- Kişilik & Karakter konusunda 26,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayır her yaşadıklarıma bakıyorum ilk travma ben sessizleştim içime kapandım hiç biryere gitmek istemedim Allah'tan kurtuldum kurtardılar çaycı geldi sonra kuzen olayı ilk uyandım kaçtım sonra 20 21 yaşında zorla sahip olmaya çalıştı kardeşi kurtardı tokat attım ağladım korktum dua ettim sonra rahmetli kuzenimin yanında tacizler ediyor ben zaten farkediyordum beni izliyordu kapı açılıyor bırakıyor sonra hep uyanıyordum hep izliyordu uyanıyordum sonra baya sene sonra aslında 3 senedir yine başladı tabiki bakardı önceden ilk 21 yaşındaydım bence ilk düğünde değil hatırlamıyorum sonra 23 yaşında düğünde bir garipti kendi kendime söylendim zaten o anda neyse sonra işte başladı bakmaya süzmeye son olay da da eski olayı istedi ben sezdim tuzağı kurtuldum yani ne demek istiyorum kötü biri olmadım zaten onu kimse bilmiyordu ilkini herkes biliyordu zaten o yüzden psikoloğa gittim ve üstüne onu da anlattım bir işe yaramadı sonra arkadaşımın yüzünden kôtü şeyler yaşadım öncellikle şok yaşattı kazık attı o çocuğu çekmek zorunda kaldım üstüne tehditler etti sonra aramızı bozmaya çalıştı sonra ne olduysa ayrıldı ama biz iyi değildik zaten de Allah da istemiyordu sonra işte başkası oldu ben hesap sordum falan çocuk terketti sonra yine bu şoka geri döndü ve tuzak kurdular intikam aldı doğruysa kötü şeyler ona olmuş ama 3 yıl acı çektim ya herşeyinin birden ağzımdan şu çıktı istemeden Allah uzun ömür versin diye belki de tuttu çünkü ben herşeye rağmen bunları hakketmedim ne demek istiyorum kimseye kötülük yapmadım kız kuzenime bile o kadar benle uğraştı okul hayatında da bence ben çok iyi bir insanım ve bu sınavlara bakınca kendimle gurur duyuyorum duymaya başladım hep sezgilerimle kötülüklerden kurtuldum dualar ederek travmalar yaşayarak yaşadıklarımdan dersler alarak bugünlere geldim Allah'a çok şükürler ettim çünkü hiç biri sebepsiz olmadı hepsi iyiliğim için oldu bunu anladım herşeyde bir hayır vardır sôzü çok doğru
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır düşünmedim. Ne geliyorsa başıma iyi bir insan olmaktan ve kendimi diğer insanlardan daha geri planda tutmaktan geliyor
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederimm
- +1 yıl
@AliceMixfield Rica ederimm
- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u +1 yılKötü olduğumu da dusunmedim çok saIak olduğumu hep düşünürüm
25 Yorumla- +1 yıl
Öyle deme çok zekisin abla
- +1 yıl
Ablasının gülü jsjshs zekilik para etmiyor
- +1 yıl
🙏🌹 yoksa zengindik şu an abla sjsjs
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim 🙏
Gizli Üye(30-35)+1 yılKötülüğüm sadece kadınadır Barış. O zaman kıymetli oluyoruz. Bir kadını sev seninle dalga geçer her zaman ama kadına bağır çağır, döv bir anda yumuşar. Sendeki eril enerjiye çekilir, kabalığın onlara çok tatlı gelir.
Erkeklerin de hakedenine kötü olurum. Selam bile vermem. Ama erkekler daha insanidir. O yüzden kadın hemcinsini bile sevmez. Erkeği kendine yakın bulur hep.
01 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar ağlatan erkek sever sözü doğru sanırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılKötü bir insan hiç olmadım ama illaki hatalarım kusurlarım oluyor. Bunun farkına varırsam mutlaka telafi etmeye çalışırım zaten ama kimsenin bedduasında yer alacak kadar kötülüğüm. dokunmamistir
20 Yorumla
+1 yılElbette iyi bir insana yakışmayan şeyler yaptım ancak kötü biri olduğumu düşünüyorum diyemem
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılDüşünmedim ama bazen insan karşındakine göre davranmak zorunda kalabiliyor...
