Gördüğünüz halde arkanızdan küfür edip dedikodu yapan insanlar inkar edince nasıl tepki veriyorsunuz?

Gördüğünüz halde arkanızdan küfür edip dedikodu yapan insanlar inkar edince nasıl tepki veriyorsunuz?
Eminsem inkar etmesi bir şeyi degistirmez ama kaynağımın ne kadar güvenilir olduğu önemli ve dedikoduyu yapan şahısla aramdaki samimiyet bu iki parametre çok şeyi değiştirebilir.
Denk gelmiyorum üstat. Zaten denk gelsemde umursamıyorum. Ben kim, bunları umursamak kim şayet sadece dedikoduysa.. küfürse işin rengi değişebilir.
Burada atıp sallamak kolaydır. Bakalım reeldede öyleler mi.(Ahahah ) Şaka tabiki
Var öyle biri odada hatta o ne zaman sevgilisiyle konuşsa sol kulağım çınlıyor daha da üstü sevgilisiyle birlikte arkadaşımın yanında söyledikleride kulağıma geliyor ama umursamıyorum kudursunlar😂
Yüzüme konuşmak varken arkamdan dedikodumu yapmayı tercih edicek kadar ucuzsa, tepkim bile pahalı gelir harcatmam kendimi, sessiz kalıp ‘gittikçe düşüşünü’ seyrederim.
Böyle bir durumda insan ister istemez sinirleniyor ama öfkenin sana zarar vereceğini unutma. Dedikodu yapan biriyle karşılaştığında inkâr etmesi de ekstra sinir bozucu oluyor. Benim tarzım, bu kişiyi çok yüzlemeden mesafemi net bir şekilde koymak. Soğukkanlılığını koruyup güven duvarını yükseltmen gerek. İnsanların iki yüzlülüğüyle uğraşmak zorunda değilsin, kendine bunu hatırlat. 😏🔒
ne kadar boş yorum yapiyon sende
Cevap
9Cevap
Biraz daha yapsınlar diye malzeme veriyorum sonra karşılarına geçip gülüyorum...
Yüzü olsa yüzüme söylerdi zaten anca arkamdsn havlarlar 🤣aslı astarı olmayan boş dedikodular
Onu ve onun çevresindeki herkesi hayatımdan çıkararak. Yanımda kalanlar yetiyor bana
Ya arada cidden değer verdiklerin varsa
Değer verdiklerim , bana değer veriyorsa dedikodumu yaptırmaz ve yapana ağzının payını verip hayatından çıkarır.
Yoo onu demedim :D dedikodumu yapanlarla iletişimleri varsa yani arkadaşlıkları
İşte değerliyse arkadaşlığını bitirir. Benim burada öyle arkadaşlarım var. Bana laf edeni anında çıkarırlar hayatlarından. Ağzının payını da vererek. Diğer türlü beni de kaybeder silerim. Aman onlarla mı uğraşayım bir de?
Doğru diyorsun ama bazıları abi dost dediği halde bayağı yapıyorlar ve ss'leri söyleyince yalanlıyorlar
Sil hepsini ya ne uğraşıyorsun ss ile? Senin dedikodunu yapana açıklama yapmak zorunda değilsin. Bak hayatına.
Yoo dedikodu benim hakkımda dönüyor ve yüzsüzse ss ler var dediğim halde yalana yatıyorlar
Ciddiye alma. Sil gitsin hepsini. Ne derlerse desinler popo*ün duysun😂 aman herkes herkesin hakkında bir şey diyor. Özellikle KS yi hiç önemseme. Aklı selim insanları çevrende tut.
Öyle zaten 25 kişi attım bu yüzden ortalama
İki söz var çok sevdiğim.
1. Beni bilen bilir, bilmeyen kendi gibi bilir.
2. Şahsiyetsiz olan hiçbir kimse ile şahsi hiçbir meselem olamaz.
Haklısın
Ya ben çok Sıkılmıyorum böyle şeylere ne yapabilirim ki Ne tepki verebilirim ki Ne diyebilirim ki yani konuşuyorsa onun karaktersizliği
Hayatımdan çıkarıyorum çünkü dünyanın en iyi insanı bile olsan konuşacak malzeme verirsin onlara enerjini alırlar
Kendisini düşünecek kadar değerli görmeyen kişiler zavallıklarından başkaları hakkın da konuşmak ihtiyacı hissederler
"Külahıma anlatın" deyip duymazdan gelirim
Yumuşatmaya çalışırken aptal durumuna düşenler var. çok komik
Bizim akraba ortamı özet. Hiçbirini sevmiyorum ama onlara karşı maske takıyorum 💁♀️
Bi tepki vermiyorum çünkü dedikodu yapmayan insan yok
Nasıl yaptığına baglı
Yani iğrenç ve küfürlü iş çevirici şeylerde degilde gülerek anlatıyorsa sorun olmaz
Boş insanlar oldukları için kafaya takmaya da değmez. Gelip yüzümüze söylesinler o halde.
Hiçbir şey yapmam "aa öyle mi" der geçerim. İftira varsa hesap sorarım sadece.
Gözlerine bakıyorum cesaret toplarda yüzüme söyler diye.
tatlım. punun biri böyle böyle demiş diye dert yanarım o kişiye😂😂😂
Yüzleşecek cesareti bile yok
Anca arkamdan konuşurlar sjkskzk
Genelde çok belli ettikleri için hiçbir şey demeden hayatımdan çıkartmayı tercih ediyorum
gel benden korkup arkamdan anlatmana gerek yok yüzüme anlat derim:)
Tepki veremiyorum
Tepki vermiyorum, yok hükmündeler benim için.
Tepkisiz kalıyorum
Tepki vermem, artık umursamadığım bir insandır.
Yerin dibine sokarım onu.
Ben de onların arkasından yapıyorum
Soğuk duruyorum ve laf vermiyorum
her şey tepkimi hak etmez..
Gözümle gördümde cıkaririm hayatimdan.
Samimi olmuyorum ağzına laf vermemek için
Anlat bacım anlat nasıl oluyormuş derim
Agızlarına sçıyorum
Sen beni bilmiyorsun carvel
Yani demek istediğim dişli bir insanım
İçimden beddua ediyorum ya da tepkimi koyuyorum
Tepki vermiyorum uzaklaşıyorum