Kuzenimle aramdaki ilişki?

Lütfen bunu okumadan yorum yapmayı…

Ben 18, kuzenim evli çocuklu ve 30 yaşında. Ben onu hep abi olarak gördüm birkaç yıl önce babamı kaybettim sonra kuzenimin bize çok faydası oldu herşeyimize koştu bizi yarı yolda bırakmadı. Ben onu hep abi oda beni kardeşi olarak gördü bana yanlış hiçbir hareketi olamamıştı ama son 1 yıldır konuşmaktayız. Bazen gece saat 12 ve sondasın da yazıyor işte içtiğinde ya da çalışırken yazıyor bende cevap veriyordum sonra bazen dertleşiyorduk. Ama bana konuştuğumuz eşine ve anneme söyleme demişti ki bende söylemedim zaten. Bu hep böyle gitti sonra bazen bizi arabasıyla eve bırakıyordu aynadan göz göze geliyorduk ben ona siyah gömleğin çok yakıştığını söylediğim günden beri siyah giyiyor benim olduğum günler ama bugün tartıştık. Ben karını seviyor musun dedim, oda evet çok seviyorum dedi. Ara ara eşiyle tartıştığı için sormuştum bunh sonra bende ona” artık muhattap olmak istemiyorum seninle bu bana doğru gelmiyor dedim”, o da bana ne muhataplığı biz seninle abi kardeşiz sen başka şeyler mi düşünüyorsun dedi, ben yıkıldım çünkü bana hep hoşuma gidiyorsun diyen, benimle göz göze gelmek için uğraşan kişi hep oydu ama sanki ben kafamdan bişeyler kuruyormuşum gibi şeyler ima etti. Artık onunla muhattap olmayacağımı söyledi bana tamam sen olma ama küsmeyelim dedi. Allah aşkına bunun amacı ne olabilir ne yapmaya çalışıyor?

Kuzenimle aramdaki ilişki?