#Yalan söyleyip inkâr eden insanlarla arkadaş kalır mısınız, tavrınız ne olur?

#Yalan söyleyip inkâr eden insanlarla arkadaş kalır mısınız, tavrınız ne olur?

Hayatta olmaz, en sevmediğim insan tipinin başında geliyor.
Hayır öyle kişilerle işim bile olmaz
Cevap
9Cevap
Yalan söylediğini net biliyorsam yüzüne vururum çok büyük bir yalansa arkadaş kalacak yüz var ise benimle arkadaş kalmaya dewaam eder
Cok kez yaşadığım ama iletişimi kesip atma lüksüm olmayan bir durum maalesef diyalog aile içinde olunca..
Eskisi gibi kasmamaya karar verdim. Yalan söyleyen insan sadece kendisine yapar. Oturup bir köşede izlerim artık.
Hayır, Yalan ağızlarına yuva yapmış, sakız çiğner gibi yalan söyleyen, bunu alışkanlık haline getirmiş insanlar benden uzak olsun
Ay ben yüze gülüp belli etmeyen insan değilim. Yakaladığım an, yüzüne vurur asla arkadaş kalmam yoluna baksın ciddiyim.
Niçin yalan söylediğine bağlı. Masum bir şeyse devamke kddk
Hayır asla öyle bir arkadaş kalmam böyle insanlara yol vermek gerekir bize de bulaşmasınlar.
Etrafda var arkadaşım değil arkadaşım olsa kazıklar atmaz olan bana da olmazdı doğruysa ona da
Hemen anlarım hemen kıçı başı ayrı oynar anlamayım diye maymun olur hele birde yalan mı söylüyorsun diye sorduysam... iletişimi keserim jsksncksksj
ASla işim olmaz.
Hayır kalmam işim olmaz
Böyle insanların gözümün içine bakarak yalan söylemesine katlanamıyorum hemen uzaklaşıp soğuyorum
Yalan söylediğini ikimizde biliyoz ama bana inkar ediyorsa uzaklaşırdım
Benim için ölmüştür 😂
Vardı öylesi sohbeti kestim
Muhabbeti keserim.
Hayatımda 1 dkk tutmam.
Kalmam sen kalirmisin
Kalmam
Hayır kalmam
İnsan yerine koymam
Ben arkadaş kalamam
Kalmam
Arkadaş kalmam.