Hakkınızda dedikodu yapanlara ne tepki verirsiniz? 🦠
1 ay
Hakkınızda dedikodu yapanlara ne tepki verirsiniz? 🦠
Yapıyorlar zaten hamileyim yürümekte zorlanıyorum özellikle havalar çok sıcak gündüzleri hep bayır çarşıya kadar yorucu olduğu için servis geçmiyor annemle uzak hem alışveriş hem annemleregidiyorum yukarı çıkmışken taksi çağırmak zorunda kalıyorum bana diyormuslar taksi ile nereye gidiyor dedikodu pislikler aradım duydum laf ediyormussunuz dedim biz yapmıyoruz diyorlar nankörler hiç birini sevmiyorum soyle insanları
Yani böyle dedikodu olmaz hamileyim bu sıcaklar da zorlanıyorum son aylarim insanlar kötülük peşinde konuşucan ki fazlalastirmasinlad durumu
"Selam dedikodumu yapan sen🤣😘
Kendini yine yiyip bitirdiğin gündesin. Keyifle izleniyorsun😘"
Şeklinde oluyor iç sesim. Yüze söylenmesi gereken yerde ise yüzüne itinayla derim.🤣💃🏻🥳
Sürekli dedikodu eleştiri gizli hayranlık. Buna mutlu olurum🩵
Hepimiz birbirimiz hakkında konuşuruz bu normal; elbette sevdiğimiz ya da sevmediğimiz kişiler hakkında konuşacağız, destekleyeceğiz ya da eleştireceğiz. Ancak bu konuştuklarımız onun birileri ile arasını açmak, yapmadığı şeyleri ona ithaf etmek, iftira atmak maksatlı yapılıyorsa iğrenç. Evin ortasına bırakılmış bir çöp gibi kokusu görüntüsü iğrenç. Yüzüne karşı söyleyemeyeceğin şeyi arkasından söylemeyeceksin.
Evet doğru tabiki. Çöp ve lağımdan farksız öyle insan. Olanı olduğu gibi konuşmayı anlarımda bire bin katıp konuşmak benim için dedikodunun tam tanımı. Aynı zamanda iftira olmuş oluyor. İftira cok tehlikeli👍🏻🔔
Ben gerektiği cevabı veririm onlara tabi ki de.. çünkü korkak insanlar sustuğumuz zaman daha çok cesaret bulurlar.. bazen gerektiği cevabı direk vermek gerekiyor. bu sitede de mesela dedikodumu yapan arkamdan konuşan çok var bazen cevabı veriyorum bazen de umursamıyorum.
Bişey demezsen cesaret buluyorlar
Cevap
69Cevap
Gerçekten senin için bu kadar önemli miyim diye bir sorarım
Bilmiyorum ki... konuşun konuşun demiş Norm Ender..
😃eve gidimde dinleyim de kdjd
Kıskanılan ve özenilen insanların dedikodusu yapılır. O yüzden kim ne istiyorsa konuşsun umurumda olmaz pek.
Ne konuştuklarını öğrenmek isterim. Hesap sorarım.
Onlara cesaretleri yok. Ancak engelleyip soru açarlar.
Takıldığınız yerde bana sorabilirsiniz.
En başta onların tamamını her kimlerse Allah'a havale ederim ve herbirini not alırım insan düşmanını da iyi bilmeli. Daha sonra ise mesafemi sabitlerim. Ardından da odaklandığım güzel ve eğlenceli bir o kadar da değerli işlerime devam ederim kahve ve tatlı bir de müzik eşliğinde sdfsdf 😃
Umrumda olmaz, mesela geçen bir arkadaşım senin arkandan bir şeyler söylüyorlar dedi kafamı sallayıp geçtim. Arkamdan konuşmak yerine yüzüme konuşacak cesareti olmayan bir insan dengim değildir o yüzden kale almam bu tür durumları ve de bu tür insanları.