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılDüşündüğüm zamanlar oldu, suçluluk hissettiğim, kendime kızdığım zamanlarım oldu, vicdan azabımdan ötürü ağladığım zamanlar oldu lakin çok sonradan anladım aslında kötü bir insan olmadığımı. Kötü olan kişi kötüyüm diye düşünüp hüzünlenmez, vicdan azabı çekip ağlamaz, utanmaz, zeytinyağı gibi üste çıkar, aynada kendine kızarak bakmaz. Hayır, ben kötü bir insan değildim, cahillikler yapmış olabilirim lakin kötü değildim, kendimle kavgalıydım sadece, birisini kırsam biliyorum ki;o kırdığım kişiden daha çok ağlarım, sadece kötü bir insan olduğuna inandırılmış bir insanım, bunu da manipülatör kişiler yaptı, yiyor da şimdi yapsınlar artık manipülatör kişileri tanıyoruz. Sadece düşünmekle de kalmamışım ya, kötü bir insan olduğuma inandırılmışım, ah ben ah, nasıl haksızlık yapmışım kendime.
10 Yorumla Bazen olması gerekeni yaparsın. Mesela askersin bir talimat verilir uygularsın. O talimatı uygularken seni bir sivil vatandaş görse duygusal olarak yorumladığı için olayı çok farklı yorumlayabilir.
Bunun gibi meselelerden işimi yaparken doğru olduğunu düşündüğüm şeyi birkaç gün, hafta, ay, yıl sonra düşündüğümde kendimi kötü biri olarak görebiliyorum. Trafikte birine o an sinirle bağırıp çağırıp sonra ne gerek vardı diyebiliyorum.
Beni aldatan birisine güzel bir ders vermiştim. Ona da sonra üzüldüm.
Bu da kötü insan olduğumu düşündürüyor.
10 Yorumla
+1 yılHer insanda hata kusur günah vardır ben herkesi kendim bildim iyi davrandım ya da kimseye bulasmadim ama haksızlığı da boyun egmedim ama bütün insanlığa bakılırsa ya çıkarı var zengin olduğum için ya da lafı var bana yanlış anladığı için ya da kötü küfürleri var kendi istedikleri olmadığı için ya da beni kötülemek için elinden geleni yapan saf gören var istediğini yaptığım için hepsine bakınca acıyorum nedense bu zamanda kimseye laf vermemek susmak sabretmek zordur herkes kendine yakışanı yapıyor hani deriz ya nefis var şeytan var elimde değil herkes ailesine misal o kadar değer verir ki bazen kötü söz laf gelmesin diye ama elaleme laf atarlar yarın bit günde başlarına bir şey geldiğinde ben kime ne dedim ki bunlar oldu derler çünkü herkes herkesin hakkına girdi bu devirde
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. İyi veya kötü olmak gösterilen dizidir. Gösterilen diziyi de söylemlerle üretiriz, söylemdeki ideoloji ise her bireyin dilinde farklı olabilir; iyi ya da kötü diye tanımlanan birisinin varlığı, onu etiketleyen kişinin düşüncelerinde şekillenir.
Ben kötü bir insanım dememle çok iyi bir insanım dememin arasındaki farkı sadece ben yorumlarım.10 Yorumla
+1 yılBen kötü biri asla değilim bu kanaat hem benim hem de çevremin çünkü ben hiçbir zaman düşmanım dâhi olsa kötülük bulsun bile demem Allah'a bırakırım. Benim yaşam tarzım herkes iyi olsun, mutlu olsun kafasındayım. Bana karşı kötü mü o zaman koyarım mesafemi umrum olmaz.
10 Yorumlaİnsanım, kötülükte iyilikte barındırıyorum. Bazen kötüye yeniliyorum, bazen iyiyi seçemiyorum. Bazen kötüden öylesine uzaklaşıyorum öylesine uzaklaşıyorum ki.. Bazen iyilik ilizyonu yaratıyorum. Ama doğamı kabul ediyor, reddetmiyorum. Her zaman iyilik adın hareket etmeye çabalıyorum. 😌
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bana yapılmasından hoşlanmadığım bir davranışı başkasına yapmadığım için hayır kötü biri olduğumu düşünmedim bu zamana kadar. Yalandan iftira atmak bu da kötülükdür , adam öldürmemiş olsan bile hatta iğrenç insanların yaptığı davranış biçimidir.
