Kişilik & Karakter Yaptıklarından İnkar Eden İnsanlara Sinir Oluyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet Fazlasıyla Hayır Katiyen Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yaptıklarından İnkar Eden İnsanlara Sinir Oluyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Evet Fazlasıyla 0 0 Yorumla
dhjkfsdj Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl O değilde biliyorum yani inkar ediyorlar ya aşırı sinir oluyorum dövesim geliyor çünkü s*ala*k yerine koyuyorlar ya 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. İnsanlar inkar üzerine kurulu varlıklar maalesef. Sinir olmak sadece bizi yorar. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet Fazlasıyla
O değilde biliyorum yani inkar ediyorlar ya aşırı sinir oluyorum dövesim geliyor çünkü s*ala*k yerine koyuyorlar ya
İnsanlar inkar üzerine kurulu varlıklar maalesef. Sinir olmak sadece bizi yorar.
Hemda nasi