Hakkında binlerce kitap yazılan, sürekli haber yapılan, yediğimiz içtiğimoz giydiğimiz her şeyde parmağı bulunduğu iddia edilen bu gizli mason örgürü hakkında ne kadar bilgi sahibisiniz? İllüminati denilince aklınıza ne geliyor?
Cevabın nedir?
Bir kaç sene önce çıldırmış gibi hakkında araştırmalar yaptığım örgüt.
Tarihine falan fıstık girmeyeceğim bunlar ulaşılması zor bilgiler değil zaten. Çok kısa haliyle tanımlayacak olursam 'Derin Devlet' derdim.
Görünen gücün üstünde bir güç var, her şey çok planlı programlı ilerliyor onlar açısından. Çok uzun bir süre dünyanın 'süper gücü' İngiltere idi. Sonra bu güç Amerika'ya geçti. Artık yavaş yavaş İsrail'e geçiyor.
Her ne kadar 'yahudi' kökeni görünse de aslında örgütü oluşturan masonlar satanisttir. Dinle beslenmiyorlar özünde, dinleri yok etmeye çalışıyorlar. Her mason ise illuminatiye bağlı değildir, fakat masonlar oluşturur alt tabakasını. Tabii ki sadece 'insan' gücü kullanmıyorlar. Çok uçmuş kaçmış ayinler, davetler ve metafizik varlıkları da kullanıyorlar. Baphomet sembolünü her yerde görmek mümkün.
Açıkçası tek göz, piramit, üçgen gibi davalar elbet onlarla ilişkili, piramit kullanılmasının nedeni ise eski mısıra dayanması köklerinin. Fakat her üçgen tek gözü de onlara bağlayıp paranoyak yaşamamak gerekiyor çünkü tam olarak istedikleri bu, korku ve endişe yaratmak.
İkiz kuleler olayı bir ritüeldi. O gün ne hikmetse pek çok önemli ve muhtemel mason olan iş adamı işe gitmedi, enteresan demi? Daha bir çok ayrıntı var bu şekilde, hepsini 2000 karaktere sığdırmak imkansız.
İstedikleri düşünmeyen, sürekli tüketen, obez, hazıra alışmış ve sorgulamayan bir toplum yaratmak. Süper güç Amerika'ya gözümüzü çevirdiğimiz zaman bunu büyük oranda başardıklarını görüyoruz. Subliminal mesajlar ile çocukları hedef alıyorlar büyük oranda, bir çok çizgi filmde var bu, açıkçası çocuklara çizgi film izletmeyi bile sağlıklı bulmuyorum.
Bir çok ünlüyü bünyelerine alıyorlar, kullanıp atıyorlar.. Bir çok dünyaca tanınmış kişinin bir dönem güçlü olduğunu sonra çöküşe girdiğini görebiliriz. Örneğin, Jackson. Kendisi ne zaman ki örgütten çıkmak istedi göndermeli şarkılar yaptı o zaman karaladılar kendisini.
Çok çok uzun konuşulacak bir konu bu, karakter sayım yetmez.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılDeccaliyetin adamları geliyor bir modelin çıkıp da onlar servet ve şöhret için ruhlarını şeytana satıp kendi kanlarıyla imza atıyorlar inanın buna hiç değmez dediği gibi işte İlluminati'nin adamlarının çırpınışları ve pişmanlıkları bu sadece küçük bir örnek nasıl bir batağa saplanmış çıkmak istiyorlar lakin çıkamıyorlar sonları hep aynı ya aşırı uyuşturucu ya da nedeni bilinmeyen ölümler.
https://youtu.be/Kbhya2mGvPk10 Yorumla
+1 yılfeminizm illüminatinin en büyük silahıdır. şu anda türkiyede ciddi çalışmalar yapılıyor bununla ilgili.
bir özgecan vakası oldu tüm türkiye ayağa kalktı tecavüz dedi. şerefsizler karaktersizler denip türkiyede kadın olmak gibi bir acıtasyon oluşturuldu.
oysa doktor raporlarına göre zerre tecavüz olayı söz konusu değildi. ama ne oldu iş işten geçti. feministler istediği primi yaptı. haliyle illuminati güç topladı.
iki kız barmen bir adamı silahla öldürürken kimsenin sesi çıkmadı. niye çıkmadı o adam erkek olduğu için.
bir adam 40 yaşında 15mi 16mı tam bilmiyorum o yaşta bir kızla ilişkiye girdi adı tecavüz oldu. kız korkudan bana tecavüz etti dedi. yine herkes ayağa kalktı.
adamın psikoloji bozuldu tabiki yaptığı kabul edilemez ama adamın dediği bişey var.
-evet yaptığım suç çok pişmanım ama kesinlikle tecavüz değildi beraber karşılıklı rızayla birlikte olduk. yine tecavüz primi uygulandı. yine illüminatiye katkı sağlandı.
şu habere bakın artvin de kadın öğretmen öğrencisiyle ilişkiye giriyor. sadece tayin ediliyor ceza yok. kimse ses çıkarmadı
www.hurriyet.com.tr/index/ArsivNews.aspx?id=337162
başka bir kadın öğretmen 27 yaşında 17 yaşında öğrenciisyle ilişkiye giriyor kocası tarfaından yakalınyor. sadece boşanma davası var. kadın zerre ceza görmüyor. kimsede vay şerefsiz ahlaksız demiyor.
bir kere kafamıza sokulmuş. erkeğin yaptığı herşey suç kadınınkiler normal.
sosyal medya tv kanalları kadar karaktersizi yok. hepsi feminizme yani illüminatiye çalışıyor.
-bir film yapıyorlar senaryoda esas kadın tecavüze uğruyor ormanda. (sanki mahhaledki bütün kızları kaçırıp ormanda skiyorlar tövbe tövbe) erkeklerden hep kötülük görüyor. bütün kötü erkeler içinden sadece bir tane klıbık bir adam oluyor esas erkek o. kıza iyi davranıyor. bütün erkelere karşı koruyor.
neden kadın aleyhine film yapılmıyor. yapılır mı hiç. kocasını aldatıp sevgilisine öldürten bir sürü üçüncü sayfa haberleri okudum.
bir tane buna benzer senaryo yok.21 Yorumla
+1 yılHer yerdeler artık 😱
https://i.capsspot.com/s/4/1/204499.gif
galeri3.uludagsozluk.com/183/illuminati_195176.jpg
4.bp.blogspot.com/.../...nic-messages-simpsons.jpg
galeri2.uludagsozluk.com/.../...F%C3%BC_494871.jpg
Dikkat edelim :)133 Yorumla- +1 yıl
gürkan uygun ne alaka yaa o adamın surat yapısı :D :D
- +1 yıl
Ha haa örnekler süper, onlar mı illumunati bunları boyle abartılı dsünenler mi paranoyak tartışılır..
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
98
Cevap
245Cevap
+1 yılİlluminati hakkında geniş bir araştırma yaptım. 2 kez içerikli yazı yazdım.
Almanya'nın Bavyera eyaletinde kurulan bir topluluktur aslında. Ancak o zamanlarda kilisenin önüne geçince bu topluluk kapatılıyor.
Bu topluluğun amacı, din, siyaset gibi şeyleri yok ederek, kendi dünya düzenini sağlamak. Kısaca dünyayı kontrol etmek istiyorlar.
Sonraki dönemlerde el altından bu topluluğu devam ettirmek isteyen kişiler ortaya çıkıyor.