10 Yorumla
+1 yılYakın geçmişe dek hep karşımdakiler kötü oldular. Ben hep iyi oldum. İyi kaldım. İyi devam ettim. Ve şunu farkettim ki kötü olmak ta yerine ve kişisine göre mükemmel bir his, buna yemin ederim. Aslında mesele olaya akılla yaklaşıp nerede iyi, nerede kötü olacağını doğru yönetmekten geçiyor. Ve şu kesin bir gerçek ki dünyada iyiye de kötüye de yer var, tek gereken doğru kişi, doğru zaman olması..
10 Yorumla
+1 yılBenim düşüncemden çok beni tanıyan insanların ne düşündüğü daha çok önemlidir..
32 Yorumla- +1 yıl
@oɿƚꙅɘɒm 🩷🩵
- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılDüşünmeme gerek yok ki barış.
Sadece değer verdiklerime iyi insan olmaya çalışıyorum gerisine ebu cehil gibiyim12 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle abi bende.
- +1 yıl
Olması gereken kardeşim yoksa çok üzülürsün.
Bazen evet, bazen hayır. Her zaman doğru olanı yapamıyorum.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kimseye kötülük yapmadım ki. Hiç kimseden de kötüsün sözünü duymadım. Sadece bazen "Allah'ım niye böyle insanlarla karşılaşıyorum, kimseye zararım bile dokunmazken niçin böyle karaktersizler benim karşıma çıkıyor" diye sorduğum oluyor.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 16,2b cevap paylaştı. Kötü bir insan asla değilim, kimseye karşı artniyetli olmadım ama kendimi kusursuz biri olarak da görmüyorum çünkü insanız hata yapabiliriz.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bazen insanlar ben çok kötü bir şey yapmışım gibi öyle bir alınganlık yapıyorlar ki sanki ben kotuymusum gibi kötü davranmisim gibi bunu bana yansitiyorlar ve bu böyle olunca bende biraz sorguluyorum acaba kötü bişey mi yaptım diye
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 505 cevap paylaştı.
+1 yılEskiden hep kendimi mukemmel iyilik perisi efendime soyleyim basima kotu bir sey gelmisse kesinlikle karsi tarafin sucu olarak gorurdum... yaş aldikca insan o kadar da beyaz bir karekter olmadigini anliyor sanirim...
10 Yorumla
+1 yılHer insan biraz da olsa kötüyü barındırır. Önemli olan iyi insan ve içimizdeki kötü dengesini kurabilmek. Bize zararı dokunan birine illaki bir intikam duygusu besleriz anlık olsa bile. İntikam duygusu da içimizdeki kötülüklerden.
10 YorumlaDüşündüm sonra daha kötülerini görünce hakime şükür ettim😀
13 Yorumla- +1 yıl
Bazen kötülere bakıp meleğim diyorum kendime :D
- +1 yıl
:D
+1 yılHer daim düşünürüm cehenneme ön sıralardan var bir biletimiz çok şükürler.😅
11 Yorumla- +1 yıl
😅
- Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanların hepsinin özünün kötülük olduğunu düşünüyorum. Dolayısıyla kendimi saf temiz iyi bir insan diye nitelendirmiyorum. Elinden geldiğince iyi olmaya çalışan ve zararsız birisi olarak nitelendiriyorum.
10 Yorumla Belirsizlik içinde kaldığım anlar oldu olmadı değil fakat kasıtlı olarak birine durduk yere kötülük yaptın mı diye sorarsan hayır yapmadım. Canım yanmadığı sürece karşılık vermem.
20 YorumlaHayır. Ben olgunlaşmamış iki söz bildiği için kendini dahi sanan , herkese yalakalık eden ve herkesi sevip onlar bana yeterince sıcak yaklaşmasına soğuyan bir ergendim. Hala öyleyim.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 386 cevap paylaştı. Kötü bir insan olduğumu düşünmüyorum. Karşımda ki her insanı da kötü olarak benimseyemem. Karakter meselesidir. İnsanlar farklı farklıdır sonuçta.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Bazen içimdeki iyi niyetin azaldığını hissediyorum. Kötüyü gördükçe biz de öğreniyoruz aynı şekilde davranmayı maalesef. Ama çok da insanlıktan cikmamalı..
10 YorumlaHayır hep iyi bir insan olduğuma inandım insan saf iyi ya da saf kötü olamaz sadece ama iyi ve kötü olabilir genelde empati kurarak çoğu şeye yaklaşıyorum
10 Yorumla
+1 yılEvet, hayatımın bazı noktalarında hep kendimi sorguladım. Ancak bu sorgular ve düşünceler beni iyi bir insan olmayamı sağladı. Fakat bazıları için yine kötü biriyim. 🙂
10 YorumlablBenim ne düşündüğümün önemi yok Önemli olan beni karşı tarafın nasıl gördüğü ve düşündüğüdür bu yüzden kendimle ilgili çok fazla düşüncelere kapılmıyorum.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Valla bir kişin kötü olmasına iten her iki sebebin tarifi yapmışsın neyi ve neden soruduğunu anlayamadım
12 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Herkesin kötü bir tarafı vardır.
