Gizli Üye(25-29)1 yılYapıyorlar zaten hamileyim yürümekte zorlanıyorum özellikle havalar çok sıcak gündüzleri hep bayır çarşıya kadar yorucu olduğu için servis geçmiyor annemle uzak hem alışveriş hem annemleregidiyorum yukarı çıkmışken taksi çağırmak zorunda kalıyorum bana diyormuslar taksi ile nereye gidiyor dedikodu pislikler aradım duydum laf ediyormussunuz dedim biz yapmıyoruz diyorlar nankörler hiç birini sevmiyorum soyle insanları
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYani böyle dedikodu olmaz hamileyim bu sıcaklar da zorlanıyorum son aylarim insanlar kötülük peşinde konuşucan ki fazlalastirmasinlad durumu
En İyi Cevaplar
1 yıl
"Selam dedikodumu yapan sen🤣😘
Kendini yine yiyip bitirdiğin gündesin. Keyifle izleniyorsun😘"
Şeklinde oluyor iç sesim. Yüze söylenmesi gereken yerde ise yüzüne itinayla derim.🤣💃🏻🥳
Sürekli dedikodu eleştiri gizli hayranlık. Buna mutlu olurum🩵
42 Yorumla- 1 yıl
Hepimiz birbirimiz hakkında konuşuruz bu normal; elbette sevdiğimiz ya da sevmediğimiz kişiler hakkında konuşacağız, destekleyeceğiz ya da eleştireceğiz. Ancak bu konuştuklarımız onun birileri ile arasını açmak, yapmadığı şeyleri ona ithaf etmek, iftira atmak maksatlı yapılıyorsa iğrenç. Evin ortasına bırakılmış bir çöp gibi kokusu görüntüsü iğrenç. Yüzüne karşı söyleyemeyeceğin şeyi arkasından söylemeyeceksin.
- 1 yıl
Evet doğru tabiki. Çöp ve lağımdan farksız öyle insan. Olanı olduğu gibi konuşmayı anlarımda bire bin katıp konuşmak benim için dedikodunun tam tanımı. Aynı zamanda iftira olmuş oluyor. İftira cok tehlikeli👍🏻🔔
- Kişilik & Karakter konusunda 207b cevap paylaştı.
u 1 yılBen gerektiği cevabı veririm onlara tabi ki de.. çünkü korkak insanlar sustuğumuz zaman daha çok cesaret bulurlar.. bazen gerektiği cevabı direk vermek gerekiyor. bu sitede de mesela dedikodumu yapan arkamdan konuşan çok var bazen cevabı veriyorum bazen de umursamıyorum.
https://www.youtube.com/embed/60ItHLz5WEA11 Yorumla- 1 yıl
Bişey demezsen cesaret buluyorlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı.
u 1 yılBilmiyorum ki... konuşun konuşun demiş Norm Ender..
https://youtu.be/XbW4XM0P4Hg?si=ZXf_v4MTD3C1mwHC22 Yorumla- 1 yıl
😃eve gidimde dinleyim de kdjd
- Kişilik & Karakter konusunda 20,5b cevap paylaştı.
1 yılOnları küçük cahil çocuk olarak görüyorum gadası
İnsan kalitesinin düşük olduğu yerde dedikodu çok olurmuş onlar. kalitesiz insanlar11 Yorumla- 1 yıl
Bence de
1 yılEn başta onların tamamını her kimlerse Allah'a havale ederim ve herbirini not alırım insan düşmanını da iyi bilmeli. Daha sonra ise mesafemi sabitlerim. Ardından da odaklandığım güzel ve eğlenceli bir o kadar da değerli işlerime devam ederim kahve ve tatlı bir de müzik eşliğinde sdfsdf 😃
11 Yorumla
1 yılUmrumda olmaz, mesela geçen bir arkadaşım senin arkandan bir şeyler söylüyorlar dedi kafamı sallayıp geçtim. Arkamdan konuşmak yerine yüzüme konuşacak cesareti olmayan bir insan dengim değildir o yüzden kale almam bu tür durumları ve de bu tür insanları.
20 YorumlaKıskanılan ve özenilen insanların dedikodusu yapılır. O yüzden kim ne istiyorsa konuşsun umurumda olmaz pek.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 yılHayatı ben yaşıyorum ama benim haberim yokken bi ton şey yaşamış oluyorum. Ben de öğrenmek istiyorum hayatımda ne olup bitiyor bana da anlatın söz kızmıcam🥹🥹🥹
11 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 25,9b cevap paylaştı.
1 yıl
14 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Gerçekten senin için bu kadar önemli miyim diye bir sorarım
32 YorumlaSeda sayan " konuşun konuşun! Geldi aklıma hahha😅
11 Yorumla
1 yılTepkisizim. Yapmışlardı gecen aylarda sevgilisi için arkadaşlarını takipten çıkardı diye. Sevgilim yok diyip herkesi engelledim.
12 Yorumla- 1 yıl
Havadan sudan laf uyduruyorlar.