Bana göre devam ettirmek isteyenler, bu ismi kullanıp kendi işlerini yapmak isteyen masonlar.
Bu topluluğun bazı simgeleri var. Tek göz, piramit, vb birkaç şey daha var. Aslında simgesi bilginliği temsil eden baykuştur ama zamanla değişmiştir.
Şu zamanda birçok ünlü isim bu topluluktan olduğu düşünülüyor.
Örneğin ;
Lady Gaga, Papa, Obama, Justin Bieber, bunun gibi pek çok isim bu listede olduğu düşünülüyor.
Herşeyde subliminal mesaj vermeye çalışıyor bu topluluk. Bir süreden sonra insan kafasında tartışıyor bu konuyu, aaaa buda mı illuminati.
İlluminati olmayanlara bile bunu söylemeye kadar getiriyor insanı. Kısaca insanları bu simgelerle kontrol altına almaya çalışıyorlar.
Tavsiyem : Her üçgeni, tek gözü, vb. diğer illuminati simgelerini gördüğünüzde AA buda mı illuminati demeyin.
Herşeyi buna itmeyin.
Bildiğin masonluğu yaymak için el altından yapılan topluluk.163 Yorumla- +1 yıl
Güzel açıklama
Tuhaf olanda, İlluminati'ye yine İlluminati tarafından yazılmış kitaplardan bilgi ediniyorsunuz. Mesela Rockefeller'i biliyor musun? Ona çoğu kişi mason der. Aslında Rockefeller bile hiçbirşey, asıl kilit nokta Vatikan'dır. Rockefeller manyağın teki 16 kalp ameliyatı olarak yeni kalpler sayesinde ayakta kaldı. Hatta başkalarının kanıyla dahi kendi kanını tazeliyor. Bir yönetmen bu olayı anlatıyor Rockefeller bunu yanına çağırıyor. İnan dünyadaki insanları birer robot olarak görüyor. Gözünde insanlığın hiç bir önemi yok istediği tek şey daha fazla para, daha fazla yönetim. İlerde çoğu insana mikroçip taktırma gibi hedefleri var ABD'de bazı aileler buna katılım gösterdi biliyor musun? Üstelik zorlama yaptırmıyor. Öyle bir şekilde kendine çekiyor ki bu insanları neyse... Bu mikroçipler ile ona aykırı hareket edenleri tek bir tuşla hayatını sonlandırabilecek mesela. İnsanların bir kısmı köle gibi çalışmak zorunda olacak. Bu yüzden o çipleri hazırlatıyor. Bu arada Rockefeller 99-100 yaşına geldi. İlluminati ise Vatikan'a dayanır. Çok derin konular çok iyi incele, başın ağrıyacaktır...
10 YorumlaMerak edip bir ara arastirmistim doların üzerindeki simgelerlede anlatilmisti ve bazı şarkı sozlerindede dikkatimi çekti mesela özgün bu gece kalbimi evde bıraktım ruhumu artık şeytana sattım şarkısı sonra murat bozun şans yok cepte para yok ev araba yok yok Allah yok tövbe hasa belki bunun gibi bir çok şarkı sözü vardır dikkat etmediğimiz Allahın varlığını kabul etmeyip dinini ruhunu şeytana adayan insanların örgütü bu ve bir arkadas asagida çok güzel bir şekilde açıklamış ilimunati üyesi olabilmek için uyuşturucu veya seks yapmak gerekirmis ve insanlar fakirken birden çok tanıdık ve zengin oluyolarmis kisadan anlatıyorum uzun uzun anlatmaya zaman yetmez heralde üstelik bu orgutten ayrılmak isteyen insanları öldürmek en son çareleri oluyomus islam dinimizi hiçe sayıp yaşadığımız dünyayı ele geçirmek istiyorlarmis ve Michael Jackson'ın da bu örgüte üye olduğunu öğrenmiştim ve sırf islam dinine dönmek için öldürüldüğünü soylediler bu konuyla alakali bilgim sağdan soldan ve araştırdıgim kadari ile bunlar
10 Yorumla
+1 yıldunyayı yonettikleri iddia edilen cok eski ve guclu 1 orgut. simdi uzun uzadiya anlatmak gerekirse illuminati adlı orgutun yuzlerce yildir yonettigi varsayiliyor. asil amaclari hakkinda cesitli teoriler olsada bu orgutun yapabilite katsayilarini hesaplarsak ortaya buyuk gercekler cikabilir.
simdi efendim, bahsedilene gore illuminati dunyayi parmaginda oynatan, imparatorlari ve devlet baskanlari secen-deviren, bilimsel gelismeleri saglayip engelleyen (iddiaya gore 100 yil once wireless teknolojisi ve 30 yil once tum dunyayi dinleyecek gucte bilgisayarlar vardi) devrimler (fransiz devrimi) darbeler yapan, nazileri ortaya cikarip sonra yokeden, dunya savaslarini ortaya cikaran kaosun icinden gelen duzeni yaratmak amacinda olan 1 orgut. yani nedir illuminati ortaligin amina koyar*. bunca seyi yaparken neyden mi destek alir? iste asil tartisilmasi gereken konu bu.2012 mardukla randevu kitabinin yazayri olan burak eldem in yeni kitabi fraternis de anlatildigi gibi eski bilge kadinlar mi? yoksa andromedadan gelen ufo kitabinda dunyayi cesitli yollarla ele gecirmeye calisan xhumuz adindaki uzayli irkmi?01 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten yonetiyorlar
- Diğer konusunda 685 cevap paylaştı.
+1 yılİlluminati, (çoğul bir sözcük olup tekili Latince: illuminatus, Türkçe: aydınlanmışlar) tarihteki adıyla Bavyeralı İlluminati, batıl inanca, ön yargıya, dinin sosyal hayat üzerindeki etkisine, iktidarın kötüye kullanımına karşı Aydınlanma Çağı döneminde 1 Mayıs 1776'da kurulmuş bir topluluktur.
https://www.dailymotion.com/video/x2822f2_illuminati-nedir_fun?fbc=346
'' Modern İlluminati; zihin kontrolü uygulayarak, hükümetleri ve kuruluşları ele geçirerek Yeni Dünya Düzeni'ni sağlamak amacıyla hareket ettiği iddia edilen, monarşileri yıkmayı, dini inançları yok etmeyi, ulus devletleri ve vatanseverliği sonlandırarak sosyal düzeni alt üst etmeyi planladığı öne sürülen; ancak faaliyeti ve varlığı kanıtlanamamış bir yapılanmadır. [1] Bazı komplo teorisyenleri, İlluminati üyelerini ışığın insanları ya da aydınlanmışlar olarak addetmektedirlerdir.'' imiş :)
https://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0lluminati
buda espirisi :)00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞeytanın ordusu geliyor akla.
Size tavsiyemdir sürekli İslam'i eserler okuyun..!
Peygamber sav efendimizin torunlarından Hz. Mehdi a. s bunların kökünü kazıyacaktır..!
Hz. İsa a. s beraber namaz kılacaklar inşeallah..
Bizliyorsunuz ki hristiyanların çarmığa gerdiği Hz. İSA a. s değildir. Olay Kuran'ı kerimde şöyle anlatılıyor:
-Hz. İsa a. s suikast için evina savaşçı bir şovalye göndediler Allah cc o sıra peygamberini canını almadan göğe yüksletti. İçeri giren şovalyenin suretinide Hz. İsa a. s suretine benzetti. Savaşçı evden çıkar çıkmaz Hrsitiyanlar , Hz. İsa a. s sanıp kılıçla öldürdüler sonrada çarmığa gerdiler. Fakat düşündüler ve şöyle dediler :
Bu hz. İsa a. s ise bizim şovalye nerden, Eğer bu şovalye ise Hz. İsa as nerde ?
Evet Hz. İsa a. s pek dünyalığı olmamıştır, evlilikte nasip olmamıştır. Fakir yaşamıştır fakir göğe yükseltilmiştir. Birgün taştan kendine yastık yaptı şeytan yanına geldi ve şöyle dedi :
-Görüyorum ya İsa sende dünyaya meyledenlerden olmuşsun..
Hz. İSa a. s :
taşı aldığı gibi ona fırlattı.
Fakat Allah cc bütün peygamberler ve velilerde olduığu gibi Hz. İsa a. s dünyadan nasibini verecektir..
Onu tekrar yeryüzüne göderecek ve kureyşli bir kadınla evlenip çacukları olacaktır!!!
Bütün bunlar hikaye değil gelecek haber veren Allah cc ve resulu Hz. Muhammed sav sözlerinden alınmıştır. İnanan Hz. Hatice Annemiz gibi olur inşeallah hani oda böyle ilimlere inanmış ve son peygamberini nasıl olacağını bilmiş ve onunla evlenmiştir. Dünyada ikende cennetle müjdelenmiştir.. İnanan kazanır inanmayan ebediyen üzülür..!00 Yorumlaİlluminati başlarda insanları dinden uzaklaştırıp bilime yaklaştırmak için kurulmuş bir örgütü çevreye herhangi bir zararı yoktu bir süre sonra illuminati başkanı bunun böyle yürümeyeceğini düşünmüştü yanına 2 adet yandaş çağırmış ve bilimdende politikaya getirmeye karar verdiklerini 2 adama fısıldamış 2 adam şaşırmışlar bundan 10 sene sonra Örgüt arasında hem başkan ölmüş hemde demokrasi bozulmuştur 2 adamdan hala o sır kalmıştır çünkü doğru zamanı beklemektedir yani bu bir komplo dur. İnsanlara dinsizlik yani ateistliği alttan alttan gizlice ve daha 6 yaşında başlaması için Türkçe dizilere yabancı dil gelişim (bebekler için) filmlerine ve ayrıca animasyon dizilerine sübliminal mesajlar koyulmaktadır bu mesajları anlayamadım ancak biliçaltımız bunları çok açık bir şekilde anlar ve zihin kontrolünü sağlar peki bu sübliminal mesajlar nedir. Sübliminal mesajlar çoğu zaman dizilerde kullanılan mesaj türleridir insanları peygamber inancına uzaklaştırmak allah ile insan ilişkisini bitirmek için kurulmuş komplolardır sıra 2 adama gelince örgüte söylemişlerdir bu laf söylediğinden 2 gün sonra ikiz kulelere illuminati uçağı çarpmıştı o günden 2 sene önce Disney de bu uçağa benzer bir uçak iki adet kaleye topluyor ve yıkılıyor ancak 2000 yılında olan olay olmuştur ancak kule yıkılmamıştır ardından bu gizlilik deşifre olduğundan sembolleri değiştirmiş üçgen bir pikamet ve içinde göz ve sol üst tarafında güneş vardır üstüne kesilmiş ve parlak bir prima halinde olur ve üstünü tam kaplar bunun anlamı mısırdaki piramitleri çeyreğine biz yaptık diyor peki geri kalanını kim yapıyor işte bu daha bilinmemektedir...
00 Yorumlaİlluminati 18. Yüzyılda Almanya Bavyera'da kuruldu. Kurucusunun adı 'Adam Weıshaupt' katolik hukuk profesörü. Topluluğa ilk isim olarak Perfectibilists adını verdi Mükemmelliyetçi anlamına geliyor. İllüminatinin İlk üyeleri Hukukçular, Bilim adamları ve Askerler. Topluluğun bir çok üyesi de aynı zamanda mason localarına üyeydi. İllüminatinin amacı Avrupa'da çok yaygın olan batıl inançlar ve dini ön yargılarla Mücadele etmekti. Eyalet hükümetinin ve Kilisenin sosyal hayata müdahale etmesini engellemeyi istediler. Sayıları giderek artığı için Bavyera eyaleti illüminatinin faaliyetlerine son verdi. şu an Günümüzde İllüminatinin olduğuna dair hiç bir somut kanıt yok. Ancak bir çok önemli isimin topluluğa üye olduğu öne sürülüyor. Topluluk kurulduğunda çalışmalarını bir dernek gibi yürütüyordu hiç bir gizlilik yoktu. İllüminati Özellikle Türkiye'de Komple teorilerinin baş aktörü. Tek bir sözle ülkenin kaderini belirlemeler. gizli toplantılar falan. Varlığı bile net olmayan bu varsayımsal toplum Sadece Türkiye'de değil tüm dünyada gündem maddesi haline gelmişti. Fakat 18. yy. Almanya'da ve Avrupa'da hıza popüler olan illüminati örgütü kapatılınca insanlar tarafından efsaneleştirildi. Pramit, üçken içindeki göz, dolardaki pramit bu simgelerin hiç birinin illüminatiye ait olduğu kanıtlanamadı Çünkü illüminati fiilen kaldırılmadan önce 18. yy. Simgesi piramitin içerisine gizlenmiş her şeyi gören göz değil, Bir kitabın üzerine oturmuş baykuş'du ve baykuş aslında Bilgelik tanrıçası Minervayı simgeliyordu. Karanlıkta görebilen baykuş ve üstünde durduğu kitapla birlikte yorumlandığında Bilgelik, içgörü ve öğrenmeyi temsil ediyordu. Sonra toplulukla ilgili şehir efsaneleri çoğaldıkça ona Ad veren simgelerde çeşitlendi.
00 Yorumla
+1 yılİllumati yabancı bir kişi tarafından yapılmış bir örgüttür. Çok gizli oldğu için kimse bilmemektedir. Dünyayı yönetmek amacındalardır. İllumatiye karşı çıkan kişilere cok büyük şeyler yapmaktadırlar. ( bir kitapta yazıyordu o kitabı okudum aklımda kalan yerini yazdım )
İllumati şekli ( yani üçgen göz ) sizi izliyoruz anlamındaymış bildiğim kadarıyla.
Bide 666 şeytana ruhunu teslim etme illumatiyle alakalıymış.
Subniminal mejas : Dizilerde kliplerde veya filmlerde gizli mejas vermek. bu coğunlukla illumati oluyor.
33. kare miydi neydi sayısı yanlış olabilir. o da gözle görülemeyen ama beynimizin aygıladığı bir şeymiş yani beynimizi kontrol etmeye calısıyorlarmış.
İlluminati kartları : İlluminatı kartları bildiğim kadarıyla deriyi yıpratıyormuş bir resim görmüştüm adamın eli kıpkırmızıolmuş.
Bide yabancı veya türk ünlülerin illumati olmalarının nedenleri ;
İllumati cok zengin olduğu için onlara ün kazandırırmış bildiğim kadarıyla yani tanınmalarını sağlarmış.
