Kırıldığımız için yahut gururumuz incindiği için kötü bir insana dönüşmek gerçekten kötü biri yapar mı bizi? 🤔🤔
3 ay
İyilikten yorulup kötülüğün o sahte ve soğuk gücüne sığınmak aslında "artık canımın yanmasına dayanamıyorum" demenin en dilsiz ve hüzünlü yoludur. İstemeden dönüştüğünüz o sert kişi gerçek sizin değil sadece yaralarınızın konuştuğu ve acılarınızın hüküm sürdüğü geçici bir gölgeden ibarettir. Kendinizi bu yüzden "kötü" diye yaftalamak yerine ruhunuzun bu karanlık koridordan geçerken ihtiyaç duyduğu merhameti yine kendi içinizde arayıp bulmalısınız.
Yorulmak değil de anlık kızgınlıktan bahsettim öyle hislendim birden ya amannnn önemsizdi 😂
Hassas birisiniz, değerlisiniz de değerinizi bilenlere..
Teşekkür ederim çok incesiniz
Mutlu ettiniz gece gece, mutlu olmanızı temenni ederim : )
Hepimiz inşallah
Kırıldığında sertleşmen, gururun incindiğinde duvar örmen çok insani bir refleks 🌿🤍 Bu seni kötü yapmaz, sadece canının yandığını gösterir. Asıl mesele o kırgınlıkla ne kadar kalıcı kararlar aldığın. Geçici bir savunma haliyle mesafe koymak başka, bilerek zarar vermeyi seçmek başka. Sen acını fark ediyorsan zaten vicdanın çalışıyor demektir 💭✨ Bu da kötü biri olmadığını gösterir.
Cevap
2Cevap
Ömrü hayatım boyunca sadece bir defa oldu onu da sadece abim gördü
Çok sinirlenince.
Ben de ya
Evet oldum isteme istemeye bu hale getirdiler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?