AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
247Cevap
diyorum ki ;
onların İllüminati'si varsa , Bizim ALLAH'ımız var -_-
Sembolü gözdür Hadislerde bahsedilen Deccalin gözüdür ne yazık ki şeytana tapanların yönettiği bir dünyada yaşıyoruz ama tabi kesin çkkıp bir kaç cahil komplo teorisi diyicektir Bilgi almak isteyen ( Gelenler belgeselini izlesin) çok uzun ve ciddi bir konu
Zengin ve manyak birsinin gizli örgüt havası vererek insanlarla dalga geçtiğini düşünmeye başladım. Adı sürekli duyuluyor ama saçmalıktan başka bir şey değil.
On kayıt basvurularımız baslamıstır böyrün efenim böyrün. katty perry gibi bircok hollywodda dahil kişi Hizmet ettigini soyluyorlar dark horse klıbınden sonra zaten islam dusmanı olduguna suphem kalmadı katt perrynin
Gerizekalı işsizlerin inandığı, akıllı birkaç adamın da bunun üzerinden para kazandığı, birilerini korkutmak veya hayali amaçlar edindirmek uğruna kurulmuş saçma sapan bir komplo teorisi.
Buna inanan adamın kuştan daha az beyni vardır.
Baphomete yani bildimiz şeytana taparlar amaçları yeni dünya düzeni tek devlet dinler yok bizim recepte bunların kuklasıdır şimdi cıkıp zan altında bırakma felan demeyın adam ben bopun esbaskanıyım dedi dahada nice söylerim lütfen cahiller cevap yazmasın yok duble yol yaptı felan kalbinizi kırmayım
İllüminati, kökü çok eskiye dayanan bir örgüt. Bunun üyeleriyse sanatçılar , futbolcular, vs vs. Çoğu sanatçıyı futbolcuyu medyada ünlü yapan tanıtan illuminatidir. Daha sonrada işleri düştüğünde yaptıklarının karşılığını onları kullanarak alıyorlar. Bu sadece yaptıklarından biri. Detay istersen mesaj atabilirsin
dan brown kayıp sembol geliyo aklıma ilk :) bu terimle ilk orda karşılaşmıştım.. masonlar , illüminati felan... ilgimi çekmişti o dönem... o kitapla bu konuyu bağdaştırır oldum sonrasında da hep...
Şeytana tapan bir örgüt ve insanları partisine üye edip mhp'ye oy vermeye zorluyor ayrıca her bir üyesine mason deniliyor sıloganda şu "İllümitatici Hareket Engellenemez" kanıtı bkz; Michael Jackson
Hakkında ne gibi bir bilgi bulunabileceğini düşünüyorsunuz? Bir şeyleri saklamak için en göz önüne koymak lazım insanları korkutuyorlar günümüzde varlığı bile belli değil hepsi hurafe. Biraz göz önündekilere bakmayı deneyin varlığı net olan ancak içeriği , ritüelleri tam olarak bilinmeyen güçlü oluşumlar mevcut zaten
Onlardan da Büyük Allah var diyorum Onlar Hasta Ruhları İle Cehennemde Deli gibi Yanacakları Anı Hiç Düşünüyorlar mı Acaba?
Buraya giren kişinin cenazesinin çıktığı söyleniyor. Amerika'nın uzaylılar ile ilgili deney yaptığı yer olarak da bilinir. amaç savaşsız dünya ülkesi kurmaktır.
Benim bildiğim kadarıyla hadi bende bu gruba dahil olayım deyip olamiyorsunuz. Yaptığınız işte başarılı olmanız gerekiyor ve bulunduğunuz sektörde üst seviyelerde olmanız gerekiyor. Bu ve bunun gibi şartları tamamlandığında onlar size ulaşıyor.
kısacası yahudiler ve onların dinleri yaşayış tarzlarını bütün dünya insanına kendilerinin büyük bir ırk olduklarına inandırmak dünyayı ele geçirmek onların haberi olmadan hiç bir ülke kendibasına birşey yapamayacak.
BENİM AKLIMA DİREK. TUPAC SHAKUR GELİYOR.
https://i.hizliresim.com/mPzapV.jpg
illüminati bir hedef yanılta olabilir. dünyayı yöneten tek bir güç var. o da yahudi lobisi. geri kalan her şey hikaye
yanıltma
Dan Brown Kitaplarını okumuştum. Bayağı bilgilendirmişti beni sonra araştırdım çok uzun zaman hala da araştırıyorum.
