AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
247Cevap
bir ara baya arastirmistim yabaci bir cok kaynaktan farkli bilgi elde etmistim en ilginci ise uzaylilardan emir aldiklari bilgisiydi
Bir yabancinin klibindenvardi. Ama ben bulamadim. Bildiklerim bunlar. Şaka, bende buldum:-)
Yok bence öyle uydurulan bir şey.
Öyle gizli bir orgutki tüm dünya biliyor:)
O pramidin hep gizliden reklaminin yapilma sebebi insanların bilinç altına USD dolarini işlemek hepsi bu:)
Camilerin içine evimizin elbise askisina kadar herşeye parmağı oldugunu bildiğim kadar çok fazla da değil kısaca dünyayı yonetenlerdir
İllumunatiyi bütün amerikan filmlerinde müziklerinde çizgi filmlerinde dizilerinde ve işgal ettiği ülkelerde görebilirsiniz
Bir iki defa merak edip kısa araştırmayla ordan burdan bişeyler okumuştum daha da kurcalamadım bu kadar yani :)
Ulan millette saniyoki bizim gtu bklu tarkan dunyayi yonetiyo şahsen ben dunyayi sekillendiren güç olsam ne işim olur tek gözle, tarkanla, lady gagayla, cizgifilmlerle...
Az mantıklı olalım madem gizli örgüt biz nasıl biliyoruz. Bende baya araştırdım bilgim var ama bence asıl güç başka ve asıl güç gizli zaten illuminati piyon. Siyonist yahudiler bunlardan korkacan.
https://michaelsikkofield.blogspot.com.tr/ Bu adamın yazılarını okuduğum kadar.
bende bunu okuyordum da kafayı sıyırdı bir süre sonra :D hem ticari amaçla yazıyor, yazılanın çoğu çeviri. bir tek komünizm yazısını sevmiştim. diğerleri yüzeysel bilgilerle yazılmış komplo teorileri.
Komik anlatıyor seviyorum kendisini.
Bu konular çok derin konular, bilmediğimiz o kadar çok şey var ki..
Aklıma melekler ve Şeytanlar geldi:)
korkarim ben bu tarz şeylerden.
Michael sikkofield'ın bütün blog yazılarını okudum, o kadar bilgiye sahibim. Tavsiye ederim
Ortalama üstü bilgiye sahibim. Uzun mesele. Ama ortalama üstü olması salt gerçekler olduğu anlamına gelmez.
Gelenler The arrivals belgeselini izleyin anlarsınız
Zaman ayırmaya değer mi
Googleye İtanimulli yazıp aratın ve çıkan sonuca şok olun..
Iluminati hakkında baya bilgim var. Buraya yzarsam roman olur :)
Bir şeyler biliyorum. Zaten 1 doları incelersen birçok şey göreceksin.
emperyalizm ve kapitalizm geliyor aklıma. yeterli düzeyde bilgi sahibi olduğumu da düşünüyorum.
İllüminati beni tanısın, ben ne onu araştıracağım. Güç bende 😡
Hahah yürü be knkm 😄
Dan Brown'nun Kayıp Sembol kitabından çok fazla şey öğrenmiştim. Gerçekten illüminati hakkında bir şeyler öğrenmek isteyenler bu kitabı okumasını tavsiye ederim. Bilgileri bir hikaye ile beraber sunuyor size.
Ben de masonum.. Çünkü amacımız masada kazanmak ve masa ve on kelimesi birlesince Mason oluyor musanin on Emiri var Mason dikkatini çekerim.
Dunyada kendi kole duzenlerini kurmak isteyen ve butun dunyaya hukmetmek isten 13 yahudi aileden olusan ve ayni zamanda fedin sahibi olan kurulus...
Aklıma ilk Rotschild ailesi geliyor. İsrailde yaşayan yahudi aile. Dünyayı yönettikleri söyleniyor. Doları bu adamlar basıyormuş gerisini siz düşünün.
internetten carttan curttan çok araştırdım zamanında ama boş. Aytunç Altundal'ın kitaplarını oku eğer ki iyi bilgiler edinmek istiyorsan
Geyiği ciddiyetini kaybettirdi bu topluluğun. Hakkında az çok bir şeyler biliyoruz işte. Üçgen görünce illuminati! diyecek kadar ez da değil tabii
Çok şey biliyorum ya da hiç bir şey bilmiyorum. Neyi hangi amaçla sorduğuna bağlı aslında.
O kim köpek ki ben onun hakkında bilgi sahibi olucam, o benim hakkımda bilgi sahibi olsun (:
çok güldüm yaa
Araştırma yapmıştım bir ara 24 kare felan. Sonra aman dedim.
25. kare olmasın o :)
Bak unutmuşum bile. :D @deistim
Ulan bu soruyu bende sordum popi olmadı ne yani iş pembe olmak mı?
Umrumda değil :) Allaha havale ediyorum o işini bilir :)
MDCCLXXVI.
Çalışanlarına iyi davranıyorlar. Çok mutluyum işimde :)
İllüminati adamıyım buraya sızdırlar beni..
Dikkat edin bulaşmayın bana, sonunuz morg olur..
https://i.hizliresim.com/pggJVJ.jpg
(:
Youtube dan Deep Wep le ilgili bazı Videolar Var aç bazılarını 5. seviyeyi iyi dinle falan Dİnle Yeteri Kadar bilgi sahibi Olacaksın
İllüminati kardeşliği 4 büyük bilim adamının kurduğu bir kardeşlik melekler ve şeytanlar kitabını okuduğunda orda merak ettiğin bilgileri bulabileceksin
subliminal mesajlarla birçok yerde logo ve andıracak çizimler olduğu bir gerçek.
Bir ara ölücektik sanırım onlar yüzünden internette geri sayan bir saat vardı falan :D
Pek bir bilgim yok, bir aralar baya üzerinde durmuştum da artık aklıma gelmiyor..
Daha bir kaç hafta öncesinde hiç haberim bile yoktu.
sokakta yürürken tek gözümü kapatıp sübliminal mesaj veriyorum millete
bulut dagıtmak için havaya attıkları nükleer bomba.
Sadece sanadiyorun ki bir tane bence paylaştım bir göz. at yorumunu bekliyorum.
ilimünatiden daha tehlikeli insanlar var ülkemizden.
misale gerek yok hergün televizyonda
zamanında araştırma yaptım , bir örgüt benim düşünce mi nasıl etkiler diye.. nette tv de göz boyayan insanlar neyse sıkıldım
Deccal'ın çıkışınq zemin hazırlayan hizmetkar köpekler
Gelenler (the arrivals) belgesel dizisini izleyebilirsiniz
Herşeyi etkisi altına almaya calısan bır mason grubu :D
Google itanimulli yazin bakin ne goreceksiniz supriz:)
gizli örgüt ve tarikatlar kitabı var bandröllü mü bilmiyorum okumuştum herşey yazıyor tavsiye ederim
saatler süren belgesel var kadir mısıroğlu yazarak aratırsan bulursun
almanya kurulmadı kökü antik mısıra dayanıyo bunlara ulaşamadıysan konuşmaya gerek yok
hakkında çok fazla kitap/makale okudum belgesel izledim ama ciddi bir bilgi kirliliği var
Youtube'da arrivals isimli 45 küsur videoluk belgeseli seyretmiştim. Oradan bayağı bilgi edindim
Gizli bir örgüt olduğu ayan beyan ilân edilen tek örgüt
fazlaca bilgim var ama sanıldığı gibi bir örgüt değil amacı sonradan saptırıldı
bir ara cok arastiriyodum simdi anlatilan sayfalari takip ediyorum sadece😄
beni almak istese , zengin etse , götümü üçgen seklinde kestiririm mk. böylede bir fakirim.
bir ara bayağı kafaya takıp araştırmıştım. en basitinden
dolar geliyor. veya 11 eylül
İşte bitane üçgen var ortasında göz var. s. s. s. s. s
Boş bir hikaye.. Biri çıkıpta yok gizli işaret yapmış biri çıkmış paraya simge anlam gizlemiş hı hı tabi