- 1 yıl
Aynen öyle kalitenin olmadığı yerde dedikodu çok olur. Herkes ruhuna yakışını yapar.
- Kişilik & Karakter konusunda 7,8b cevap paylaştı.
m 1 yılArkamdan konuşup dedikodu yapanları umursamıyorum, arkama yaslanıp diğer insanların arkamdan konuşan insanların dedikodusunu dinlerim..
12 Yorumla- 1 yıl
Bence de.. 😂😂
Yapmışlar zaten , çenelerine vurmuş 🤣 ilgilenmiyorum
23 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılTepkim olmaz. Dedikodu yapan arkadan konuşuyo demektir. Bırak arkada kalsınlar
29 Yorumla- 1 yıl
Sen kendini öyle görüyo olabilirsin
- 1 yıl
Ayrıca tavşan kendini ilerde sanmaz zaten ilerdedir. O kaplumbağanın üçkağıtçılığı. Üçkağıt gerçeği değiştirmez
- 1 yıl
Neymiş hanımefendi 😊
- 1 yıl
Harbi ne merak ettim
- 1 yıl
Tamam
- 1 yıl
Çok mantıklı 👁👄👁💅
Kişilik & Karakter konusunda 313 cevap paylaştı. Yapın yapın birilerinin günahımo dökmesi lazım tabi
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılDedikodumu yapanlar muhtemelen içten içe gizli hayranlık besleyenlerdir
Umrumda olmaz 😂😂12 Yorumla- 1 yıl
🙃evet
- Kişilik & Karakter konusunda 474 cevap paylaştı.
1 yılNasil dedikodunu yapmasin bu insanlar nasil mümkün olabilir boyle birsey
117 Yorumla- 1 yıl
Herhalde yani benim bile seni tanimadan dedikodunu yapasim var oyle bir kiskanclik 😅😅
- 1 yıl
Askolsun ama kırıldım cok😭
- 1 yıl
Nasil sevmezsin sevilmez mi hic:) sen arkadaslarinla bulusunca hep ne olacak bu ekonomi diye mi konusuyorsunuz
- 1 yıl
Dedikodu oyle birsey degil ki sen soyluyorsun nifak iftira falan bunlar ayri seyler o boyle yapmis o bunu demis ayse evleniyomus boyle tanismis fatma bosaniyomus zaten gecinmesi zor bir kadin falan bunlar dedikodu
- 1 yıl
Tamam bu da dedikodu 😅😅😅
- 1 yıl
Dedikodu nedir ya dedikoduyu tanimadiklarin hakkinda yapmazsin zaten ortak tanidiklarin hakkinda yaparsin senin deyiminle ben hic dedikodu yapmamisim bu yasima kadar 🤣
- 1 yıl
Allah askina en son hangi arkadaslarinla bulustun ve masada ne konustunuz
- 1 yıl
Ben yapmiyorum demedim ki senin dedikodu tanimina gore ben cok masumum hic yapmiyormusum dedim 😅😅😅
- 1 yıl
Dedikodu yapip fitne fesatlik yapmiyoruz konusuyoruz kendi aramizda o isi birakmis bu burada calisiyor bu evleniyor bu dedikodu benim nazarimda
- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
s 1 yılÇok yakın iki arkadaşım ortak yakın arkadaşıma dedikodunu yapmış. Daha doğrusu benim ve nişanlımın. Önce ikisiyle de hiç muhatap olmadım sonra sorun olduğunu anladılar konuşmak istediler. Uzun uzun ağızlarına edip engelledim
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 16,2b cevap paylaştı. Ağzı olan konuşuyor fakat hesaplar mahşerde, görülecek, bu da benden olsun 😎
12 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 761 cevap paylaştı.
1 yılYüzünüz olsaydı yüzüme söylerdiniz, yüzsüzlükte zirve yapmışsınız derim ahahaha
13 Yorumla- 1 yıl
Düşmüş onlar da 😂
1 yılNe konuştuklarını öğrenmek isterim. Hesap sorarım.
02 Yorumla- 1 yıl
Onlara cesaretleri yok. Ancak engelleyip soru açarlar.
1 yılhttps://www.youtube.com/embed/yp3KBL57lvQBöyle sıraya dizerim hepsini😄
10 Yorumla
1 yılKolay gelsin derim..
Malum işleri zor olacak, nereden ne bulsak acaba diye çok düşünmeleri lazım..10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı.
1 yılBen meraklı bir insanım ve bazen benim bile haberim olmayan şeyler konuşulabiliyor.. En azından klas bir yaklaşım sergileyip bana da benim dedikodumu yapmalarını rica ediyorum..
