Kişilik & Karakter Şu tarz dominant kadın size çekici gelir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Yani giyim tarzı olsun duruşu olsun bu tur kızlarla bir ilişkinizin olmasini ister misiniz bu Şu tarz dominant kadın size çekici gelir mi? Cevapla İlişki Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Ben baskın kadın severim. fizikle ilgisi yok 2 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. dominant bir kadın göremedim normal kadın gördüm. Fotoğraftan anlaşılıyor mu böyle şeyler 🙄 0 0 Yorumla
JuniorForeverrrr Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Sırf topuklu ve siyah giydi diye dominant oluyormus vay be 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Görselle orneklendirmwk istedim soruda ne soyledigim gayet açık Yorumla JuniorForeverrrr 1 yıl O zaman neden şu tarz diye sordun Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Valla bir hatunun dominantlığı genelde benle tanışana kadar oluyor ama bilemedim 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Seninle tanıstiktan sonra onu degistiren ne Yorumla Sormalarageldik 1 yıl Benim dominantlığım Yorumla Badici955x 1 yıl dgdfgdfgdggdfgd Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Genelde çok sevmezler kendilerinin daha yüksekte olmasını severler. Aşağılık kompleksi diyelim. Seven azdır. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Başını arkaya attı dominant oldu vay aw ahahaha boş çar 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Ya fotograf ornek olsun diye bence neyden kastetigimi anladın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben oldukça baskın bir karakterim yapamam.Anca pasif erkekler dominant kadın ister. Yorumla Soran 1 yıl Dominant bir kadın tercih etmedigine gore pasif kızlar tercihin zaten erkekler hep korkar yonetebildigi sozu gecebildigi pasif kadın ister Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sınırlarıma uyum sağlayan kadını tercih ederim.Ben başkasına uyum sağlayamam.Öyle kadınlar daha kadınsı oluyor.Tam tersi kadınlarda ne kocasına verecek sevgi ne de çocuklarına az bence Yorumla
nehirolabilir Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Dominantlik erkege mahsusturr kadina olmaazz 2 0 Yorumla
Kalemikuvvetli Takip Et Xper 3 Yaş: 27 1 yıl Yav sanki bu Karı baa bakacak ben kelim tipsizim lise mezunuyum grizekaliyim bu güne kadar kimseyle opusmeeim yaş 25 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Insanlarin sana olan saygısını sen belirlersin kendi hakkında ne kadar kotu açiklamalarda bulunursan o kadar cok insanı itersin ozguven herseydir Yorumla Kalemikuvvetli 1 yıl Tipsiz ve kelim Yorumla
Dépaysement_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Bu dominant mı şimdi skdks eminim terkedildi mi ağlar barda 1 0 Yorumla
Sisifos007 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 1 yıl İnanılmaz çekici gelir bayılıyorum dominant kadınlara keşke biriyle tanışabilsem... 1 0 Yorumla
Volkan_Bulut Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 yıl Kesinlikle ama kesinlikle isterim ve hizmet etmek en büyük Arzum olur 1 0 Yorumla
Hakanesk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 467 cevap paylaştı. Etkileyici ama ilişkim olsun istemezdim 1 0 Yorumla
sezngns30 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 11 ay Dominant kadın. Birinin onu beğenip beğenmemesini umursamaz zaten. Prensipli ve kuralları keskindir. 0 0 Yorumla
lordumdiyeceksin Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl Bunlar en iyileri. Bunlar çekici gelmeyen gidip istediği kıza çekilebilir. 0 0 Yorumla
Alfhassia Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 772 cevap paylaştı. Çok çekici 😄 2 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Gelmez mi bea. 2 1 Yorumla İlkkemal 1 yıl @BloodyGamer 👍👍🤨🤨 Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 597 cevap paylaştı. gelir tabi 1 0 Yorumla
MrDarcy096 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Bunun nesi dominant 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sen ne diye yorumluyorsun peki dominantligi Yorumla MrDarcy096 1 yıl İlişkiyi yöneten kişi olarak hükmeden Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Dominant durmuyor 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Çekicidir. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Ben baskın kadın severim. fizikle ilgisi yok
dominant bir kadın göremedim normal kadın gördüm. Fotoğraftan anlaşılıyor mu böyle şeyler 🙄
Sırf topuklu ve siyah giydi diye dominant oluyormus vay be
Görselle orneklendirmwk istedim soruda ne soyledigim gayet açık
O zaman neden şu tarz diye sordun
Valla bir hatunun dominantlığı genelde benle tanışana kadar oluyor ama bilemedim
Seninle tanıstiktan sonra onu degistiren ne
Benim dominantlığım
dgdfgdfgdggdfgd
Genelde çok sevmezler kendilerinin daha yüksekte olmasını severler. Aşağılık kompleksi diyelim. Seven azdır.
Başını arkaya attı dominant oldu vay aw ahahaha boş çar
Ya fotograf ornek olsun diye bence neyden kastetigimi anladın
Ben oldukça baskın bir karakterim yapamam.
Anca pasif erkekler dominant kadın ister.
Dominant bir kadın tercih etmedigine gore pasif kızlar tercihin zaten erkekler hep korkar yonetebildigi sozu gecebildigi pasif kadın ister
Sınırlarıma uyum sağlayan kadını tercih ederim.
Ben başkasına uyum sağlayamam.
Öyle kadınlar daha kadınsı oluyor.
Tam tersi kadınlarda ne kocasına verecek sevgi ne de çocuklarına az bence
Dominantlik erkege mahsusturr kadina olmaazz
Yav sanki bu Karı baa bakacak ben kelim tipsizim lise mezunuyum grizekaliyim bu güne kadar kimseyle opusmeeim yaş 25
Insanlarin sana olan saygısını sen belirlersin kendi hakkında ne kadar kotu açiklamalarda bulunursan o kadar cok insanı itersin ozguven herseydir
Tipsiz ve kelim
Bu dominant mı şimdi skdks eminim terkedildi mi ağlar barda
Kesinlikle istediğim kadın
İnanılmaz çekici gelir bayılıyorum dominant kadınlara keşke biriyle tanışabilsem...
Kesinlikle ama kesinlikle isterim ve hizmet etmek en büyük Arzum olur
Etkileyici ama ilişkim olsun istemezdim
Hoş evet özellikl 2. görsel
Dominant kadın. Birinin onu beğenip beğenmemesini umursamaz zaten. Prensipli ve kuralları keskindir.
Bunlar en iyileri. Bunlar çekici gelmeyen gidip istediği kıza çekilebilir.
Bana pek dominant gelmedi
Çok çekici 😄
Gelmez mi bea.
@BloodyGamer 👍👍🤨🤨
gelir tabi
Bunun nesi dominant
Sen ne diye yorumluyorsun peki dominantligi
İlişkiyi yöneten kişi olarak hükmeden
Dominant kadın iyidir
Hemde nasıl
Dominant durmuyor
Kim istemez ki