Önemli olan içimizdeki kötü ve iyi savaşında iyi tarafımızın kazanması.10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet düşündüm ve düşünüyorum da, belki başkaları değilde benimdir kötü olan o yüzden hiçbir şey yolunda gitmiyor
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence nadir de olsa iyi insanlar birbirilerini cekerler 🥰😇😇
Tipki kotulerin de birbirini cektigi gibi
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKötülere karşı kötü olan benim gibi biri kötü olabilir mi? İyilere karşı kapısını aralayan altın kalpli biriyim.
10 Yorumla Daha bu sabah düşündüm belki kendimi dev aynasından görüyorumdur ve her zaman en iyisi olduğuma ikna etmişimdir belki her şey benim hatamdır
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 750 cevap paylaştı.
+1 yılhayır düşünmedim, karşımdaki insanların da kotu oldugunu düsünmedim. bana göre herkesin haklı olduğunu yerler var, bazıları sadece cok bencil.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı. Kendimi eleştirdiğim, kötü davrandığımı düşündüğüm zamanlar oldu ama kötü biri olduğumu hiç düşünmedim çünkü değilim😂
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet düşündüm kimse düşünmesede ben düşündüm belkide en büyük kötülükleri kendimize yapıyoruz bu bile kötü bir insan olmak için yeterli.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ne kadar iyi olsak da, birilerinin hikayesindeki kötü karakteriz. Herkesi memnun edemeyiz yapacak bişey yok. Beni bilen bilir nasıl olsa:)
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Bir zamanlar kötü ben olduğumu düşünürdüm ama Bi süre sonra baktım da kötü olan ben değilim ki kötü olan onlardı 🤔🤔🥲🥲
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,9b cevap paylaştı. 15 yaşlarımda kötü bir insan olduğumu düşünüyordum. Kişilik olarak aileden geldiğini farkına vardım. 21 yaşından sonra olgunlaştım.
10 Yorumla
+1 yılçok defa düşündüm ama nedense hepsinde de karşı taraf suçluydu
20 Yorumla
+1 yılKötü olmadım iyilikten anlamayana görünmez oldum hepsi bu
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 936 cevap paylaştı.
+1 yılHayır düşnmemdim ama bilmeden birini kirdısama afolaa
10 Yorumla
+1 yılYani benimde eksiklerim bencil olmam vardır ama kalp kırmamaya çalışıyorum.
10 Yorumla
+1 yılSevmediğim birine karşı gaddar ve Allahsız oluyorum
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılBazen bencil olabiliyorum ama kötü bir insan değilim
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen zor bir insanım. Gerçeğin peşinde olduğum için doğrularım insanlara ağır geliyor.
10 Yorumla
+1 yılBana nasıl gelinirse öyle yaklaşıyorum kötüye kötü şekilde. Dolayısıyla düşünürüm
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hiç düşünmedim çok iyiyim diyemem ama kötü biri değilim
10 YorumlaGölge benliğimle yüzleşmiş bir insan olduğumu düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılİyi olmak zulüm artık canım yaa kötü olmayı da beceremeyen ben ikilemde olmak da öyle zorki☺☺
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılCanımı yakmayan kimsenin canını yakmam, bence iyi bir insanım
10 Yorumla
+1 yılKişiye göre davrandığım anlar çok fazla ama genelde iyi biriyim..
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılKötü biri değilim. Buna eminim. Kötü olanlarda etrafımda yok.
10 Yorumla Sık sık düşünüyorum ama çok da kötü bişey bulamayınca amannn diyorum. 🤷♀️
10 YorumlaEvet düşündüm ama kötü biri değilim ama düşündüm.
10 Yorumla
+1 yılHer insanda olduğu gibi bende bazen kötüyüm. Önemli olan düzeltebilmek
10 Yorumla
+1 yılDüşündüm. Yaptığım bazı hareketlerden dolayı aklımdan geçiyor.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hak edene kötü olurum benden kötüsünü göremezler.
10 Yorumla- Devamını Gör (100)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne