ՏҽӀɑʍՏ ❦
Mini mini birler, çalışkan ikiler, tembel üçler

ՏҽӀɑʍՏ ❦
Mini mini birler, çalışkan ikiler, tembel üçler

Kadın dediğin ne tamamen nazlı olmalı ne de aşırı dominant. Önemli olan dengeyi bulabilmesi. Nazlı olmak bazen hoş bir şey çünkü içinde tatlı bir çekicilik ve zarafet barındırıyor. Ama sürekli naz yapmak, bir yerden sonra gereksiz bir oyun gibi hissettirebilir. Dominantlık ise özgüven ve kararlılıkla güzel duruyor ama fazla baskın olunca karşı tarafın alanını daraltabiliyor. Bence en ideal olanı, hem kendini bilen hem de gerektiğinde yumuşak ve nazik olabilen bir dengeyi yakalamak. Ne her şeyi diretmek ne de her şeye boyun eğmek, işte gerçek çekicilik burada yatıyor.
Kadın dediğin kendisi gibi olmalı. Nazlıysa nazlı, dominantsa dominant. İnsanları tek bir kalıba sokmaya çalışmak yanlış. Nazlı bir kadın, doğru insanla sevildiğinde ilişkiye tatlı bir çekicilik katabilir. Dominant bir kadın ise güçlü duruşuyla ilişkide yönlendiren taraf olabilir.
Önemli olan kişiliğinle uyumlu bir ilişki dinamiği bulmak. Kimse sırf “kadın dediğin böyle olmalı” diye kendini zorla nazlı ya da dominant yapmamalı. En güzel ilişkiler, iki tarafın da olduğu gibi kabul edildiği ilişkiler zaten.
Cevap
67Cevap
Belli yaşa gelmiş kadınların naz yerine, istediğini elde etme çabalarını görmek, daha çekici gelir bana. Daha olgun, daha aklı başında görürüm. Ne istediğini bilen kadın sultan, geri kalanlar da zaruri olur.
Yerine göre ikisi de olmalı, artık hangisini çıkartıyorsa...😀
Elma dersem çık, armut dersem çıkma gibi mi :D
Yok öyle değil, nazımı çekebiliyorsa amenna, nazda var dominantlıkta var yeter ki istesin iki yönümü de net görebilir.😀
O zaman hodri meydan shsh
Su naz olayini da bir turlu kiviramadim yaw 😆😅 azcik daha ustunde calismam lazim.🙃
Ben hep ayaklari ustunde tek basina durabilen kadin oldum hayatim boyunca. Ama sanirim erkekler boyle tipleri degil de daha cok kendisine muhtac kadin sever 😏
Bence fazla nazlanmak da iyi değil. Erkekler kendilerini güçlü hissetmeye bayılıyor, muhtaçmışsın gibi davranırsan tamamdır :D
Aynen oyle; kadin bensiz yapamasin, kendi basina bi is beceremesin, surekli bana muhtac olsun kafasinda erkeklerin bircogu. Oyle bir kadini bulunca da sonuna kadar kullaniyorlar..
Ama öyle bir kadına ölüp bitmiyorlar, o kadın onların sadece egosal tatminlerini sağlıyor. Bunlar dönüp dolaşıp yine güçlü, kendi ayakları üzerinde duran, köpek çeken kadınlara bayılıyor.. yani muhtaç olan kadın onlara kendilerini şah gibi hissettiriyor, üzerlerinde bir hakimiyet kurabiliyorlar ama tam tersi de çekici geliyor, güçlü kadının yanında güçlü hissetmek gibi, ‘ben bunu da dize getiririm’ arzusu falan..
Evet aynen oyle, dogru tespit 👌
Ama gel gor ki bazi kadinlar da sirtini bir erkege dayamaktan hoslaniyor. Her ne kadar anlayamasam da onlara da bu cazip geliyor 🤷♀️
Nazi cilvesi tatliliği sayesinde dominant olanlarin sırtı yerine gelmiyor
Yani bir kadin istediğini yapacaksin lan tarzinda dominant olmadan
Zerafetiyle bir erkeğe yaptirabilir sert olmadan yumuşakken daha da sert olabilir ama beynini kullanmasi lazim
Olmayan beyinlere de laf anlatilmaz ayri konu
😌 ayrı konu..
Yerine göre hepsini olurum. Nazlı da olurum cilveli de bazende o yumruğu masayada vururum yaparim yani 😏
Oy :D seni düşünemiyorum öyle yumruk masa falan sjdj
Nazlı bir çiçek olmalı kadın dediğin, nadide bir güzellik olmalı, sertlik yakışmaz kadına, erkeği eritmeyi de bilmeli, nazenin olmalı kadın dediğin lakin gerektiğinde de kaktüs 🌵 olmalı, kendini korumayı ve akıllı hareket etmeyi de bilmeli lakin çirkefleşmeden yapmalı bunu, dişiliğini kaybetmeden
Ben şunu anlamıyorum biz kadınları niye böyle kalıplara sokuyoruz ya da erkekler belli kalıplara sokuyoruz. Ne gerek var ki? Zaten bir kadının kişiliği davranışları nasılsa o şekilde yapacaktır ama ben mesela dominant böyle dediğim dedik ve tip istemem, geri geldiği zaman ağırlığını koymalı yeri geldiği zaman da cıvıl cıvıl olmalı
Baskın olmak, eril bir özelliktir. Bu yönüyle kadında iğreti durur. Kadın olabildiğince nazik, nazlı ve özünde edilgen olmalıdır.
Erkekler feminen karakterli, iyi huylu kadınlara aşıktır. Kadınlar ise baskın karakterli, hafif narsistik ve tehlike potansiyeli olan erkeklere hayrandır genel olarak...

Yerine göre nazlı yerine göre çekingen olmalı.. Yoksa avlanır
Ahaha görsel süper 😂
İşimizi iyi yaparız 😏
Geç gordum ama guzel soruymus cvbliyim bari
Ne kadar nazli olursan ol evlilik ya da uzun iliski de icindeki canavar cikiyo yani erkekler kadini ilk tanidiklari halde gibi bulamaz yillar geçtikçe.
Ozellikle her gun ayni seyi anlatmak ya da yasadigin bazi olumsuz seyler buna sebep oluyor. Hani diyorlar disarda aslan evde kedi misali 😅
🙏💗
Yerine göre. Ama dominant kadınlar her zaman daha çekici bence. Eğer erkek olsaydım dominant kadınları cekici bulurdum. Baskın kadın hem çok havalı hem de çok çekici oldugunu düşünüyorum 😅
Dominant kadın ağlatsın sülalesini ahdhah
😁😁🤭
Merhaba,
Kendisi gibi olsun, düz, net, sağda solda farklı yanımda farklı farklı farklı olmasın! 😅
Maskeli, karakteri makyajlı olmasın! 😅
Naz da severim dominantta! 😅
😅
O kadar yazdım da bir emoji mı etti sdjdj
Roman mı yazayım :D
Romana gerek yokta, bir iki mısra hoş olurdu. 😅
Satır da olur djdjd
youtube.com/shorts/HXL3jB-rFqo?si=gGJR0J_QVnqR6lMv
Bu geldi aklıma sjsjd
Ahaha :D yazacak bir şey yoktu
Heheehe 😅canın sağolsun mutlu akşamlar dilerim 😅 zurnanın zart zort dediği yerler olur 😂
Hayırlı akşamlar 🥳🥳
EyvAllah 🌸
İkisi bir arada olmalı :D
Kadının çok dominant olması ilişkide rolleri değiştirebiliyor bazen 🙄 biz prenses olalım onlar prens
Zaten öyle değil miydi djjds
Onlar prenses olmasın diye kendimizi feda mı edelim 😅
Dominant kadın nedir Allah aşkın oldu bi de kündeye getirsin beni :D
Evet tabii
Aman kurban olayım :D
Ben bilmem, dominant seven de var djdj
Seni alan yandı :D
Niye, ateş miyim ben
Bilemedim abla :D
Seni alan yandı yazarken de bilmiyordun :D boş yapıyorsun yapma
Bu yüzden yazmıştım işte biliyorum ama yazmyorum hahahaha smh
Çok komiksin abzttn dayı 🥹 bir daha güldürme beni ağlayasım geliyor
Tamam abla :D
Aferin 😃
Böylelikle dominant olduğunu kanıtlamış oldun ama değil :D
Sorsaydın söylerdik
Biliyorum abla :D
Yerine göre değişir bu karşısındaki erkekle dengeli gider. Bizim toplumumuzda böyle herşeye evet diyen kadın modeli var ama öylesi bir kadın bir süre sonra çekilmez. İhtiyaç doğrultu Mazda okacak dominantlıkta olay dengeyi bulmakta.
Kadın dediğin nazlı olmalı çünkü daha dişil bir özellik benim fikrimce
Öyleliii
Yeri geldiğinde hrrr yeri geldiğinde jdjd nazlı ahah
Grrrr :D ahahah aynen
Yeaapp😀💕
Yerine göre olmalı tabi ikisi de. Lay lay lom olmamalı.
Niye, en güzeli lay lay lomm ahah
Değişken olmuyor mu öylesi ? 🤔
Biraz kafam karıştı. 😁
Ikiside olsun gerçi ne yapsak bu dangalaklara yaranamayız
Haklısın bebiş
Kadın dediğin insan olmalı efendi olmalı sevip saygı göstermeli evin yolunu bilecek kadar zekaya sahip olmalı sabahtan akşama kadar ayna karşısında makyaj yapmamalı
Kadın dediğin ne nazlı olmalı çok ne de dominant. Kadın dediğin güçlü olmalı. Hayatın sarsıntılarına karşı durabilecek dimdik bir 🏰kale gibi. 🥂♥
Kadına naz her zaman yakışır fakat şımarıklık kıvamında değilse.
Dominant da olabilir sıkıntı değil o zamanda kendi ile çelişecek hareketlerden uzak durması gerekir.
