Kişilik & Karakter Anlaşıldığınızı düşünüyormusunuz? özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 44 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bu güne kadar hiç anlaşılamadım Demekki anlatamıyorum kendimi peki ya siz? Anlaşıldığınızı düşünüyormusunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Hayır düşünmüyorum 1 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Açık ve anlaşılır bir kişilik olduğum için evet anlaşılır biriyim 0 0 Yorumla
paradisecametrue Takip Et Xper 2 Yaş: 33 1 yıl Anlaşılmak için anlatabilmekten ziyade, karşı tarafın da anlayacak kapasitede olması lazım. Bende anlaşılmadım.. 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Beni kimse anlamaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır düşünmüyorum
Açık ve anlaşılır bir kişilik olduğum için evet anlaşılır biriyim
Anlaşılmak için anlatabilmekten ziyade, karşı tarafın da anlayacak kapasitede olması lazım. Bende anlaşılmadım..
Beni kimse anlamaz