Kişilik & Karakter Hiç Kötü Bir İnsan Olmak İstediniz Mi, Bunu İsteme Nedeniniz Neydi Ve olabildiniz Mi? ZEOS12 Takip Et Xper 7 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İstedim İstemedim Olabildim Olamadım Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hiç Kötü Bir İnsan Olmak İstediniz Mi, Bunu İsteme Nedeniniz Neydi Ve olabildiniz Mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Ben hak edene kötüyüm her zaman 0 0 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Evet , fakat dusununce bana katabilecegi seyler anlik hafiflik hisleri vs.Yine de arada gelir gider boyle dusunceler. 0 0 Yorumla
Gökhannnnn_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Hiç istemedim. 0 3 Yorumla ZEOS12 +1 yıl Güzel kalpli kardeşim. Yorumla Gökhannnnn_ +1 yıl Kimse güzel kalpli değildir. Yorumla ZEOS12 +1 yıl Bazıları olabilir. Yorumla
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. İstedim ve sanırım oldum. 0 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Kötü olmak doğru değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben hak edene kötüyüm her zaman
Evet , fakat dusununce bana katabilecegi seyler anlik hafiflik hisleri vs.
Yine de arada gelir gider boyle dusunceler.
Hiç istemedim.
Güzel kalpli kardeşim.
Kimse güzel kalpli değildir.
Bazıları olabilir.
İstedim ve sanırım oldum.
Kötü olmak doğru değil