İllumatiye karşı çıkaranları öldürür veya pişman edermiş. En bilindik işkence tabuta sokup çıkarma. İllumati olmak için ya seks ya uyuşturucu bide birşey vardı hatırlamıyorum işte onu seçmek lazımmış.
Bide illumatiye üye olmak için bunlar lazımmış ;
- Çok zengin olmalıymış. Fakirken sonra zengin olmuşsa oda sayılırmış
- Allaha inanması gerekiyormuş. Veya inanmış numarası yapması gerekiyormuş.
- İllumati üyesi olmak için en az 18 yaşında olmak gerekirmiş.
- İllumatiye üye olmak istiyen kişi daha önce hapishaneye yatmamış olması gerekiyormuş.
Size örgütün içinde olan 3 kişi 2 ye de inebilirmiş sahitlik etmesi gerekiyormuş.
Bildiğim bunlar._.04 Yorumla- +1 yıl
bilmiyorum okadar fhfghg
- +1 yıl
evet 25 di dimi ghfg
Büyük israil devleti projesi için çalışan gizli bir örgüt. Osmanlılar zamanında filistin'de bir yahudi devleti kurmak için de çok çalıştılar. Bu örgütün amacı yahudiliği dünyaya hakim kılmak ve bütün insanlığı köleleştirmek.
https://www.youtube.com/watch?v=2YB1q7N4qUI
Türkiyedeki işçileri ise akp yöneticileri. Suriye'de Esad, İran'da şii iktidarı, Irak hümüketinde eskiden baas partisi, şimdilerde ise Maliki hükümetidir. Işid örgütü de bunlara hizmet eder. Bunların tamamı BOP projesinin hizmetkarlarıdır.1313 Yorumla- +1 yıl
Türkiyedeki temsilcisi Akp olduğuna dair sonucuna nasıl vardın? Söylem ve zan dışında bir kanıt sunabiliyor musun?
- +1 yıl
İslamiyete göre 7 tane büyük günahtan biri iftira atmaktır. bir kişi hakkında söylediğiniz şeyin aslı astarı olmadan bir kişi hakkında söylemleriniz zandan ibaret olduğu halde grrçekle bağdaştığına dair kesin sonuca varmadıysanız bu büyük vebali kaldırabilecek bir inancınız da yoktur bu konuda.
- +1 yıl
Ben naklediyorum. İddia sahibi videodaki rahmetli zat. Allah ruhunu mukaddes eylesin. Onun vesilesiyle akp'nin içyüzünü anlamış olduk. İftira da bir günahtır ve hesabı vardır. Siyonizme uşaklık eden bir partiye rey vermenin de bir hesabı vardır. Mahşerde bunların hesapları hep görülecek. Hazır mısın?
- +1 yıl
Hadisi şerifte derki: ameller niyetlere göredir. ben kaybetmem. niyetten kazanırım. chp gibi bir islamı hasım bellemeyi kendine vazife edinmiş bir topluluğun bu topraklarda iradesi olmasın diye meşhur hikayedeki 'karınca' misali (safımız belli olsun) rey'imi ters yöne kullandım ki referans olarak şu zamanda ne kadar ulema tanıdıysam oy kullandığım kişi hakkında hep dua etmeleri kalbimin mutmain olması için yeterlidir. kaldıki erbakan gibi bir siyaset uzmanının bu teoriye ışık tutarak zihinlerdeki 'milli gömlek' değişimine ekseri vicdanı inandırdığına göre bu üstün dehalığa alkışlamaktan öte elden bişey gelmex. oyun işliyor lakin gafil güruhlar bu yolda heba olacak ona üzülüyorum.. feraset hazinedir. bunu ortaya çıkaramıyorsak vah bize.
- +1 yıl
sevgili @fundamentalist emin olun iftirayı da bizden iyi bilirler :) tam olarak ne kadar oldu kabataş olayının görüntülerini bekliyoruz hala. deri eldivenli gençleri. hırsız da katil de siyonizm uşağı da bu adamlardır.
- +1 yıl
tespitlerin güzel akp muslumanları degil yahudileri temsil ve hizmet etmekte. gelde anlat g. t kıllarına
- +1 yıl
Ya drej, masonlar bizim illüminatiyle bir işimiz yok diyor. Zamanında bize özendiler diyorlar. Becerememişler ama
İlluminati, gizli bir örgüt olarak 1776’da, yani 239 yıl önce, Almanya’nın Bavyera bölgesinde kuruldu. Kurucusu, Adam Weishaupt adında bir felsefeciydi.
İlluminati kelimesi Latince’de “okumuş kişi, aydın, entelektüel” gibi anlamlara geliyor. Örgütün kuruluş amacı, dinlerin toplum üzerindeki etkisini azaltmak, bilimsel doğrulara yönelmeyi sağlamak, kadın-erkek eşitliğini sağlamak, batıl inançlara savaş açmak ve devletin insanlar üzerindeki baskılarını azaltmaktı.
Sembolüne budur. Göz değil !
https://i.hizliresim.com/g5564N.png93 Yorumla- +1 yıl
1773 de kuruldu ama
- +1 yıl
O kitabın ismi Zohar dır.. :D Onların kutsal Çıkarcı Pragmatis ve Herşeyin Gizli kadim sırlarını içeren Yasaklanmış lanetlenmiş kitap :)
+1 yıl4 yıl boyunca araştırma yaptım. Neredeyse işini kavradım. Bana göre Kapitalizmin ve Sürü Psikolojisi dediğimiz olayın Amerika ile birçok ilgisi var. Bunu bilmek için araştırmak gerekmiyor zaten. Fakat Amerika ile 1776 yılında kurulan bu örgütün de birçok ortak noktası var. Bazılarının "Tek gözlü üçgen gibi saçma salak bir şey işte, hep Amerikanın oyunları bunlar" deyip dalga geçtiği kadar kolay bir şey değil yani. Zaten azıcık araştırdıysan, biliyorsundur sen de mutlaka. :) Araştırmadıysan selam ordaki diye bir bloğu olan arkadaşım var, onu takip edip yazılarını okumanı öneririm. :)
12 Yorumla- +1 yıl
Şeytanın ordusu geliyor akla.
Peygamber sav efendimizin torunlarından Hz. Mehdi a. s bunların kökünü kazıyacaktır..!
Bizliyorsunuz ki hristiyanların çarmığa gerdiği Hz. İSA a. s değildir. Olay Kuran'ı kerimde şöyle anlatılıyor:
-Hz. İsa a. s suikast için evina savaşçı bir şovalye göndediler Allah cc o sıra peygamberini canını almadan göğe yüksletti. İçeri giren şovalyenin suretinide Hz. İsa a. s suretine benzetti. Savaşçı evden çıkar çıkmaz Hrsitiyanlar , Hz. İsa a. s sanıp kılıçla öldürdüler sonrada çarmığa gerdiler. Fakat düşündüler ve şöyle dediler :
Bu hz. İsa a. s ise bizim şovalye nerden, Eğer bu şovalye ise Hz. İsa as nerde?
Evet Hz. İsa a. s pek dünyalığı olmamıştır, evlilikte nasip olmamıştır. Fakir yaşamıştır fakir göğe yükseltilmiştir. Birgün taştan kendine yastık yaptı şeytan yanına geldi ve şöyle dedi :
Hz - +1 yıl
Hz. İSa a. s :
Fakat Allah cc bütün peygamberler ve velilerde olduığu gibi Hz. İsa a. s dünyadan nasibini verecektir..
Onu tekrar yeryüzüne göderecek ve kureyşli bir kadınla evlenip çacukları olacaktır!!!
Bütün bunlar hikaye değil gelecek haber veren Allah cc ve resulu Hz. Muhammed sav sözlerinden alınmıştır. İnanan Hz. Hatice Annemiz gibi olur inşeallah hani oda böyle ilimlere inanmış ve son peygamberini nasıl olacağını bilmiş ve onunla evlenmiştir. Dünyada ikende cennetle müjdelenmiştir.. İnanan kazanır inanmayan ebediyen üzülür..!
+1 yılEfsaneleşmemesi gereken Basit bir Kurumdur Rönösans döneminde temelleri atanmıştır. Onların inancına göre Zohar yani Tüm varlıklar aleminin Gizemli sırrı anlatılır Yaratan kullanmak açıklarını yakalamak ve Yaratan gibi olmak mutlak amaç edinilmektedir.. Evrenin Necro Parelel Yapısını ve gizemine hakim olmak Esas görüştür.. Bu bir sadece ilimdir bu ilimi Kullanan kişilere Mason denir Kullanmak , Günahdır Elindeki çekiçle Herşeyi çivi olarak görmektir. İluminati
ve De Molay vb örgütler çıkar yürütmeksizin ilmi ile aydınlandığını idda eder fakat ilimden faydalanmaya çalışır..00 YorumlaÇok şey biliyorum da buraya yazacak kadar zamanim yok messle bir kişiyi belirli organlari kulanarak ünlü edebiliyorlar mesala can bonomo ünlü oldu bu adami tanirmiydiniz yok.. Acun acununda nağlantili olduğunu düşüniyorum hep yurt dişindan getirdiği programlarla zengin oldu türkiyedeki temsilcilerden biri olarak görüyorum istediğini vezir istediğini rezil ediyor mesala hadise canli şarki söyleyemez ama acun sayesinde ayakta mesale turabi denilen adam kim tanirdi o hiyari.. Daha cok örnek var.. Fetullah güleni bile bunlarin içine koyabiliriz.. Acunun yaptiği programlar hep milleti meşgul edip dininden saptirmak için. daha cok sey varda zamanim yok..
02 Yorumla- +1 yıl
Evet öğle zaten insanlari en değerli şeyini zamanini caliyorlar onlari meşgul ederek yapmasi hereken işlerfen alikoyuyorlar.. ne oluyor bu sefer herşey yerinfe sayiyor bir örnrk veriyim ben 27 yasindayin babam benim yaşindayken ben 1 sinifa gidiyormuşum şimdi ben ise evlenmeyi bile zor düşünuyom neden cünkü hayat koşulari beni böle yönlendiriyor.. Beni yapmam gerekenlerden alikoyuyor teknoji gercekten ileriye doğru daha farkli olacak herşey...
var olduğu iddia edilen, nette işsiz tiplere ya da kızlardan yüz bulamayan ergenlere dert olan örgüt. siyonizm - illuminati - israil ayrımı yapmadan her gördüğü klibe abanan tipler tarafından sömürülen oluşum.
cehaletin açık örneği olan bir video.
böyle bir oluşum olabilir ama gördüğün her üçgene, her tek göze abanarak örgüt avcılığı yaparak ciddiye alınmayı bekleme. algı oyunlarını anlat, 25. kareyi anlat, tarihi kökenlerini anlat ama artık şu üçgen ve tek göz olayını bırak, daha üretken sembollere kafa yor.00 Yorumla
+1 yılO kadar çok görüş ve o kadar çok hikaye var ki hakkında o kadar yaptığım araştırmalar bir süre sonra sadece varsayım oldu bir çok kaynak var ve hepsi farklı şekiller de bahsediyor. O yüzden neyse ne demek en mantıklı olanı.
mesela bir örnek olarak Türkiye se verilen Tarkan 3 album yaptı satmadı ve üye olup bir inşa Megastar oldu , Mustafa Sandal veya yabanci ornek Micheal Jackson, Shakira hepsinin dail olduğu söyleniyor ve bir çok devlet adamının da. Ya da gerçekten buldugum her kaynak doğruyu ifade ederken 1 açıklama yok ediyordur bilemiyorum.00 Yorumla
+1 yılŞeytan ve şeytanlaşmış insanlar dünyayı iğrenç bir kaosun içine sürükleme gayreti içindeler. Dünya kuruldu kurulalı varolan bir zihniyetin günümüze yansımasıdır. Her biri sırt sırta vermiş insanlığı bataklığa çekmek için ne gerekiyorsa yapyorlar. Her anlamda çok güçlüler ve her alanda olma çabası içindeler. İsim konusuna gelince kimisi deccal der kimisi şeytanın uşakları kimisi kafir ve münafıklar ordusu kimisi de ilimünati. Fakat Allah mutlak güç sahibidir mühlet verir ama asla mü'minlere kaybettirmez elhamdülillah.
10 YorumlaBir çok efsane var hakkında ama en çok bilinenleri:
Subliminal mesaj verme konusunda üstlerine tanımam.
İllüminati oyun kartları gelecekteki bir çok olayı önceden bilmiş ve bunları kartlara basmıştır.
İstedikleri herşeyi kontrol edebilen bir güçe sahip kişiler.
Paranın değeri olmadığını;bilginin değeri olduğunu kanıtlayan bir örgüt...
Belli bir sıralamadan oluşmaktadır. Üstlerdekiler kim olduklarını bilemezler.
Beyin yıkama konusunda çok başarıya sahiptirler.
Eğer bu bilgi yetmiyorsa deep wep seni bekler. Deep wep onların evi...00 Yorumla
+1 yılHııı severek izliyoruz. 1 mayis 1776 da almanyada kuruldu. Kurucusu Adam weishaupt. (hukukçudur felsefeci degil) . Karl marx ya (asil adi mari levi) bu örgütün "Adiller birligi" kolunun üyesidir. Hepinizin bildigi üzre dünyanin en gizli ve malesef en güclü örgütünün amaci yeni dünyaa düzenini kurarak tek dünya devleti , tek dünya milleti ve tek yönetici (şeytan) in emirlerine göre dünyayi yönetmek. Tüm dinleri yok edip sadece seytana tapma zorunlulugu getirmek. Her sene 1 mayista millete işçinin ve emekcinin bayrami olarak yutturulan ve kutlattırılan 1 mayista aslinda illüminatinin dogum gününü kutluyorlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence tamamen paronayak insanlarin uydurmasi.
Bu sekilde simgeler vs gostererek beyne hukmedilemeyecegi kanitlanmis birsey.
Hipnoz gibi dusunuyorlar ama oyle degil beyin sandiginiz kadar aptal degil.
Beynimiz bizim karakterimiz dogrultusunda ilerler, dogruyu yanlisi kendi karakterimize gore ayirir disardan bir mudahale dusuncelerimizde degisime yol acamaz okadar aptal sanmayin kendinizi.
Ama illuminati diye uydurulan orgutun olmayan amaci benim hosuma gidiyor.