Google'a ismini yazınca hakkında kırk üç milyon altıyüzbin sonuç çıkan çok gizli bir örgüt olduğunu biliyorum :)
Herkesin bildiği kadar bilgi biliyorum Ama inanmıyorum
saçma sapan bir kuruluş işte
birileri abartıyor bence...
Ben inanmıyorum, eski yıllarda böyle bir şey vardı fakat bence ünlüler veya reklamlar, diziler bunu artık ilgi çekebilmek ve gundemde kalabilmek icin kullanıyor
Illuminari deyince aklima tek gelen melekler ve seytanlar. d dogru hatirliom di mi.. bir tek bu filmi izledm. d
İllüminati aslında mason tarikatına ait. Değişik kuralları olan, devlet büyükleri ya da devletin bilinen insanları arasındaki, gizli bir alanda ve tuhaf maskelerle yaptığı bir toplantının açılımıdır. Benim bildiğim bu kadar.
Tapinakcilarin Fransada yok edilmesinden sonra yer altına gizlice gecen bir örgüt
tüm dünyadaki bankalar ona hizmet ediyor
Varlığı bilinmiyor ama illuminati oyun kartları var o kartta olan biçok şey oldu
Masonik bir kuruluş değil siyonist bir kuruluştur. Ayrıca illuminati ismi o kadar da önemli değil onlar için. Önemli olan üstün ırkın sonsuza dek dünya ya hakim olması. Üstün ırksa kabaladan gelen siyonist yahudilerdir
ABD DE Kİ BU SİYAHİ AYAKLANMA KAOS GETİRİCEK VE FEMA ACİL YÖNETİM AJANSI SIKI YÖNETİM YANI MARTİAL LOW İLAN EDERSE OBAMA İSTER İSTEMEZ DÜŞER. BU DURUMDA AMERİKAN DERİN DEVLETİ NEOCONLARIN GİZLİ BİR SİLAHI OLMALI BİYOLOJİK VİRÜS RAGE SALGINI!!!
sus daha fazla konuşma inanmasanda sana söyleyim 3 yıl mitteydim bunların üstüne gittik benim şef aydına trafik müdürü olarak gitti benide meslekten attılar toplanan delillerde yok edildi hatta o kadarki sanatçılar dahil çekiciliğin sırları arasında illüminatik mesaj verirler ve o kişi insanı kendisine çeker bu arada bu işlerle uğraşma aşk meşk işleriyle uğraş benden tavsiye !
Dünya eğlence, teknoloji ve bilim sektörlerinin zirvesindeki tüm firmaların içinde bulunduğu gizli gibi davranan ama göz önünde olan ve bizi hep izleyen bir örgütümsü topluluk. Korkuyom tehlikeliler :/
Illimunati=Hayatımız diyebilirim. Neredryse her unlu her dizi Her şarkı subliminal mesaj dolu. Ve istesekte istemesekde bilincimize. Isliyor hersey.
Bilim geliyor aklıma dinin olmadığı bütün toplumun üstünde olduğunu düşünen bir topluluk geliyor. Tabi bir de Melekler ve Şeytanlar filmi.
Hiçbir şeye sahip değilim. Biz biliyoruz ki İslam dininin sonu yok. Yani boşuna uğraşıyorlar..
Açıkcası, İllimünati'nin de oyalanmamız için bir oyun olduğunu düşünüyorum..
benim şehrime cafeler sokağı var. orada garip bir ev var ve en üst kat illüminatı şekline benziyor. onların toplanma evi olduğunu söylerler ve ben hep gülerim :D
tuttu fırlattı tersten çalarsa
https://inciswf.com/illuminati.swf
Son örnek olarak poyraz karayel dizisindeki tahmini 7 yaşlarında iki küçük çocuğu birbirine aşk masalı ismini verdikleri oyunla kifayetsiz beyinlere empoze ediyorlar.
İllimünatiye inanmıyorum bu yüzden bilgi sahibi değilim
allahdan daha çok kanıtı var hahahaha
Sen de akil var göster bakalım varlık olarak kanıtla o zaman allahi kiyasliyon tövbe hasa ne günlere kaldık yaa
Haşa! Bu ne hadsiz bir kıyaslama, terbiyesiz.
