Kişilik & Karakter Ne tür insanları kendinize çekiyorsunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl nasıl Güncellemeler1 yıl çekiyorsunuz Ne tür insanları kendinize çekiyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. çekmiyorum 0 0 Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hayatım boyunca kıskanç insanları kendime çektim. Kıskançlığa alerjim buradan geliyor heralde. 0 0 Yorumla
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bela mıknatısıyım ben 0 0 Yorumla
rekreasyonistt Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kafası hafif kırık olan zeki ve meraklı insanları. 0 0 Yorumla
_-_snowflake_-_ Takip Et Xper 2 Yaş: 30 1 yıl Genelde iyi insanlara denk geliyorum çok şükür 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
çekmiyorum
Hayatım boyunca kıskanç insanları kendime çektim. Kıskançlığa alerjim buradan geliyor heralde.
Genelde karaktersizleri
Bela mıknatısıyım ben
Relax ve saygılı insanları
Kafası hafif kırık olan zeki ve meraklı insanları.
Genelde iyi insanlara denk geliyorum çok şükür
Arıza çekerim