Yerine göre diyelim; '' Hayatı bakire, yatağı fah*işe gibi yaşayanlar en kıymetlileridir'' der Maksim Gorki
İkisi de olmalı, cok nazlı insan cekilmez ama cok dominant insana da cinsiyet fark etmeksizin kimse katlanamaz
Her ikisininde çok fazla olması insanı yorar biraz nazlı olmasını tercih ederim. Yoksa Özgür ruhu mu onun baskın karakterine yedirtmem.
Nazlı mazlı olamam ben baskın karakterim sevmem miymiy telli senem gibi olmayi olmamda olmadimda
Yani şimdi çıt kırıldım da olmasın hani jsskksks yeri geldiğinde lafını geçirsin dominant olarak dkkdkdkd
Dominant dediğin erkek misalidir. Surekli ne yapacağımı söylerse kavga çıkar.
Erkekler, kız sever. Erkek gibi birini ne yapayim 🤣
Bence dominant olmalı çünkü azck naz falan yaptn mı bunu idrak edemeyen erkekler hemen farklı düşüncelere bürünüyorlar
Kocasına nazlı onun dışındaki herkese dominant.
Kadın dengeyi kurmalı bence her şeyin fazlası zarar
Dozunda nazlı olmalı ama bazen asi gözü kara olmalı
Nazliyi anladik olur. Ama " Dominant". Ne? Fazla. Bilgili. Ayagi ile. Kasma sorusu mu bu?
Ne
Baskın, hakim
Bilmiyorum da herkes bana çok net birisin diyor belki de bu yüzden sevgilm olmuyor sence nasıl olmalı?
Baskın karakter özelliklerine de sahip olmalı, nazlı da olabilmeli.
Biraz nazlı olması gerek ama dominantlık ve maskünalite kadına yakışmıyor.
“Olmalı” diye bir kanun yoktur. Karakterine göre değişir.
Bence dengeli olmalı yer yer dominant yer yer nazlı olmalı :)
Biraz nazlı biraz dominant yerinde ayarlamayı bilirse güzel olur
kadın dediğin nazik ılımlı nazlı ve cilveli olur
Yanında dominant olabildiğim erkeği ne yapayım, nazlanabilmeliyim…
bokunu çıkarmayacak şekilde nazlı, cilveli ama gerektiğinde de ortamda baskısını hissettirecek insanlara sınırını belli edecek
Hepsi yerine göre olmalı
Bence kadın nerde ne konuşacağını bilmeli. Mesela küfürden kaçınmalı çünkü yaratılış açısından ağızlarına yakışmıyor üstün özelliklere sahiplerdir. Yerine göre ağır yerine göre de alttan almalı.
Fazla dominant kadın sevmem ama saf s*lak da sevmem. Biraz nazlı biraz da dominant olmalı.
Ne olursa olsun dozunda olmalı. B*ku çıkınca olmuyor 😂
Nazlı daha dişil
Ben direkt odunum yontulmamış
😅😅
Kadının ortası makbuldür.. 🥰🌹
Budu mu hahs
Evet 😂
Dominant kadından hoşlanan erkek itaat etmeyi seven erkektir. Ben nazlı ve kadınsı tavrı olan kadınları beğenirim.
Erkek kadını tamamlamalı kadın erkeği tamamlamalı
O ne demek
Ne hakkında?
Gerek yok.
Tanışmak istemiyorum demek ki
Yok, ben karar verdim. Tanışmak, konuşmak, herhangi bir şekilde sizinle irtibata geçmek istemiyorum. Uzatmanın alemi yok, ısrardan haz etmiyorum
Bak ben seni şimdi ne güzel engelliyorum Davut :D
Dominant kadın sevmem.
Onlar da kendinden başkasını sevmiyormuş shdja
İkiside yerine göre olmalı 😆
Yerini şaşırıyoruz :D
Benim dominant halim daha ağır basıyor yav😀🫠
O zamansa yoğurtluçaklıt olamazsın :D tatlı bir imaj çizme shdjaj
Nazlı kadınlar çekilmez..
Dominant bir kadınla da dominant bir erkek anlaşamaz..
Ben nazlıyım ama dominant taraflarım da var dengeli olmalı
dominant kadın günün sonunda memnuniyetsiz olur fikrimce nazlı iki taraf için de en iyisi
Dominant olsun ayaklarına masaj yaptirtsin. d
Dominantmsn sana dominant kadn resmi atiymmi
Nazlı olsun kadın gibi olsun haddini bilsin itaat etsin
Kadın itaat etmek zorunda değil
TM sen etmezsin 😀
Etmem, denk gelirsem ettirmem. Ses kes.
Boş yapma eşşek gibi edeceksiniz
Kadın kendini ezdirmez, etmeyecekler
Tm ezdirme diren 😅
Tamam git şimdi 😒
Abla uzatma da kadın tamam bey diyecek kusura bakma
Demeyecekler kardeşim, yok öyle bir dünya, büyüyünce öğrenirsin