Kişilik & Karakter Hatalarımızdan ders çıkarıyormuyuz? özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 44 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Kimisinden evet Kimisinde de hoşumuza da gitmiyor değil? Hatalarımızdan ders çıkarıyormuyuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Evet hatalarımdan dersler alırım 1 0 Yorumla
13_Gölgє_16 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Aynen öyle Anlamadığımız da ise aynı şeyi tekrar tekrar yaşarız 1 4 Yorumla özgürruhlu55 1 yıl Ders çıkarmıyoruz işte Yorumla 13_Gölgє_16 1 yıl Maalesef öyle ama bazen çıkarıyoruz dersi Yorumla özgürruhlu55 1 yıl Umarım öyledir Yorumla 13_Gölgє_16 1 yıl Öyle öyle ☺️ Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl hayır bu yaştan sonra hatalarımın keyfini çıkartıyorum sadece 1 0 Yorumla
ᴋᴇɴᴅɪɴᴇʏᴀʙᴀɴᴄı Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Çabalıyorum. Ama hayat kendi hatalarımızdan ders çıkaracak kadar uzun değil. Başkalarından da öğrenmeliyiz. 0 0 Yorumla
Boşversenizebd Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Hatamı bana zarar gelene kadar tamamıyla hata olduğunu anlayana kadar tekrarlarım 0 0 Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bazıları dersten kaçıyor 0 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı. Aynen hepsinden ayrı ayrı 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı. Kim ben mi? Asla :D 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. Hayır😅 1 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Ders çıkarmıyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet hatalarımdan dersler alırım
Aynen öyle Anlamadığımız da ise aynı şeyi tekrar tekrar yaşarız
Ders çıkarmıyoruz işte
Maalesef öyle ama bazen çıkarıyoruz dersi
Umarım öyledir
Öyle öyle ☺️
hayır bu yaştan sonra hatalarımın keyfini çıkartıyorum sadece
Çabalıyorum. Ama hayat kendi hatalarımızdan ders çıkaracak kadar uzun değil. Başkalarından da öğrenmeliyiz.
Çıkarılması gereken dersleri çıkarıyorum
Hatamı bana zarar gelene kadar tamamıyla hata olduğunu anlayana kadar tekrarlarım
Bazıları dersten kaçıyor
Aynen hepsinden ayrı ayrı
Ders çıkarmaya üşeniyorum
Kim ben mi? Asla :D
Hayır😅
Evet elbette
Ders çıkarmıyorum
Evet tabiki
Hmmmm
Evet.