AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kanka kuzeninle saçma bir kıyasa girmişsin. Öncelikle geçmiş olsun. Ama bazı şeyleri düzeltmek için çaba sarf et. Kendinde tamamen zıt olarak onu alıp hesap yapmışsın
Nesi saçma ki acunla kıyaslarım Arda gülerle de.. geçmiş olsun diyeceğine Allah rahmet eylesin diyebilirsin. bu düzelmez tren kaçtı size hayat yolunda bol sosyallikler. ya ne yapacaktım
Adam çok güzrl akıl vermiş.. en doğru şeyleri yazmış
@Professore Sağol teşekkür ederim.
bütün olanları yazdım
Neye teşekkür ediyorsun 😂 @olasiliklararenedak bu adamın dediğini onayladım
@Professore sağol olduğu gibi anlattım ben
Kendini kimseyle kıyaslama.
Aynen 5 milyon farklı söylersem daha çok strese girerim.
Seninle aynıyım ben de
hiç sanmıyorum
Senden daha beterim hatta sanman önemli değil hiç kimsenin hayatı bir değil benim kardeşimin birisi normal memur oldu bir kardeşim hakim oldu benim işim gücüm yok hastayım üzerine lösemi hastasıyım sen kuzeneni söylemişsin benim de kuzenim benden 2 yaş küçük ve kendisi mühendis çok iyi yerde çalışıyor maaşı çok iyi altında mercedes araba var ve çevrem arkadaşlarıma bakıyorum öylesine ama şu var dediğim gibi bakmakla olmuyor elinden geleni yapmak var başkalarına bakarak yaşanmaz kendine bakacaksın yolunu çizeceksin oradan yürüyeceksin Allah ne nasip ettiyse onu yaşayacaksın zaten bu dünya ölümlü dünya eğer ölümlü dünya değilse niye ölüm var o zaman bir de bunun ahireti var eğer ahiret yoksa ölüm neden var ölüme gerek yok o zaman boşa ölmek diye bir şey olamaz zaten neyse yani neysek oyuz başkalarına bakarak yaşamaz şu onu yapıyor da ben bunu yapıyorum ya da yapmıyorum o bunu alıyor ben bunu alıyorum ya da alamıyorum demek olmuyor bu insana sadece zarar getirir kendi yolunu çizeceksin böyle oturup ağlamak sızlamak her gün buraya gelip bunları yazmak sana yarar getirmez hayatın düzelmez
12 SENEDİR ODAMDAN DIŞARI MARKET HARİÇ ÇIKMADIM SAĞ GÖZÜM DOĞUŞTAN ŞAŞI YÜZDE 20 GÖRÜYOR SOL KULAĞIM DOĞUŞTAN İŞİTM ENGELLİ KOLA BAĞIMLISIYIM MASTÜRBASYON BAĞIMLISIYIM DİŞLERİM KOLA YÜZÜNDEN ERİDİ.. 12 SENEDİR ŞİŞMANIM HER YERİM AĞRIYOR Lise bitirmedim üniversiteye gitmedim askere gitmedim oy atmadım pasaport çıkartmadım yurt dışı görmedim şehir dışı görmedim araba sürmedim ehliyet almadım bir işte çalışmadım bir arkadaşım olmadı bir kızın yüzüne bakmadım bir saniye bile olsa konuşmadım elini tutmadım disko ya restoranta bara cafeye de hiç gitmedim gece gezmesine çıkmadım hiç gençlik yaşamadım hiç Uçak vapur trene teleferiğede binmedim hiç midye bile yemedim hiç sarhoş olmadım içki sigara içmedim cüzdanım elbiselerim pantolonum olmadı. kendimi hiç zayıf ve sağlıklı da görmedim hiç hayal kurmadım hiç isteğim olmadı hiçbir şey beklenti içine girmedim benim için araba sürmek sevgili yapmak yurt dışı görmek Atatürk'ün dünyaya geri gelmesi gibi bir şey hayatta hiçbir şey hayatta hiçbir şey yaşamayacağım hiç özgüvenim yok hevesim yok 12 yıldır odamda bilgisayar oynuyorum
Ben ne okudum az önce
Bir eziğin bir embesilin kendini nasıl yaşayan ölüye getirdiğini..
Aferin sana aferin böyle devam
Ya ne olacakti Ahmet aksöz gibi arda güler gibi o sosyallik senin bu sosyallik benim mi olacaktı
Sana kültürlü okumuş uzun boylu sosyal mi lazım
buna denge mi denir şiödi?
Veresiye - peşin satan da olabilir
Laaa ooolum bir dışarı çık
12 yıl oldu dışarda işim yok
Ailen ne diyor bu duruma
Kabullendiler
Peki kendine ne olacak böyle Annen baban vefat edince Ben hayata nasıl tutunacağım diye soruyor musun
Baba öldü zaten 8 yıl oldu onun maaşıyla geçiniyorum annemde 66 yaşında yaşlı o da ölünce para veren olmayacak ama düşünmeye çalışıyorum. ben kendimi sevmiyorum lise okumadım hayata karışmadım kendimi sevmiyorum sosyallik hiç yaşamadım beni barındırtmaz içinde.
Genç adam bilmiş bilmiş ukala ukala kibirli kibirli konuşmanın derdinde değilim Sadece sana bir kapı açmaya çalışıyorum Bu gidiş gidiş değil Bunu sen de farkındasın Lütfen bir an önce psikolojik tedavi Alman gerekiyorsa ki gerekiyor al evden çık ve iyi kötü küçük büyük demeden bir iş bul değilse sonucun İyi olmayacağını sen de biliyorsun abi abla kardeş bir şeyler var mı peki ya
sağol ben almiyim hayat sizin bence
Neden boyle bisey yaptin
ne yaptım
Neden kendini kucuk goruyorsun
Görünmeyecek gibi değil ki zaten
S. ktir ciddi misin
Yazın benimkinden daha güzel mqqq
Ooooooooo 12 sene yaşadıklarımı yaşasan demek *ntihar edeceksin.
anlamadım
Ne yaşadın knk?
Lise bitirmedim üniversiteye gitmedim askere gitmedim oy atmadım pasaport çıkartmadım yurt dışı görmedim şehir dışı görmedim araba sürmedim ehliyet almadım bir işte çalışmadım bir arkadaşım olmadı bir kızın yüzüne bakmadım bir saniye bile olsa konuşmadım elini tutmadım disko ya restoranta bara cafeye de hiç gitmedim gece gezmesine çıkmadım hiç gençlik yaşamadım hiç Uçak vapur trene teleferiğede binmedim hiç midye bile yemedim hiç sarhoş olmadım içki sigara içmedim cüzdanım elbiselerim pantolonum olmadı. kendimi hiç zayıf ve sağlıklı da görmedim hiç hayal kurmadım hiç isteğim olmadı hiçbir şey beklenti içine girmedim benim için araba sürmek sevgili yapmak yurt dışı görmek Atatürk'ün dünyaya geri gelmesi gibi bir şey hayatta hiçbir şey hayatta hiçbir şey yaşamayacağım hiç özgüvenim yok hevesim yok 12 yıldır odamda bilgisayar oynuyorum
Bunların çoğunu ben de deneyim etmedim İş / Güç Gelecek kaygısı haricinde kafama takmıyorum artık bu tarz şeyleri ayrıca Benim oyun oynayacak bilgisayarım bile yok geçen Yılbaşından Mart ayına kadar Tekstilde Ortacılık yaptım belki alırım diye olmadı Anneme vermek zorunda kaldım İlk Maaşımdan da kesinti olmuştu Eksikliğinin falan hissediyordum ama İçine girince değmeyecek olduğunu anladım sadece Görünürde Kağıt üzerinde çalışıyordum istediğim de buymuş Beceriksizliğimin haddi hesabı yoktu bunu fark edince Son anlarımda daha fazla Depresifleşmiştim..
şu an 3 aydır yine işsizim Artık hayattan beklentimi tamamen yitirdim hiçbir şeye hevesim yok / Beceriksizliğimi görmeye tahammül edemiyorum Hayata asla atılamayacağım
İnan benden kötü değilsindir 2012 den beri hapisteyim
işin zor
Kendi düşün ağlamamalı
Aynen neden böyle yaptın
Hayata karşı her anlamda yetersiz olduğumu anladım