Keske gercek olsa ve mumkun olsaydi derhal katilirdim.02 Yorumla- +1 yıl
Bu hz. İsa a. s ise bizim şovalye nerden, Eğer bu şovalye ise Hz. İsa as nerde? - +1 yıl
Hz. İSa a. s :
Bütün bunlar hikaye değil gelecek haber veren Allah cc ve resulu Hz. Muhammed sav sözlerinden alınmıştır. İnanan Hz. Hatice Annemiz gibi olur inşeallah hani oda böyle ilimlere inanmış ve son peygamberini nasıl olacağını bilmiş ve onunla evlenmiştir. Dünyada ikende cennetle müjdelenmiştir.. İnanan kazanır inanmayan ebediyen üzülür..!
Nerde pislik nerde bela bunlar orda kardes bosver hic bulasma merak etme uyuyamazsin bunlari ogrenirsen hakkinda cok sey okudum gordum akil alma seyler planliyorlar yapiyorlar 51. Bolgede oldugu dusunulur ve oraya girenin cenazesi bile olmaz.
Dinleri yikip savasa savasla cevap vermek herkesi tek din altinda toplamak gibi bazi planlari var insanlarin gozunu korkuturlar biseyler biseyler cok sey donuyo hepsi ise internet aleminde kaynagi sayisiz olan belgelerde sakliyorlar kisacasi seytanliklar bunlarda veya buralarda artik neler yapmaya calisiyolar ne yapiyolar bilemiyorum...00 Yorumla
+1 yılÖrgüt duvarcı yahudiler ve tapınakçı hristiyan şövalyeler tarafından kurulmuş daha sonra kendini dinsizliğe adamış. En büyük eserleri de reform ve rönesansı başlatmayı başarmalarıdır. İstedikleri şey insanların dinden uzaklaştırıp tek doğru olan gerçeğe dinsiz tanrısız bir bilim anlayışına çekmektir. Bu sayede insanlar gelişicek ve çok daha güçlü, dinsiz savaşsız bir insanlık meydana gelicek. Ta bir şuanki etkileri ya da etkisizliklerini göremiyoruz ama eskiden gören olmuşmuydu san ki? Bissürü kitap okudum haklarında her yazılana söylenene inanmamak lazım. Bu yazdığıma bile :d
10 YorumlaIlluminati hakkinda baya bir bilgim var. onunla ilk 6-sinifta kuzrnimin izledigi bir video ile tanistim. daha sonra buyuk bir merakla arastirmaya basladim. sabah kahvaltidan sonra bir sayfadan 50 sayfaya yakin yazi cikarttim yazicidan. serviste okulda tenefuslerde falan okuyarak eve ggelenee kadar bitirdim o yazilari. eve gelince bicok video falan izledim. falan filan bussuru sey biliyorum yani. ama şu klipler icin yapilan illuminati analizlerine kanmayin. herseye illuminati diyen kesim kendini bilgili gostermek adina abuk sabuk seylere sacma sapan analizler yaparak goze batmaya calisiyo. cahillere selam olsun. goz kirparak bir resim cekilmistim. instagramda tanimadigim biri illuminati yazmis. l*n bir sie :D ben kim illuminati kim. allah korusun hem zaten...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliyimi kötümü tam anlayamadım çok fazla kitabı yazarı hür mason locasının yayınlarını okudum ellerindeki güç tehlikeli iyiye kullanılmadığını biliyorum ama şu bir gerçek ki aşırı dindar tatrikat vs tarzındaki cemaatler ile iş birliği ve anlaşma için dünya zaten tek elden yönetiliyor... herşey bir bütün için bir bütün tepeye çalışıyor tepe tabana doğru sert direktifler ile bir dünya düzeni kurmuşlar işin aslı ülimanti aydınlık anlamındadır bilmeyen tartışmasın mason ülimanati görüşlerini fena bulmuyorum ama tek güç acımasızdır her zaman kararsızım! tarikatlara bakınca ülimnti iyi gibi bile ortadoğu toplumları hala saçama salak işler ile uğraşıyor ülimanati bağlantıları her yeri tepeden tırnağa paranın her dolaştığı yerde kendini hissettiriyor. Kararsızım siz ne diyorsunuz?
00 Yorumla
+1 yılilk aklıma gelen şarkılar ve çizgi filmler. bunların arkasındaki şeytan illuminati çoğu kişi takmıyor bunu.. bilinc altımızı resmen kontrol ediyorlar davranışlarımızı yönlendiriyorlar ama farkında değiliz.. bu neslin özellikle erkeklerin bukadar bozulmasını bel altına düşkünlüklerinş ben illuminatinin başarısı olarak görürüm. heryerde var illuminati atiyeden tut sagopaya kadar.. sagopa zoraki çalışıyor illuminatiye ama atiye demetakalın gibi kişiler isteyerek gönüllü olarak yapıyor..
21 Yorumla- +1 yıl
bence üllüminati saçma bir şey bu ülliminati asıl kurucuları şeytan ve deccal yani amaçları Dinleri ortadan kaldırı haşa Allah'ı Peygamberleri Melekleri Cinleri yok sayıp Dünyayı ele geçirip hakim olmak istemeleri aslında şeytan Allah'ın var olduğunu biliyor kendisini yarattığını da biliyor ama kendisi cehennemde ebedi olarak yanacağı için yanındakileri de kendisine katılmasını sağlıyor onların da yanmasını istiyor her ne olursa olsun şeytan sadece kendisini düşünür herkese karşı düşmandır kendisinin yolundan gidenleri bile azarlaması hakaret etmeyi laf etmesi vs ne kadar kendini beğenmiş kibirli birisi olduğunu gösteriyor zaten şeytanın asıl gerçek adı Azazel miş Allah tarafından verilen isimmiş gerçek ismi şeytan Allah'a 80.000 Yıl boyunca ibadet etmiş ve diliyle Allah'ı sürekli anıp adını zikir edip Yüceltirmiş bunu gören Melekler de onun etrafında toplanıp vaaz vermesini Dinlerlermiş ama ilk insan yaratılınca kalbinde ki kibir nefret duygusu gitgide büyümüş ilk insan Hz Adem'e karşı olan kibiri yüzünden bizler bu Dünyaya düştük yani şeytanın yüzünden biz bu Dünyada yaşıyoruz yoksa hepimiz şu an çoktan Cennette idik
Bildiğim kadarıyla gizli bir örgüt ve her ülkede adamları var. Amaçları ise gerçek yahudilerin dünyayı yönetmesi ve diğer bütün insanların yahudilere köle olarak hizmet etmesini istiyolar. Bide üst yöneticileri 10 kişiymiş bunun altındada 300 kişi olduklarını filan söylüyolar. Ve piyasada ki hemen hemen %95 ünlü şanatçıların çoğu illuminati örgütüne bağlı diye duydum örnek olarak justin bieber rihanna katty perry lady gaga beyonce filan.
10 Yorumla
+1 yılBu konu herkesin ağzında makara ola ola, ciddiyetini kaybetti. Şimdilerdeki video tespitlerine gülüyorum. Muhtemelen onları izleyip illumunati yok diyorlar. Bende çevirisi yapılmış çok sağlam videolar vardı. Keşke onları paylaşabilsem. Belki bulabilirsin 10-12 parttan oluşuyor.
10 Yorumla
+1 yılİlluminati "Üst Akıl" ın Banker Örgütü'nden başka bir şey değil, banker oldukları için yani aşırı zengin oldukları için (Duyurmadan para bastıkları için yahut büyü vs. bulundurdukları için çok fazla paraları var) televizyon-radyo-müzik piyasası gibi yerlerin neredeyse %90'ına sahip durumdalar. Deniz üzerindeki köpük diyebiliriz, tüm işleri üzerlerine alındıkları için alay konusu hâline geldiler ve ciddiye alınmayacak bir duruma getirdiler kendilerini, bu sayede daha rahat hareket eden bir "Üst Akıl" ile karşılaştık. Halka gösterilen şey; Dünya'yı yönetenler etrafa saçma sapan gözler koyan soytarılardan başka bir şey değil.
gibi gibi...
