Olaylara daima pozitif bakabilen insanlara imrenirim. Demek siteye ara veriyorsun her şey gönlünce olsun umarım hayatın günlerin güzel geçer, tekrardan görüşmek üzere 👋🌹
Şu milleti etrafına toplayıp gerçekten dolu konuşmalara imreniyorum, bel altı veya cinsellik değil.. bi film izlemiştim münazaracılar diye, orada kimin ne olduğu önemli olmadan saatlerce fikir fırtınası yapmaları beni çok etkilemişti.
Valla sevgilisi olanları imreniyorum sadece. Elimdekilerle mutlu olmayı öğrendim hayatım boyunca ve bu hayat tarzını seviyorum.
Hem... Azimliyim, yakışıklıyım, kendimle barışığım, negatif enerjiyi pozitife dönüştürmek de iyiyim, ilgi alanıma giren bir şeyi geliştirmeye çabalarım... :)
Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı.
Ergenlerin sevgilisi oluyor benim hiç sevgilim olmadı onlara imreniyorum ayrıca tabi gençlere de imreniyorum sevgilisi olanlara işi olanlara sosyal olanlara dışarı çıkanlara ben bunları yapamadığım için senelerdir imreniyorum
Ayakları üstünde duran kim ne derse desin azmini inancını yitirmemiş insanlara ve gün ve gün kendini her anlamda geliştirenlere.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
kendiyle barışık, tek kalsa bile keyifli vakit geçirebilen, kendini seven ve sadece kendine yatırım yapan, insanlara fazla değer vermeyen, kimseyi takmayan ve sadece kendine odaklanmış kişilere imreniyorum.
Her insanın imrenilecek bir noktası olacağını düşünüyorum. Aynı zamanda da, imrenilesi insanlar özelliklerini pek göstermezler diye düşünüyorum. Çünkü herkes aynı şekilde hayatta yaşananlara tepki gösterirse, hayatın manası monotonluğa dönüşür
Her ne olursa olsun kendini seven, çevresi ne der diye takmayıp onlara kulak tıkayan ve en önemlisi kusurlarıyla kendini seven özgüveni olanlara ah keşke bende öyle olabilseydim belki her şey daha güzel olurdu o zaman
Kültürlü olsaydın insanların dış görünüşüne takılmazdın, ve sırf cevap vereyim diye böyle kötü yorum yapmazdım. tipe gelince yani görünüş profil fotona bakınca tipsiz olan cinsiyet belli
Benim kapasitem seni endişelendirmesin. insanların dış görünüşüne takılmazdın ne demek? Senin HEMCİNSİN tipe benden milyon kat daha fazla ve milyon kat daha detaylı bakıyor. Kadin dediğin erkeğin TİPİNE, Allaha tapar gibi taparken benim bakmam mi sorun oldu : ) Sizde adettir. HER ŞEYİ YAPARSINIZ, ama erkekten YAPMAMASINI İSTERSİNİZ. Kendiyle çelişen ahmaklar 😏
Haklı olmakla nazik olmak arasında kalsaydım nazik olmayı tercih ederdim başkalarıyla alakalı travmalarınla yalnız bırakıyor ve sen haklısın diyorum iyi geceler