Kişilik & Karakter İç aleminden ne kadar haberdarsın? Buzlukahvem Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Sonsuz bir yolculuk gibi.. 900 katlı insan kitabı geldi aklıma. İç aleminden ne kadar haberdarsın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Catutigernos Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. İnsan dış dünyada iç dünyasının yansımasını görebileceğine inanırım ben. Haberdar olduğumu düşünüyorum. 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Sık sık dalış yaparım iç dünyama 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. benim haberim var 1 0 Yorumla
bfbfatih Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yüzde yüz haberdarim hem uhrevî hem manevî olarak 1 2 Yorumla cvcvnfjfkfk 1 yıl Çok kesin. Yorumla Buzlukahvem 1 yıl Yüzdeyüz olduğunu düşünmüyorum bu neredeyse imkansız Yorumla
Myblue2025 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Son bir kaç gündür iç dünyamı tatile gönderdim.. Biraz uzak kalıp birbirimizi özlemeniz lâzım.. 1 0 Yorumla
ᴋᴇɴᴅɪɴᴇʏᴀʙᴀɴᴄı Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Dışımdaki dünyada bile iç alemime dalıp gidecek kadar haberim var. 1 0 Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Oraları hiç karıştırma sıkıntılı 🤦 1 0 Yorumla
cvcvnfjfkfk Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 362 cevap paylaştı. Nasıl bir kitap o bahsettiğin? 1 0 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ben onu o beni anlamaz 😂 1 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı. Yeteneklerse biliyorum 1 0 Yorumla
TheMedeni Takip Et Master Yaş: 41 , eic 83% 1 yıl Orada sürekli köşe kapmaca oynuyorum 1 2 Yorumla cvcvnfjfkfk 1 yıl Nasıl Yorumla TheMedeni 1 yıl Duygusal Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 859 cevap paylaştı. Sıfır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
İnsan dış dünyada iç dünyasının yansımasını görebileceğine inanırım ben. Haberdar olduğumu düşünüyorum.
Sık sık dalış yaparım iç dünyama
benim haberim var
Yüzde yüz haberdarim hem uhrevî hem manevî olarak
Çok kesin.
Yüzdeyüz olduğunu düşünmüyorum bu neredeyse imkansız
Son bir kaç gündür iç dünyamı tatile gönderdim.. Biraz uzak kalıp birbirimizi özlemeniz lâzım..
Dışımdaki dünyada bile iç alemime dalıp gidecek kadar haberim var.
Kendisinden hiç haberim yok🙂
Aman oraya hiç dokunma hiç iyi değilim
Oraları hiç karıştırma sıkıntılı 🤦
Nasıl bir kitap o bahsettiğin?
Kendi içimde kıyamet kopuyor
Ben onu o beni anlamaz 😂
Yeteneklerse biliyorum
Orada sürekli köşe kapmaca oynuyorum
Nasıl
Duygusal
Sıfır
Haberdarım ama çok esrarengiz korkuyorum biraz