Mahluklar'da Biz'i Bulup Soru Sorabilirsiniz, Bu Siteyi Fazla Kullanmıyorum. (Aslında "hiç" denecek kadar az giriyorum)00 YorumlaDunyanin sonunu getirecek olan bir dusunce. her yerde herkeste. Bazi insanlar sanatcilar unluler istemsiz bir sekilde bazen kandirilarak illumunatiye hizmet etmekte. bir sekilde subliminal mesajlar zihinlerimize grdirilmeye calisiliyor.. ufacik cocuklarin bile zihinleri bu sekilde yikanmaya calisiliyor. Bazi cizgi filmlerde tehlikenin boyutu oldukca fazla..
00 Yorumla
+1 yılBursa'da topluluklarının adını bildiğim masonik bir örgüt
Bildiklerimi anlatmak çok uzun Sürer
Fakat mason toplantılarının nasıl yapıldığını ezberliycek kadar gizli çekimleri izlemişliğim vardır
Bursa'daki ismini vermek istemiyorum ama otobüs durağında seçtikleri birine kitap verdiklerini gördüm03 Yorumla- +1 yıl
B
Bu hz. İsa a. s ise bizim şovalye nerden, Eğer bu şovalye ise Hz. İsa as nerde?
-Görüyorum ya İsa sende dünyaya meyledenlerden olmuşsun.. - +1 yıl
Hz. İSa a. s :
Diğer konusunda 8,4b cevap paylaştı. Gunumuz gizli kartellerinin yaninda sumuklu kalan uluslararasi perde ardi karanlik niyetli guclerden biraraya gelmis ve ucgen icinden bakan goz simgesiyle dolar ve cizgi filmlere kadar kendini gosteren olusum.. bir goruse gore de bie gun birdenbire ordulariyla ortaya cikiptum dunyayi ele gecirecek orgut.. Ne asalasi ne israili ne komplo teorileei birakildi bu konuda.. Kimilerine gore de tamamen sacmaliktan ibaret.
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılnormalde illuminatinin isareti tek goz degilfir zaten olamazda bir dine karsi bir toplum fakat o tek goz dini bir sembol 2. si illuminati zaten dagitilmisti kiljise tarafindan ama fransiz ihtilalini bunlarin yaptigini dusunduler ve komplo teorileri cikarttilar bunla ilgili bircok kitap yazildi illuminatinim gunumuzdeki haline gelmesinden medya sorumludur aslinda illuminati kilise baskisina karsi kurulmystu ama hizla guclendigi farkedilince dagitildi ve kurucusu kacti
00 Yorumla
+1 yılİllüminati Psikolojik Olarak Varlığına İnandırılıp İnsanı Korku ve Baskı Altına Almak İçin Uydurulan Bir Örgüttür. Gerçek Değil Tamamen Uydurmadır. İllüminati Adında Bilinen Asıl Örgüt İse Aydınlanmayı Destekleyen Birkaç Filozofun Kurduğu Bir Oluşumdur. İnsanın En Büyük Hapishanesi Korkudur Bu Unutulmamalı !
00 Yorumla
+1 yıl''gizli'' mason örgütü demişsin ama öyle değil , Hakkında binlerce kitap yazılan, sürekli haber yapılıyor doğrudur ve buda illimünati denen topluluğun bilinçli olarak yaptığı bir oyundur , kendini bilinçli olarak topluma yansıtmaktalar , çünkü gerçeğin 3 aşaması vardır ; 1. Dalga Geçilir. 2. Şiddetle Reddedilir. 3. Kabul Edilir. ve en azından tük toplumunda gözlemlediğim kadarıyla dalga geçme ve reddetme kısımlarını geçeli çok oldu...
00 YorumlaÖrgütün başka bir amaçla açılmış olup taaa yıllar öncelerinden konusunun kapanmış olduğunu. şu an ise saçma sapan nedenler için küçük sazanlara yem olarak atılmak üzere ortaya başka bir şekilde çıkarılmasını. Bu sazanların ne kadar ahmak olup bu yemi şıp diye katmalarını her şeyi biliyorum ya bu yeterli aslında. :D :D
00 Yorumla
+1 yılHerkes kadar birşeyler biliyorum işte..
Ancak bu gibi durumlara kafa yormamak gerekiyor.. bence.
Ancak 1 Doları alıp elinize inceleyin bircok detay göreceksiniz:)
Tapinakcilarin uzantıları olan Tapinakcilarin Fransada yok edilmesinden sonra yer altına gecen bir örgüt
Fransız ihtilalini gerçekleştirdigi düsünen..
Hatta Tapinakci altinlari ile Amerikanin kolinileşmesi ardından bagımsızlıgını kazanan örgüt
Az bucuk derecede02 Yorumla- +1 yıl
O kadar parayla yer altında diğildirler o yer altı olayı battal gazi filmlerindeydi adamlar havai miami takılıyodur jetski lerle 😂
+1 yılAz buçuk bişeyler araştırıp öğrenmiştim işte. Deccal i temsil ettiği. Oyununun olduğu. Oyun kartları 90lı yıllarda çıkmış olup 2001 de gerçekleşen 11 eylül saldırısı, nükleer santraller vb. gibi birçok konuda ipucu barındırdığını, çizgi filmlerde bile cinsel objeler, gözler vs barındırarak subliminal mesajlar verdiğini falan öğrenmiştim
00 YorumlaÇok sey biliyorum lakin yazmayla olmuyo anlatmak gerek. Masonizmin en unlu, en gizli , en guclu orgutudur. Ilk zamanlarda aydin insanlarin kurup yonettigi bir orgut idi fakat sonradan yeralti dunyasi gibi bir orgut oldu bizim paralel yapi gibi birseyler anlayacaginiz
00 Yorumla
+1 yılillüminati bilinçaltına girme ve zihin geliştirmek için kullanılan neuroformatik bir sistemdir bu sistem doğru kullanılır ise çok yararlıdır ama kötü amaçlı kullanılabilmektedir. kişinin bilinçaltına girilerek dil öğretilebilmekte, beyinde kayıtlı olan yaşanmış kötü olaylar silinebilmekte ya da gene bilinçaltına girilerek birer suç makinesine, kötü alışkanlıklar edinmesi sağlanabilmektedir.
00 Yorumlaillüminati inanıyorum kesinlikle fakat senin benim gibi sıradan insanlara ben burdayım deme şekli göz işareti üçgen v. s fakat onlar varlığının bilinmesini zaten istiyolar ama tek istedikleri bu biz burdayız demek nedenini amacını söylemiyolar ve belli de etmiyolar sır gibi.
00 YorumlaDünyaya hükmeden ve 13Aile tarafından yönetilen şeytani örgüt... Rotschild ve Rockefeller isimleri geliyor aklıma.. ABD İngiltere Koloni Savaşları 100 Yil Savaşları Fransa ve İngiltere Savaşları. 1. ve 2. Dünya savaşları tartışmasız bunlarin savaştan para kazanmak icin çıkarttıkları savaşlar.. Hitler Napolyon gibi büyük isimlerse maalesef bunlarin kuklasi olmuş liderler.. 3. Dünya savaşınıda bunlar çıkaracak ama bu sefer amaçları para değil dünya hakimiyeti ve büyük Yahudi Dünyası olacak...
00 Yorumla
+1 yılReform hareketleri sırasında martin luter tarafından kurulan ve kiliseye cephe alan örgüt
söz konusu örgüt, kiliseyi devirip , martin luter ölünce dağılan yok olan bir topluluk , böyle toplulukların bir çok örneği vardır.
Illuminati
Druidler
Sion tarikatı
Kara taşın Lordları
Paganlar
O bahsettiniz örgütlerden tek var olan Tapınak şövalyeleridir , ince bir araştırma yaparsanz 17. 18. Yıllarda new englanda gittiklerini görürsünüz.00 Yorumla
+1 yılPentagram-kutsal kase-vadedilmiş topraklar-herşeyi gören göz-piramit-yeni dünya düzeni-hz süleyman'ın tapınağı-kudüs- tapınak şövalyeleri-gül haç tarikatı-pergel ve iletgi-baykuş... ve daha buna benzer iç içe geçmiş konularda bu örgüt ortaya çıkıyor hikayenin başlangıç noktası ve olaylar zincirinde herşey ortaya çıkıyor ne yapmak istedikleri amaçları vs. Son olarak Herşeyi Allah bilir o istemediği sürece yaprak düşmez vesselam :)
00 YorumlaDiğer konusunda 863 cevap paylaştı. internette yazdığı kadar bilgiye sahibim yok tersten oku yok bilmem ne abuk sabuk şeyler benim tek çıkardığım sonuç insan bilinçaltı korku anında çok fazla açık olduğu ve bu tür şeylerle insanları korkutarak bunu beyinlere empoze edip insanları bir süre sonra öyle şeylere inandırıp kontorl etmek bana göre başka bir açıklaması yok kimseyle tartışmak istemiyorum abuk sabuk yorum yapanları engelliyecem
00 Yorumlahala da akp bunlarla mücadele edio diyenler var hahaha! peki önce okuduğum şeyler nasıl oluyor da akp döneminde gerçekleşio? oy verin oy oy. yeni Türkiye gelio evet ama ambalajı güzel. içeriği kötü. hadi tayyip kapatsın locaları? hadi 2002de başa gelmeden bir röportajında "zaten ermenilerle yahudi şocalarının da desteğini aldık kesin biz geleceğiz.."demedi desin;) illuminati var Kuran'da da geçio.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1.5.1776 yilinda filosof Adam Weishaupt tarafindn ingolstadt (bavyara eyaleti almanya) da kurulan bir kurulus. Genelde kulturlu zengin insanlar uye oluyordu ve 1785 yilinda yasaklandikdn sonra adam weishaupt geri cekilio ve yerine yaninda yetisdrgi adam bir cok entrika yaparak gizli gizli devam edior falan filan cok derin bir mevzu
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBenim ilgini ceken hep almanyanin en zengin yerinin bavyara olusu adamlar belediyesini direkt parlamentoya koymuslar bu diyer eyaletler icin gecerli deyil mesela ve hitlerin de bavyara eyaletinde yetisip guclenmesi
Gizli Üye(30-35)+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=qkqdlatMoXg
illuminati de kimmiş ;)
Başta Allahımız var tabi.
Bizim elimiz kolumuz bağlı ya biz bişey yapamayız zaten onlara herşeyi görüyolar onlar çok fazla xP00 Yorumla
+1 yılşeytan ve c'nlerin sosyalleşmiş yani görünebilir halleridir. tıpkı nazar boncuğu gibi. onların simgesi. çünkü onlar tek gözlüdür. nazar boncuğunda ve illimünatidede tek göz vardır. israillilerin yani yahudilerin 2. harclı seferlerinden sonra bu hale dönüştürdükleri birşeydir.
00 Yorumla
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=RPdwFbycmyEBu yeterli bilgi.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDünyayı adam edecek örgüttür İlluminati. Dünyanın geleceği için çalışıyor bu insanlar. Yapış şekilleri güzel değil, ama başka seçenekleri yok. Tek dünya devleti yapmaya çalışıyorlar. Ulus devlet anlayışını yok edecekler, vatanseverliği ortadan kaldıracaklar, kurulu olan bütün düzenleri yıkacaklar, din ve inanç kavramlarının yerini ateistliğin almasını sağlayacaklar. Başarıya ulaştıkları günü çok görmek istiyorum, o aydınlanma çağını.
00 Yorumla
+1 yılYorumlara baktımda ordan burdan toplama bilgiler
Net bilgi kirliligi dolu zaten
Onlar hakkında bir çok bilgim ama bişiler bilmem bişiler deiştirmez
Sadece şunu diyebilirim
(Bişiler yaptıklarını SANANLAR)10 Yorumla
+1 yılInsanları ve dünyayı yönetmeye çalışan bir örgüt.
bir cok insanın basit şeylerle, kliplerde şarkılarla yıkamaya çalışan, ki başlatılmış da bu. Soyunmak, küçük yasta cinsellik gayet Normal olarak görülüyor.00 Yorumla- Diğer konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılHerşey yazılıp çiziliyor saçma buluyorum reklamlarda olsun yok ürünlerde olsun üçgen göz felan görmeylemi sempati duyacağım insanların beyni var kendi iradesi var neyin ne olduğunu anlayacak kapasite var yani fasa fiso yani gerisi
00 Yorumla İllüminati denince içinde Allah yazan domates geliyor aklıma
galeri2.uludagsozluk.com/.../...iyandir_285186.jpg00 Yorumlaİlluminati, dini-batıl inaçları, hükümetleri ve vatanseverlik duygusunu sonlandırmaya-yok etmeye çalışan bir gruptur. Amaçları 'Yeni Dünya Düzeni'ni kurmaktır. Aslında bir bakıma mantıklı görünüyor ama akıldışı sayılabilir.
00 Yorumla
+1 yılBen amaclarina karsi degilim , planlarinin genelinde seks , uyusturucu , para gibi kavramları seve , kullanan bir topluk ve gelecek yaratmak istiyorlar. Bence 10 numara 5 yildiz fakat siradan insanlar icin hicte iyi degil.
00 YorumlaDiğer konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yüksek bilgilere Sahibim Yalnız Uğraştığınız şeyler Başınıza Dert açabilir!
https://i.hizliresim.com/rQQ543.jpg00 Yorumla- 20 Yorumla
+1 yılşeytana tapmak= illuminati o kadar berbat bir grup ki illuminati ünlüleri özellikle yabancı ünlüleri içine çekiyor nefret ederim illuminatiden heryerde sembolleri var kötü bişe bu illuminati
12 Yorumla- +1 yıl
Bu hz. İsa a. s ise bizim şovalye nerden, Eğer bu şovalye ise Hz. İsa as nerde? - +1 yıl
ee bu dediklerinizi hemen hemen biliyorum ki neyse teşekkür ederim yinede
1800 lerde kurulmuş sonra görünürde ortadan kaybolup işlerini gizlice yürüten devlet başkanlarının büyük şirket bankalarının bunların elinde olduğunu dünyayı abd sayesinde yöneten ve yeni bir dünya düzenini kurmaya çalışan bir örgüt
00 Yorumla- Devamını Gör (283)
Devamını Gör(328)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem