Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
Dominant güçlü kadın kırmızı karakterdir. Baskındır. Baskı sevmeyen erkek için itici aksine böyle güçlü bir kadını taşıyacağını düşünen erkek için çekici olur
Baskın yapıda karakterleri itici buluyorum. Kontrolü ele alayım, ipler elimde olsun düşüncesi bana göre yanlış. İtaatkârlık da bir kadını aşağıya çekiyor. Boyun eğen, erkeğin sözünün üstüne söz söylemeyen kadınları çekici bulabilmem zaten söz konusu bile değil. Bunun ortası mutlaka olmalı. Aşırıya kaçılan her bir davranışın tadı kaçıyor. Kararınca olmalı her şey.
Kişilik & Karakter konusunda 14,6b cevap paylaştı.
Karşı cinse çekici gelmediği kesin. Erkekler genellike daha bir adım geride duran kadınları severler. O sebeple itici diyorum. Ancak kendim de dominant biriyim orası ayrı.
tr'de dom olarak eğitim sevıyesi sosyal statü arttıkca olan kadınlar cıddı anlamda cok fazla sanırım buyuksehır yogunlukta cogu. adam master ise kadın slave ister itaat etsin ya da role play modelı yatak odası ile sınırlı tutar. ama vamp dominant kadınlar candır.
Nerden baksan çekicidir bana göre. Özellikle kimseye muhtaç olmadan kendi ayakları üzerinde durabilen zeki ve ne istediğini bilen kadın kendini her ortamda fark ettirir. Herkes imrenerek bakar. Belki aşırısı kötü olabilir ama genel olarak iyidir yani
Dominant kadınlar da itaat eder 😌 ama doğru zamanda doğru yerde. Böyle kadınlar ise güçleri ile erkekleri kendine hayran bırakır itaatleri ile başlarını döndürür. dominant olmak mümkün elbette özellikle çalışma hayatında öne çıkabiliyoruz.
Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Çok aşırı yönetmeyi seven birisi değilim Öyle ağır dominant değilim yani Ama artık eskisi kadar özgüvensiz de değilim yani kendime güveniyorum Ama fazla dominant olmaya da gerek yok
itici. geneli güçlü falan değil zaten kompleksi sadece. ben 170 byunda geniş omuzlu bebek güzlü atletik bir kadından hoşlanırım ama karakteri maskülense kaçma hissi uyandırr