Hayatı ben yaşıyorum ama benim haberim yokken bi ton şey yaşamış oluyorum. Ben de öğrenmek istiyorum hayatımda ne olup bitiyor bana da anlatın söz kızmıcam🥹🥹🥹
Seda sayan " konuşun konuşun! Geldi aklıma hahha😅
Tepkisizim. Yapmışlardı gecen aylarda sevgilisi için arkadaşlarını takipten çıkardı diye. Sevgilim yok diyip herkesi engelledim.
Havadan sudan laf uyduruyorlar.
Aynen öyle kalitenin olmadığı yerde dedikodu çok olur. Herkes ruhuna yakışını yapar.
Arkamdan konuşup dedikodu yapanları umursamıyorum, arkama yaslanıp diğer insanların arkamdan konuşan insanların dedikodusunu dinlerim..
Bence de.. 😂😂
Tepkim olmaz. Dedikodu yapan arkadan konuşuyo demektir. Bırak arkada kalsınlar
Sen kendini öyle görüyo olabilirsin
Ayrıca tavşan kendini ilerde sanmaz zaten ilerdedir. O kaplumbağanın üçkağıtçılığı. Üçkağıt gerçeği değiştirmez
Neymiş hanımefendi 😊
Harbi ne merak ettim
Tamam
Çok mantıklı 👁👄👁💅
Onları küçük cahil çocuk olarak görüyorum gadası
İnsan kalitesinin düşük olduğu yerde dedikodu çok olurmuş onlar. kalitesiz insanlar
Bence de
Yapın yapın birilerinin günahımo dökmesi lazım tabi
Yapmışlar zaten , çenelerine vurmuş 🤣 ilgilenmiyorum
Dedikodumu yapanlar muhtemelen içten içe gizli hayranlık besleyenlerdir
Umrumda olmaz 😂😂
🙃evet
Nasil dedikodunu yapmasin bu insanlar nasil mümkün olabilir boyle birsey
Herhalde yani benim bile seni tanimadan dedikodunu yapasim var oyle bir kiskanclik 😅😅
Askolsun ama kırıldım cok😭
Nasil sevmezsin sevilmez mi hic:) sen arkadaslarinla bulusunca hep ne olacak bu ekonomi diye mi konusuyorsunuz
Dedikodu oyle birsey degil ki sen soyluyorsun nifak iftira falan bunlar ayri seyler o boyle yapmis o bunu demis ayse evleniyomus boyle tanismis fatma bosaniyomus zaten gecinmesi zor bir kadin falan bunlar dedikodu
Tamam bu da dedikodu 😅😅😅
Dedikodu nedir ya dedikoduyu tanimadiklarin hakkinda yapmazsin zaten ortak tanidiklarin hakkinda yaparsin senin deyiminle ben hic dedikodu yapmamisim bu yasima kadar 🤣
Allah askina en son hangi arkadaslarinla bulustun ve masada ne konustunuz
Ben yapmiyorum demedim ki senin dedikodu tanimina gore ben cok masumum hic yapmiyormusum dedim 😅😅😅
Dedikodu yapip fitne fesatlik yapmiyoruz konusuyoruz kendi aramizda o isi birakmis bu burada calisiyor bu evleniyor bu dedikodu benim nazarimda
Çok yakın iki arkadaşım ortak yakın arkadaşıma dedikodunu yapmış. Daha doğrusu benim ve nişanlımın. Önce ikisiyle de hiç muhatap olmadım sonra sorun olduğunu anladılar konuşmak istediler. Uzun uzun ağızlarına edip engelledim
Ağzı olan konuşuyor fakat hesaplar mahşerde, görülecek, bu da benden olsun 😎
Yüzünüz olsaydı yüzüme söylerdiniz, yüzsüzlükte zirve yapmışsınız derim ahahaha
Düşmüş onlar da 😂
Böyle sıraya dizerim hepsini😄
Kolay gelsin derim..
Malum işleri zor olacak, nereden ne bulsak acaba diye çok düşünmeleri lazım..
