamdan da tamamen soğuyup gidersin ki canın acımasın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Yeni bir hayat nasıl kurulur?