20 Yorumla Ne o beni cekemiyorsan daha fazla ağzını yor.. kendimi yoramam istedigini söylesin kim benim hakkımda neyi düşünürse. Aynısı ona geçerli şahsen
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Canları cehenneme lanet olası pislikler! 😅
Çekemeyen konuşur, zoruna giden konuşur!😅10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 417 cevap paylaştı. Hiç Yetişemedikleri için Anca Arkamdan Konuşurlar Zaten :D
20 Yorumla
1 yılYapın yapın devam edin anca dedikodumu yaparsınız zaten gelip bana söylemeye yüzünüz yok tabi
10 Yorumla
1 yılUmurumda değil o onların ayıbı. İnsanı arkasından çekiştirmek acizlikten başka bir şey değil.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılŞiddetli bir şekilde hesap sorarım benim dedikodumu yapacak kişi daha anasının karnından doğmadı hele bir yapana denk geleyim gösteririm ona dünyanın kaç bucak olduğunu
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılMartı b. okuyla deniz kirlenmez diyip onları kurban olduğuma Rabbim'e havale ediyorum.
10 Yorumla
1 yılBenim hakkımda ne konuşuyorsan Allah sana 5 katını versin diyor Hz. Ali Efendimiz
10 Yorumla
1 yılKendilerinde bişey olmayınca işte benim dedikodumu yaparlar ancak. Yapsınlar 😅
10 YorumlaUmursamam ama çok canımı sıkarsa haddini bildiririm hayatı boyunca unutmaz.
10 Yorumla
1 yılYüzüme söyleyebilecek cesaretleri olsa yüzüm söylerlerdi. O yüzden tepki vermem.
10 Yorumlateşekkür ederim, mahşerde yükümü hafifletecekler.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çok takmam demek ki başarılıyım ki dedikodumu yapıyor
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 325 cevap paylaştı. Bir defa bunu yaşadım yanlarına gidip tekrar duyarsam bozuşuruz diyip uyardım
10 Yorumla
1 yılYapsınlar umrumda olmaz anca boş boş konuşurlar zaten
10 Yorumla
1 yılMadem herkese dert olmuşum, demek ki zamanında iyi koymuşum diyip geçerim😃
10 YorumlaTepkim yoktur kulak asmam ben kendimi bilirim gerisi umrumda olmaz..
10 YorumlaBizim oralarda bir laf vardır, "arkamdan konuşan g*tümü yesin" 🤣🤣
10 Yorumla
1 yılHiç duymamış gibi yapar ve aynı tavırlarıma devam ederim. Kimse için kendimi değiştiremeyeceğim.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 374 cevap paylaştı.
Dedikoduyu ses etmeden dinleyiniz ve sonradan değerlendirebilirsiniz.20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılHayatsız insanlar gıybet yapar.
Benden şikayeti olup da arkamdan söylenen veya tavsiye isteyene laf etmem ama art niyetli yaklaşanın içinden geçerim.00 Yorumla
1 yılhttps://youtu.be/kitMDtkedwA?feature=shared
Bu keenks KZJSSJSSSHSH00 Yorumla- 01 Yorumla
1 yılSadece konuşurlar özenirler ama çözemezler biz gibi de olamazlar
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 567 cevap paylaştı.
1 yılErkek ise testisleri ellerine verir sızısı yaşarıyorum ama kadınsa farklı türlü çileden çıkartır etkisi yapıyorum yani cinsiyete göre hamle 😁
00 Yorumla Demekki onlardan ilerdeyim yoksa neden dedikodulu yapsinlar arkamdan 🤣👍🏻🤷🏻♀️
05 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayatsızlar ve a. ptallar başkasının hayatını konuşmakla meşgul olur, açıp iki sayfa kitap okuyup onun hakkında konuşacak değil ya a. ptal çünkü, kendi hayatından memmun olan mutlu olan biri dedikodu yapmaz
00 Yorumlaİnsanlar kendilerinde aşığıda olanlar hakkında pek dedikodu yapmaz yani bakış açısı bırak kudursunlar
10 Yorumla
1 yılGünahımı yüklendiğiyle kalır..
12 Yorumla- 1 yıl
Devrilsin🤭
- Kişilik & Karakter konusunda 619 cevap paylaştı.
1 yılne diyim muhtemelen ben de onlarınkini yapmıyorumdur.
01 Yorumla- 1 yıl
yapıyorumdur*
Hiçbir şey. Değerli vaktimi onlar için harcayamam.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 11b cevap paylaştı.
1 yılCesaret herkesin içinde olmayacak kadar kıymetlidir.
00 Yorumla
1 yılYapıyorlarda zaten. Gurur duyuyorum kendimle. Canım kendimmm
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKonuşsunlar beni anlattığım kadar bilirler ben onların bildiklerinden fazlasiyim😂
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBir kere odada hiç muhatap olmadığım durduk yere bana düşman olanlar dislayanlar vardı otobüste benim hakkımda konuşurken yakaladım bende aynısını ona yaptım telefonu aldım oturduğum yerden birilerine dert oluyorum sen ne yapıyorsun dedigimde birbilerinin yuzune bakiyorlardi djdj
- Kişilik & Karakter konusunda 506 cevap paylaştı.
1 yılSadece gülümserim ☺️😊.
20 Yorumla Aşırı ayar oluyorum ama yapacak bir şey yok
20 YorumlaAllah belanızı versin diyorum
20 Yorumla- Devamını Gör (103)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem