Kişilik & Karakter Hangi insanlara ozenirsiniz gıptayla bakarsınız imrenirsiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 3 ude aynı anlamdada olsun Güncellemeler+1 yıl Nasıl insanlara Hangi insanlara ozenirsiniz gıptayla bakarsınız imrenirsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Kimseye özenmem. 0 0 Yorumla
SeyyahÖküz1 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl İradesine ket vurabilir, bir amaç uğruna konforunu bozabilen, inançlı ve edepli insana.. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende Yorumla
Emre_2 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kariyerinin zirvesine gelmiş insanlara özeniyorum tabikide 0 0 Yorumla
birbaltayasap Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnsanın en büyük rehberi kendisi olmalıdır 🙏🏽 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Rol modeli aldığın biri olmalı ama Yorumla
Devrimosmanli Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 37% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 800 cevap paylaştı. Kimseye imrenmem ben bana yeterim 1 0 Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Günaha bulaşmamamış insanlara 0 0 Yorumla
HollandEUnl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hic birine 0 0 Yorumla
sultan081 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 758 cevap paylaştı. Hırslı insana 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kimseye özenmem.
İradesine ket vurabilir, bir amaç uğruna konforunu bozabilen, inançlı ve edepli insana..
Bende
Kariyerinin zirvesine gelmiş insanlara özeniyorum tabikide
İnsanın en büyük rehberi kendisi olmalıdır 🙏🏽
Rol modeli aldığın biri olmalı ama
Kimseye imrenmem ben bana yeterim
Günaha bulaşmamamış insanlara
Hic birine
Hırslı insana
Güzel sevişen
Kendime