@FinalBreath96 senin yaşıyor olman Allah'ın en büyük kanıtı sen ne kafasındasın l*n Allah'ın yarattığı varlık Allah'tan daha çok kanıta nasıl sahip olacak git bir aynaya bak sağına soluna bak densiz densiz konuşma
ulan ne güldüm ya
Rahmetli özalın kurduğu fak-fuk-fon ile bir ilişkisi olduğunu düşünüyorum.
Varlığından hiç şüphe duymadığım hakkında çok okuyup araştırdığım her kalıntıyı incelediğim bir örgüt
artık inanıyorum çünkü çoğu ünlüde kabul ediyorlar. illumunati sayesinde dünya starları olduklarını. ve çoğu filmdede görüyoruz 25. kareyi
"Dünyadaki gizli örgütler" isimli kitabı öneririm burada bu konu çok yer kaplar.
var mı yok mu bilmiyorum fakat dünyayı yönlendirmeye çalışan bir grup olduğu kesin, amaçlarının ne olduğuda tam bilinmiyor.
Bir ara cok gundem olmustu ama ben kucukken ya 8. Sinif mi ne o zaman sorsan bilgi verirdim baya cok konusuluyodu ama simdi unuttum
Ahahaha :D
https://i.hizliresim.com/0qqXpW.jpg
Sandıkları kadar gizli ve güçlü olsalar bilinmezlerdi bence bundan 100 yıl önce yok olmuş bir kuruluş
bir ara çok araştırdım ama çok büyütülecek bişe yok efsanelestirilmiş biraz
Ben çizgi film izliyosam tom u ve jerry i görürüm bulutlara yazdıkları seks ibresi hiç dikkatimi çekmez..
Sen gormesende bilinç altına onu yerlesytiriyorlar. o senin belleğinde kayıtlı kalıyor ve bir dürtü gibi durmadan seni uyarıyor.
fatmanın eli kolyeme de illimünati işareti diyenler olmuştu
ben de farkında olmadan o ekibin bir üyesi olmuşum demek ki
Bir örgütün gücü gizliliğine bağlıdır ne kadar bilinirse o kadar etkisiz
Dan Brown - Angels and Daemons geliyor benim aklıma direkt.
sanılanın aksine sembolünün o göz değil baykuş olduğunu okudum ve görmüştüm.
Dan Brown - Melekler ve Şeytanlar geliyo benim aklıma
Her 16-22 yaş arasındakilerin merak konusudur
her sene bu yaş aralıgı bakar duru nedir ne degildir diye
sorar bunu araştırır
23-24 den sonra eger bu yaş aralıgında bakmadıysa öylesine bir bakarlar o kadar
İllüminati diyince aklıma popüler kültür geliyor. Kendi gibi.
Sadece yıllar once kurulmus ve 1 2 yila orgut kapanmis bir sehir efsanesi. Yok misir da pramitlerde falan duruyorlar falan yalan inanmayin boyle seylere
Kızlarsoruyor'da günün sorusunda tartışılan çok gizli (!) oluşum.
Yesinler İlluminati'yi.
Bence aptal insanları kandırmanın diğer yolu ABD'nin psikolojik savaşıdır buda.
Çok kafayi takiyordm okudukça içine cekiyo artik okumuyorm onun için :)
İllüminati hakkında bilgimiz çok geniş olsaydı sanırım illüminati bu kadar merak konusu olmazdı. dan brownun kitabını okuduktan sonra baya bir araştırdım ama genelde sağdan solda derleme kent efsaneleri
valla illuminati'yi aramaya ne gerek var? tusiad gibi zenginlerin topluluğu var. böylesine bir organizasyon varken illimunati'de ne oluyormuş :)
Yahudi bir örgüt
Rotchild ve rokfeller ailesinin örgütü diye biliniyor
Kendi insanlarına yani onlar gibi yahudi olanlara iyi davranıyorlar mesela Natalie portman sonradan aralarına katılanlara sürtük damgası vuruyorlar Miley cirus
2-3 ergen akıllı yahudinin ve dünyayı evi sanan 2-3 ergen ingilizin asla gerçekleşmeyecek olan rüyası :D