Kişilik & Karakter Hatalarından ders alabiliyon mu? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Zamani geri alamasaktaHatalardan ders almak gerekir sjdjd Hatalarından ders alabiliyon mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Evet alıyorum ve yeni hatalar yapıyorum 0 0 Yorumla
Cobol Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 999 cevap paylaştı. Alıyoruzda her seferinde sanki zevk veriyormuş gibi yine hataları yapıyoruz 1 0 Yorumla
kdsljdkspalsls Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 811 cevap paylaştı. Aynı hataları hep yaparım hata yapmazsam içime oturur 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Alıyorumdur ya 🌝 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Sen ders alırsın ben eminim djdjd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanki o kadar emin olmamak gerekmiş her zaman ne dersin jfjdf Yorumla Soran +1 yıl Jsjjshsjsjsjsjsjsjsjsjs Yorumla
kerevizsapıı Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Almaya calisiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet alıyorum ve yeni hatalar yapıyorum
Alıyoruzda her seferinde sanki zevk veriyormuş gibi yine hataları yapıyoruz
Aynı hataları hep yaparım hata yapmazsam içime oturur
Alıyorumdur ya 🌝
Sen ders alırsın ben eminim djdjd
Sanki o kadar emin olmamak gerekmiş her zaman ne dersin jfjdf
Jsjjshsjsjsjsjsjsjsjsjs
Alıyorum diye biliyorum jdjgjf
Alırım