Ben meraklı bir insanım ve bazen benim bile haberim olmayan şeyler konuşulabiliyor.. En azından klas bir yaklaşım sergileyip bana da benim dedikodumu yapmalarını rica ediyorum..
Merhaba,
Canları cehenneme lanet olası pislikler! 😅
Çekemeyen konuşur, zoruna giden konuşur!😅
Hiç Yetişemedikleri için Anca Arkamdan Konuşurlar Zaten :D
Allah belanızı versin diyorum
Yapın yapın devam edin anca dedikodumu yaparsınız zaten gelip bana söylemeye yüzünüz yok tabi
Umurumda değil o onların ayıbı. İnsanı arkasından çekiştirmek acizlikten başka bir şey değil.
Martı b. okuyla deniz kirlenmez diyip onları kurban olduğuma Rabbim'e havale ediyorum.
Benim hakkımda ne konuşuyorsan Allah sana 5 katını versin diyor Hz. Ali Efendimiz
Kendilerinde bişey olmayınca işte benim dedikodumu yaparlar ancak. Yapsınlar 😅
Umursamam ama çok canımı sıkarsa haddini bildiririm hayatı boyunca unutmaz.
Yüzüme söyleyebilecek cesaretleri olsa yüzüm söylerlerdi. O yüzden tepki vermem.
teşekkür ederim, mahşerde yükümü hafifletecekler.
Çok takmam demek ki başarılıyım ki dedikodumu yapıyor
Bir defa bunu yaşadım yanlarına gidip tekrar duyarsam bozuşuruz diyip uyardım
Yapsınlar umrumda olmaz anca boş boş konuşurlar zaten
Madem herkese dert olmuşum, demek ki zamanında iyi koymuşum diyip geçerim😃
Tepkim yoktur kulak asmam ben kendimi bilirim gerisi umrumda olmaz..
Bizim oralarda bir laf vardır, "arkamdan konuşan g*tümü yesin" 🤣🤣
Hiç duymamış gibi yapar ve aynı tavırlarıma devam ederim. Kimse için kendimi değiştiremeyeceğim.
Dedikoduyu ses etmeden dinleyiniz ve sonradan değerlendirebilirsiniz.
Hayatsız insanlar gıybet yapar.
Benden şikayeti olup da arkamdan söylenen veya tavsiye isteyene laf etmem ama art niyetli yaklaşanın içinden geçerim.
Bu keenks KZJSSJSSSHSH
Şiddetli bir şekilde hesap sorarım benim dedikodumu yapacak kişi daha anasının karnından doğmadı hele bir yapana denk geleyim gösteririm ona dünyanın kaç bucak olduğunu
Sadece konuşurlar özenirler ama çözemezler biz gibi de olamazlar
Erkek ise testisleri ellerine verir sızısı yaşarıyorum ama kadınsa farklı türlü çileden çıkartır etkisi yapıyorum yani cinsiyete göre hamle 😁
Demekki onlardan ilerdeyim yoksa neden dedikodulu yapsinlar arkamdan 🤣👍🏻🤷🏻♀️
İnsanlar kendilerinde aşığıda olanlar hakkında pek dedikodu yapmaz yani bakış açısı bırak kudursunlar
Günahımı yüklendiğiyle kalır..
Devrilsin🤭
Ne o beni cekemiyorsan daha fazla ağzını yor.. kendimi yoramam istedigini söylesin kim benim hakkımda neyi düşünürse. Aynısı ona geçerli şahsen
ne diyim muhtemelen ben de onlarınkini yapmıyorumdur.
yapıyorumdur*
Cesaret herkesin içinde olmayacak kadar kıymetlidir.
Sadece gülümserim ☺️😊.
Umursamıyorum
Arkamdan havlayan köpekler mi? Umurumda bile olmaz g@tume konuşsunlar anca
Köpeğe benzetirim havlar havlar susarlar
Ararım, ağzıma geleni söylerim ahahaha.