+1 yılHalk arasında dominant teyze diye dillere pelesenk olmuş sözcük, sosyo-cinsel statüde alfa kadının karşılığıdır.
ALFA KADIN: Hayatta maddi anlamda herhangi bir erkeğe ihtiyaç duymadan ayakta durabilen geçinebilen kadın Dişiliğiyle değil kişiliğiyle öne çıkan, cool bir duruşu olan, dişil enerjisini düşürmeyecek boyutta maskülen özelliklere sahip olan, erkeklerin yaptığı birçok işi profesyonel düzeyde yapabilen aynı zamanda sağlığına, fiziğine oldukça özen gösteren genellikle kariyer sahibi yüksek değerli kadınlardır. Alfa kadınlara bütün erkekler, saygı duyar. Beta erkekler ise aşık olup bağlanır ama ulaşamaz çünkü alfa kadın beta erkeği çeker ama kendisi ona çekilmez ona arzu hissetmez. Çünkü kadının doğası hipergamiktir. Güçlü olmaktan ziyade güçlü erkeğin yanında olmak ister.
HİÇBİR KADIN, KENDİSİNE AŞIK OLMUŞ BİR ERKEĞİ TERCİH ETMEZ. BİR KADIN, KADINLARI KENDİNE AŞIK EDEBİLECEK YÜKSEK DEĞERLİ ALFA ERKEĞİNE ARZU DUYAR. BİR KADIN GÜÇLÜ OLMAKTAN ZİYADE GÜÇLÜ ERKEĞİ İSTER YANINDA.
Nasıl ki erkek popülasyonu içinde hem yaş, hem fizik, hem mental olgunluğa erişmiş statü sahibi sosyo ekonomik imkanları olan yüzde 10'luk kaliteli bir erkek zümresi varsa aynı şekilde kadınların içinde de hem yüzü güzel, hem fiziği iyi, hem akıllı, hem de güçlü karakterli yüzde 10'luk bir aristokrat kadın grubu vardır. Erkeklerin/kadınların yüzde 90'ı ise ya çirkindir/tipsizdir, ya fiziği kötüdür, ya sosyo ekonomik imkanları kısıtlı (erkekler için söylüyorum. Çünkü kadının maddi sorumluluğu yoktur. Kadında maddiyat aranmaz.) ya aptaldır ya da karaktersizdir.
Alfa kadınlar, erkeğin gözünde bir obje değildir. Çok yüksek bir değer ihtiva eder. O yüzden erkekler, alfa kadınlara saygı duyar, hayranlık duyar. Onlara şiir döker, onlara serenatlar yapar, onlara destanlar yazar. Çünkü onlar erkeğin gözünde alelade bir kadın değildir. Bazen yar gibidir, bazen ana gibidir, bazen abla gibidir, bazen öğretmen gibidir. Bir erkek beta ve omega kadınlarla sevişir, oynaşır ama bağlanmaz. Lakin aynı erkekler, gerçekte alfa kadınlarına arzu duyar, onlara saygı duyar, onlara hasret duyar, onlar için gözyaşı döker.
Beta kadınlar, beta bir erkekle sadede maddi imkanları olduğu için sevgili olur, evlenir. Çünkü bir beta kadını, arkasında herhangi bir erkek olmadığı sürece maddi anlamda kendini geçindirebilecek güce sahip değildir. Onlarla olan ilişkileri bir arzu değil ihtiyaç ilişkisidir. Çünkü beta bir erkeğin maddi kaynakları dışında hiçbir özelliği, cazibesi yoktur kadınların gözünde. Güçlü genetik materyallere sahip alfa özellikler taşımazlar. O yüzden kadınlar, bu tip sadece maddi açıdan ihtiyaç duyar ama duygusal/cinsel yönden hiçbir arzu hissetmezler.
Aynı şekilde erkekler de beta kadınlarla sadece bedava seks yapmak için sevgili olur. Beta bir kadın, erkeğin gözünde seks objesi olmaktan ileriye geçemez. Çünkü beta kadınların bir erkeğe cinsellik dışında verebileceği hiçbir değer yoktur. Çünkü her hal ve hareketiyle erkeğe maddi finansal yönden muhtaçlık hissi veren kadınlardır. Erkekler, beta kadınlara cinsel olarak zaaf gösterir sadece. Ama duygusal olarak bağlanamazlar. Erkekler, sadece yüksek değerli alfa kadınlara aşık olur. Kadınlar da duygusal olarak sadece yüksek değerli alfa erkeklere bağlanır.
