Kişilik & Karakter Ne tarz kişilerden haşlanırsınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor ? Güncellemeler1 yıl Ne tarz kişilerden hoşlanırsınız? Ne tarz kişilerden haşlanırsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. kendim gibi kişilerden 1 0 Yorumla
reis0234 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Dürüst, Samimi. Ve vicdan sahibi olan insanlardan çok hoşlanırım 0 0 Yorumla
Delioğlaaan Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 663 cevap paylaştı. Saygılı efendi empati yapmasını bilen halden anlayan 0 0 Yorumla
Kralbop Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Güven veren değer veren değeri hissettiren insanlardan 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 811 cevap paylaştı. Fiziği düzgün bakımlı dominant kadınlar hoşuma gider 🥰 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı. Kalbi güzel olan kadınlardan 1 0 Yorumla
Çılgın_Mike Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Boş ego ve kibrinden arınmış, halden anlayan, dürüst, kibar, tutkulu.. 0 0 Yorumla
Glee-Somebody Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Efendi tipli insanlar ilgimi çekiyor benim 0 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Ben güneş kişisinden haşlanıyorum 0 0 Yorumla
21can2121 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 368 cevap paylaştı. Karakterli kişilikli olgun düşünceli 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Yumurta haşlamak gibi mi? 0 0 Yorumla
Nisan54 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 649 cevap paylaştı. Güvenilir 0 0 Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çekici 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
kendim gibi kişilerden
Dürüst, Samimi. Ve vicdan sahibi olan insanlardan çok hoşlanırım
Saygılı efendi empati yapmasını bilen halden anlayan
Güven veren değer veren değeri hissettiren insanlardan
Fiziği düzgün bakımlı dominant kadınlar hoşuma gider 🥰
Kalbi güzel olan kadınlardan
Boş ego ve kibrinden arınmış, halden anlayan, dürüst, kibar, tutkulu..
Efendi tipli insanlar ilgimi çekiyor benim
Ben güneş kişisinden haşlanıyorum
Kimseden hoşlanmıyorum
Karakterli kişilikli olgun düşünceli
Yumurta haşlamak gibi mi?
Zeki dürüst cesur
Güvenilir
olgun ve dolgunn
Çekici
Dürüst olsun yeter