AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bunları yazan sen misin bunlar senin görüşlerin mi
evet
Gerçeklik payı yüzde kaç sanırım yüzde 70 üzeri
neden bahsediyosun
İntihar etmeyi düşündüğünü kısaca depresyondasin bu çok belli oluyor dikkat et fazla takma onun hayatını
sadece onun değil herkesi izleyerek takıyorum
Hayatı yaşa sende o kadar engelli insanlar var benden daha mutlular daha çok aktiveye ortak sende öyle yap
ben istesemde sosyal olamıyorum
Olamıyorum diye bir şey yok dernekler var federasyonlar var bunlara üye olmayı dene
Ben daha İstanbul'a bile gidemiyorum onlar ne ki
İnternet üzerinden üye ol etkileşime geç daha sonra toplantıları olursa gidersin ayrıca yaşadığın ildede vardır bu İstanbul vs olması lazım değil örnek Balıkesir'de yasiyorum sakatlar derneği gibi dernek var ya da gaziler derneği gibi uzuvlarını kaybetmiş insanlar neticede gazilerimiz fakat hayata kusmemisler sende öyle yap ozurun varsa bu senin hatan değil gelecekte bizim bile özürlü olmayacağınız anlamına gelmez hayat yani trafik kazası geçirip felç kalan insanlar var bence hayata kusme mücadele et ve mücadeleye bir yerden basla
Sorun şu ki ben bu bataklığa saplamadan önce okumalıydım en kötü çalışmalıydım boyum uzun olurdu kilo almazdım gelişirdim belki bir kız arkadaşım bile olabilirdi ama ne oldu okumadım aile şartları yaşam tarzları baba içine kapanık yetiştirdi hayattan koptum çalışmıyorum bile kendi sorumluluğumu bile alamıyorum mastürbasyon ve bilgisayar bağımlısı oldum madde bağımlısı gibi kurtulamıyorum
Bu seni psikolojik olarak etkiliyor sapik bir birey bile olmana sebebiyet verebilir buda yanlış bir durum bol bol kitap oku ve burası aslında kendini yetiştirmen ve insanlarla tanışman için iyi bir platform kendi kendini geliştirmen lazım buda ailesel olmasada okuyamasanda disiridan üniversite bile bitirebilirsin şikayet etmektense neden mücadele etmeyi secmiyorsun
Ailemde kimse lise mezunu bile olmadı bende dahil sen 11 sene böyle yaşa alışkanlıkların olsun ve bir anda vazgeç
Dışardan bitirme şansın hala var biraz pes etmis gibisin bazı şeylerden neden tekrardan başlamıyorsun ben kafama dört kez silahla sıktım Rus ruleti dedikleri farklı farklı günlerde Smith wesson 6 patlarim vardı tek mermi koydum ve çevirdim dört farklı günde toplam dört kez denedim ve şunu düşündüm belkide ilkinde patlardi belkide 4 te 5 i denemek yerine neden yeniden başlamıyorsun dedim hayata mücadele etmeye savaşa uyuşturucu bile bıraktım Rus ruletini 2021 in ilk aylarinda yaptım 1 yıla yakin depresyona girdim bütün herkesi öldürmek istiyordum yemek yemiyor uyumuyordum sigara ve ölmeyecek kadar günlük sadece yarım ekmek kadar birşeyler yiyordum oda çok ağır bir işte calistigim için biraz olsun güç olsun diye yiyordum sonra buraya girdim suratım gulmese bile insanları hep güldürmeye çalıştım saçma sapan espriler yorumlar yaptım bundan önceki hesabımda anlatacak çok şey var aslında fakat yaşanan ve mücadele etmek pes etmemek en güzeli yeniden başla 0 dan
Ben de kıbrısta okuyorum da sakıncası yoksa kuzeninle tanışabilir miyiz?
Sevgilisi varmış kardeşim görmüyon mu
Ablacım onu geçtim burası dest-i izdivaç mı 🤣
Yalnız bu eskidi bee modası geçti
benim için hiç bi şey geçmez
İntihar et
sağol
Rica ederim
ama dikkat et biri seni ciddiye alabilir