Ben de bir alfa kadınına bağlandım bir zamanlar. Sapına kadar ataerkil bir erkek olmama rağmen ve karşımdakinin ultra feminist olduğunu bilmeme rağmen... Hiç sevmediğim feminist zümresinin içinde bir kadına aşk duymak, hayatımın en büyük hatası ve hezimetidir bana göre.
Peki ataerkil olmama rağmen ona niçin aşık olup bağlandım. Çünkü özümde duygusal karakterli eril enerjisi düşük bir beta erkek olduğum için. Nasıl ki beta kadınlar, alfa erkeklere bağlanıyorsa beta erkekler de alfa kadınlara duygusal açıdan zaaf gösteriyor.
Ataerkil kodlarla yetişmiş bir erkek olarak bu utancı daha fazla taşıyamıyorum artık. GURURUM İSYANA KALKTI VE AŞKIMIN ÖNÜNE GEÇTİ.
Onu takipten çıktım, onun yörüngesinden çıktım. Artık bir daha da girmeyeceğim o yörüngeye. Okumayacağım onun yazıp çizdiklerini bir daha. Çünkü bir erkek, bir kadına aşık olmuşsa onu artık sonsuza dek kaybetmiştir.
HİÇBİR KADIN, KENDİSİNE AŞIK OLMUŞ BİR ERKEĞİ TERCİH ETMEZ. BİR KADIN, KADINLARI KENDİNE AŞIK EDEBİLECEK YÜKSEK DEĞERLİ ALFA ERKEĞİNE ARZU DUYAR. BİR KADIN GÜÇLÜ OLMAKTAN ZİYADE GÜÇLÜ ERKEĞİ İSTER YANINDA.
Bundan sonra hiçbir kadına aşk ve bağlılık duymayacağım. Bu hayatı hiçbir kadın için değil sadece kendi menfaatlerim doğrultusunda yaşayacağım. Kendimi hem fizik, hem mental, hem de sosyo ekonomik anlamda geliştireceğim ve her yönde güçlü, yüksek değerli bir alfa olmak için canımı dişime takacağım ama HERHANGİ BİR KADIN İÇİN DEĞİL SADECE KENDİM İÇİN.
https://www.youtube.com/embed/YK0RGH8dQAoNOT: Bu arada yukarıda Selami ile Gönülün görseline bakınca 2002 yılına, çocukluğuma döndüm. 13 yaşındayım o zaman. Hey gidi günler...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bence ne kadar dominant kişilikte erkek varsa aslında bir okadar da itaatkar ruhlu erkek vardır.
Aynı şekilde ne kadar itaatkar saygılı kadın varsa bir okadar da dominant ruhlu kadın vardır.
Asıl problem yaşayış tarzımızın, törelerimizin, erkeği yönetici kadını biat eden yaşam tarzini normal görüp, diğer durumu anormal olarak topluma dikte etmesidir. Dolayısıyla anormal sınıfa giren karakterler kendini soyutlanmış yalnız hissediyorlar.
Ben de erkek olarak itaatkar bir ruha sahibim. Ve ben de bana hukmetmesini istediğim bir dominant ruhlu kadın tercih ederim. Bu karakterler doğru şekilde birbirini bulduklarinda ortaya mutluluktan başka bir durumun çıkmayacağını savunanlardanim. İtaatkar bir ruh olarak, itaatkar bir kadınla asla mutlu olamam. Aynı şekilde o da benimle...
00 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hiç çekici gelmiyorlar konuşurken bir kadinla değil erkekle konuşuyir gibi oluyorum çoğunlukla beni daha baskın olarak gördükleri zaman kedi gibi oluyorlar ve bazıları var erkekten daha fazla erkek olmaya çalışıyor ki öylelerini sorunlu olarak gördüğüm için uzaklaşıyorum
00 Yorumla
+1 yılDominant değilde dediğim dedik tatlı sert iyi kötü gibi ama her zaman saygılı dürüst insan kadın mühim konudur ha böylesi insana canda verir alırız o ayrı mesele
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 209,1b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet tabi ki de öyle.. yani en azından benim için ben baskın ve dominant bir kadınla evlenmek ya da sevgili olmak isterdim. zaten kendimden büyüklerden de hoşlanıyorum :D sjsjs
ama tabi ki de her şeyden önce aşk ve güven olmalı bir ilişki de yani sırf baskın veya dominant diye hiç bir kadına aşık olmazdım.. bunun yanında kafalarımız da uymalı ve eğlenceli birisi olmalı..
10 Yorumla
+1 yılAjsjsjd ney ajsj ne öyle erkek gibi kafa tokuşturasım geliyor sjdj
30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 22,2b cevap paylaştı.
u +1 yılDişil enerjisi yüksekse çekici gelir tabii hssj
05 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikleeee👍👍
- +1 yıl
:)
- +1 yıl
Anlıyorum dişil enerjiniz yüksek demek ki.
- +1 yıl
Belli o ya. Erkeğin tekme atılmasından hoşlanması mı güzel? Kendinize gelin ya
- +1 yıl
Ayh peki peki. Deneyimlemek istemem zaten. İyi geceler
+1 yılDominant kadın karşısındaki erkeği sevmez bir yerden sonra köle muamelesi gösterir. Kadın yönlendirebildiği elinde oynattığı birisini erkek olarak görmez ki :D Değil erkeğin hoşuna gitmesi kadının bile hoşuna gitmez bu durum. d
30 YorumlaBenim hoşuma gitmiyor ne öyle asker arkadaşı gibi kadın dediğin işveli ve cilveli olması gerekiyor
00 YorumlaValla bana her kadın çekici geliyor 😄 ama bir tane bile sevgilim seven biri olmadı şuana kadar, benim kaderimde zaten görücü usulü evlilik yazmakta o günü bekliyorum sadece 🤷♂️
10 YorumlaHayır arkadaşlar öyle bişi yok en son öyle olduğumda çocuk manita istiyorum kendime bı aga değil dedi canım
13 Yorumla- +1 yıl
O ne istediğini bilmiyor da ondan
- +1 yıl
Dominant kadın herzaman daha iyidir benim tercihimdir
+1 yılBelli düzeydeki şirin bir dominantlık çekici gelebilir ama fazlasına tahammül edebileceğimi sanmıyorum.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 519 cevap paylaştı.
+1 yılYok be azicik feminist feminist konus hemen kaciyorlar😂
31 Yorumla- +1 yıl
Kaçan kaybeder
+1 yılYoo ben kendim dominant olduğumdan itaatkarlarla takılıyorum.
20 Yorumla
+1 yıldominant bir kadın olarak resesif erkek başlarda ilgi çekici gelse de zamanla itici geliyor. sürekli sizden komut bekliyor, istedikçe yapıyor. risk almıyor, sürpriz yapamıyor. kısa süre ayrılın bu tip erkeklerden zehirlenirsiniz
00 Yorumla
+1 yılBir evde, evlilikte, iliskide iki erkek olmaz. Iki dominant varsa o iliski tepataklak olur. Kadin kadin gibi olmali, erkek erkek gibi.
30 Yorumla
+1 yılErkekte ilgiyi sevdiği için cesareti de seviyor niye gelmesin
10 Yorumla
+1 yılKafa ütülemeyen, hanım hanımcık kızlar daha çekici geliyor
10 YorumlaDominant kadın seven erkek
20 Yorumla
+1 yılgünümüz için geçerli değil bu günümüz erkekleri zoru sevmez elinin altında ulaşabildiği (sayısız) kadına esirdir
10 YorumlaDominant kadın dişil enerjisi yüksek kendini ve çizgisini bozmayan kadın çekicidir. Ama dominant + otoriter kadın general gibi o ne öyle
00 Yorumla
+1 yılHayır ya.. bence herşeyde eşitlik olmalı. Bazı şeylerde kadın kısıtlar bazı şeylerde erkek ama Sevgi aşk saygı olduğu sürece zaten her şey güzel bir şekilde ilerler..
10 Yorumla
+1 yılAksine bana itici geliyor.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılHayır bana sözümü dinleyen her dediğimi yapan çekici gelir
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılYerine göre tabii her zaman sökmez ama dominantlığı
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çok göreceli şeyler bunlar dominant seveni de var sevmeyeni de…
00 YorumlaNoo kedy gibi miyavlasın ama beni de alt edebilsin istiyorlar
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Dominant değilde kendini bilen sağlam asil duran cesur kadınlar candır
00 Yorumla
+1 yılİtici geliyorlar. Kadın kadın olmalı erkekte erkek.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Ben kadının güçlü karakterli olmasını isterim ama alfa her zaman benim
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır.
Dominant ve lider ruhlu biri olarak bana ters.00 Yorumla
+1 yılHayır dengeli olmalı. Dengemiz şaşarsa temeller zelzelenir zedelenir temeller hasar görürse ilişki sağlıksızlaşır sağlıksızlaşan ilişki bir gün hasta olur ve ölür.
00 Yorumla
+1 yılŞahsen ben çok seviyorum istediğini yapabilirim sevgilimin yapıyorum da ayağının altın da olmaktan başlayıp ne varsa istediğimiz yapıyorum
00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum ama ben böyleyim
112 Yorumla- +1 yıl
"böyleyim"?
- +1 yıl
Dominant
- +1 yıl
gunluk yaşantıda... demek istiyosun sanırım, sosyal durumlarda... yani "özel" bir baslık olarak degil
- +1 yıl
Tamamen karakter diyelim istisna dışında
- +1 yıl
ya aslında kacak göcegi bi tarafa bırakırsam "tamamen karakter" aslında hem dominant baslıgı özel yasam karsılıgını (!) da temsil ediyor, birebir ya da sosyal durumlarda da senin gozunun icine bakar, cekinir.. gibi bir durumu da ifade ediyor... mu
- +1 yıl
Anlamadım
- +1 yıl
yani genel anlamda senden cekinir, sen-baskın bir durum vardır denebilir... bu di mi...
diyelim - +1 yıl
İnsanlar mı benden çekinir hangi dilde konuşuyoruz?
- +1 yıl
yok seni yormamaya calıstım ama kısaltınca hepten karıstı.. soruya bakarsak "insanlar" degil ama partnerinden (ya da sevgilinden) bahsediyoruz demektir.. dominant oldugunu söyledigine göre de ilişkinin herhangi bir bölümünde ya da tamamında senin sözün gecer, sen daha baskınsındır.. öyle mi, bunu mu demek istedin... dedim
- +1 yıl
Evet öyle anladım
- +1 yıl
ben dominant tanımının daha cok cagrıstırdıgı "özel yasantı" yanıyla ilgilenmistim.. bakma
sana sorarken sanki Türkiye Dominantlar Derneğinden müfettişmişim gibi oldu da:
oldu iyi gunler Şeyma Hanım rapor sabah masanızda olur 😄 - +1 yıl
Hahaha teşekkür ederim iyi geceler 😅
+1 yılHer konuda değil
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. tüm suç yumuşak huylu erkeklerde
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMakyajsız kadın ilgisini ceker doğal olan
10 Yorumla
+1 yılHıı ama sadece azcık bir süre
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Sevmem erkeksi oluyorlar
10 Yorumla
+1 yılHayır asla gelmiyor
10 Yorumla
+1 yılYo hayır dominant kadın itici geliyor bana
10 Yorumla
+1 yılArtık güzel kardeşim akımı başladı
10 YorumlaÇekici ve vahşi ilgimi çeker. durgun suskun pek bakılmaz bile hatta
00 Yorumla
+1 yılYok gelmiyor kadın kadın erkek erkek gibi olmalı
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır Dominant olmayan kadın yok
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 782 cevap paylaştı.
+1 yılHer zaman baskın kadını tercih ediyorum
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 10b cevap paylaştı.
u +1 yılBu erkeklere her şey çekici geliyor aman be🙄
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Alakası yok bana göre aşırı itici
00 YorumlaHiç sevmem aksine nefret ederim..
00 YorumlaYok ya. Ser duracak ama abartı olmayacak
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 506 cevap paylaştı.
+1 yılYönlenmeyi sevmem.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Evet dominant kadınlar daha çekici
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe zaman öyle oldu ki 🤔
00 Yorumla
+1 yılSevmem kodum mu oturturum
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Hiç sevmem.
00 Yorumla
+1 yılNe çekici gelsin sürekli kavga sebebi
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 605 cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir zaman çekici gelmemiştir.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılHayır bende öyle bir tarz beğeni vs olmadı
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAlakası yok
10 Yorumla Hayır
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aksine itici gelir
10 Yorumla
+1 yılFazlası irite edici
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 903 cevap paylaştı. Aslaas
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılİtici hacı
10 Yorumla - Devamını Gör (22)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat