Kanıtı yok bir şeyi yok 7/24 iftira ve yalandan ibaret mesela
İnsanlar kudurduğunu ne kadar belli ediyor 😄
Kanıtı yok bir şeyi yok 7/24 iftira ve yalandan ibaret mesela
İnsanlar kudurduğunu ne kadar belli ediyor 😄
İnanmam. Arkadaşım için dediğine asla inanmam başkası için dediklerine de inanmam. Biri birisi hakkında bir şey diyorsa cidden inanmam. Normalde bu durum bende böyle. Ama KS ortamında benim inandığım düşünüldü bu yüzden arkadaşımdan oldum. :/
yahu ben hiç tanımadığım insanlar hakkında söylenenlere bile inanmıyorum. Kendi beyinleri yok mu bu insanların anlamıyorum. Her zaman O insanı ben tanımaya çalışırım, o fırsatı ona veririm. Arkadaşlarım hakkında biri bir şey söylemeye kalksın o lafı ağızlarından alır bi taraflarına sokarım. Gel gör ki, benim “arkadaş” dediğim insanlar bunu yapamadı, yapabilenler var onlarla zaten hala irtibat halindeyiz. Hele bir de ispat isteyince apışıp kalıyorlar ya bitiyorum yeminle. Çok karakter fakiri var, çoook. Diyorum ya bazı insanlarla hiç tanışmamış olmayı dilerdim.
Yine mi çok haklısın sen 😍
Ulan o kim oluyor da arkadaşımın arkasından hikayeler uyduruyor. Yürüsün gitsin oradan. Kime neyi anlatıyor. Muhatap olmazdım öyle bir insanla. Arkadaşımı da uyarırdım bu hikayeciyle iletişimi kes diye. Gitsin işine.
😃
Cevap
12Cevap
Hayır tabi ki ben arkadaşıma güvenirim her zaman. çünkü arkadaşlık güven ve sadakat demektir. zaten güvenmediğim birisi ile arkadaş olmazdım. o yüzden sırf birisi yalan söylüyor ya da arkadaşım hakkında bir şeyler söylüyor diye hiç bir şekilde arkadaşımdan şüphelenmem ya da inanmam. eğer çok merak ettiğim ya da içimde kalan bir şey varsa zaten arkadaşıma sorardım yani bu konuyu arkadaşım ile konuşurdum. arkadaşım da bana zaten gerçeği söyler ya da durumu açıklardı bu şekilde çözerdim. zaten tanımadığım birilerinin ya da kısaca toplumun ne söylediği benim için önemli değil. benim için önemli olan benim arkadaşım hakkında ne düşündüğüm ve arkadaşımın bana olan davranışlarıdır. çünkü arkadaşımı sevmiyor veya kıskanıyor olabilirler bu yüzden de aramızı bozmak için yalan söylüyor olabilirler. ben kimseyi dinlemezdim. sadece arkadaşımı dinlerdim ve arkadaşıma güvenirdim her zaman. çünkü bu tarz insanlar ile çok karşılaştım önceden.
Önceliğim direkt olarak arkadaşımla konuşmak olurdu. Ortada bir kanıt yoksa ve arkadaşım da bu olayı onaylamıyorsa hiçbir sorun yok ama bence yine de insanın içinde bir ukte kalır. Dostluklarımızın zedelenmesini istemeleri ya da bizimle ne alıp veremediği düşüncesi bizi biraz üzebilir. Neticede hepimiz birer insanız hepimizin duyguları var kimse iftiraya maruz kalmak istemez.
Ama genel olarak şunu fark ettim, ortada hiçbir neden yokken insanların bizimle alıp veremediği şeyler olabiliyor. Buna çok kez şahit olduğum için artık bana durduk yere musallat olan insanlara bir anlam yükleyemiyorum. Yine herhalde bizi çekemeyen biridir diye düşünüyorum.
Başkasına kötü olan, bana iyi olabilir. Kim gelir laf ederse umrumda olmaz. Bana kötü olan başkasına iyi olabilir. Gidip kimseyi kötülemem. Arkadaşlık durumlarda her zaman karşı karşıya düşünür hareket ederim. Yalan ya da doğru üçüncü şahısların söylediklerini dikkate almam
Arkadaşım diyorsam, yanlışıyla doşrusuyla yanında dururum..
Ben de arkadaşlık kavramı önemlidir
Özellikle bu site de çok sıklıkla oluyor. Canları cehenneme, yorgunum.
Sürekli yorgunsun yaşlılık zor
Bu konular için yorgunum, diğer konular da çok aktif biriyim
Bende yorgunum napacaz
Erkek söylerse araştırırım ama kadın söylerse inanmam. Kesin iftiradır.
İspat olmadan kesinlikle inanmam. Arkadaşlarıma kesinlikle çok güvenirim.
İnanmağı geç laf çarparım gönderirim böyle konuşan kişiyi
Kimseye inanmam herkes kendine göre anlatır
İnanmış gibi yapıyorum
Kimseye inanmam allatan başka.
Doğru mu diye araştırırım.
İnanmam sorarım
Sen anıl değil misin
Evet 😀 Senin yeni nickin bu herhalde hande hatırlıyorum fakat bu nickli değildi
En sevmediğim üyelerden 😄
Vallaha hande 1-1.5 yıl oldu siteyi bırakalı öyle bir dönüş yaptım başımdan o kadar şey geçti ki burada yaşadığım şeyleri, küs olduğum insanları herkesi her şeyi unuttum hiçbir şeyi hatırlamıyorum en yakın arkadaşlarımı bile hatırlamıyorum 😀 o yüzden küsüz veya değiliz ya da niye nefret ediyorsun hiç bilgi sahibi değilim istersen engelleyebilirsin hiçbir şey hatırlamıyorum çünkü😀
Yok fazlasına takılmıyorum bende
Sevindim🙋♂️
İnananın a. k🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?