Selâmlar!!
Anlaşıldığınızı düşünüyor musunuz...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selâmlar!!
Anlaşıldığınızı düşünüyor musunuz...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Anlaşıldığımı bazen düşünüyorum. Genelde de hayır düşünmüyorum. Ben bile kendimi zor anlıyorum. Beni sevsin yeter severse zaten tahammül eder ve katlanmak yerine keyif alır ve beni gerçekten yaşar insanlar
Kısmen anlattığım kadar anlaşıldığımı düşünüyorum en yakınım tarafından. Diğer insanlar tarafından anlaşılmasam da olur. Ve sadece “kısmen” dememin sebebi aslında
1. kimsenin seni 100% anlayacağını düşünmememden ve
2. duygularımı ifade etmek konusunda özürlü olmamdan kaynaklanıyor.
Seni kıran kişiye “beni kırdın” demek yerine, rol icabı dik durup “eyvallah canın sağolsun” demesi öğretilmiş insanlarız sonuçta. Halbuki açıkca (bir cümleyle bile olsa) duygularını ifade etsen, hem senden çıkacak o duygu bastırılmadan, hem de karşıdakine bir sinyal gidecek. İplesin iplemesin, konu o değil.
Hayır ama alıştım artık. Anlarsa birisi işte o zaman şaşırırım hatta. Çünkü uzun zamandır kimseden anlayış beklemiyorum. Herkes yeterince şey bekliyor zaten diğerlerinden. Bari ben istemeyeyim bir şey ¢
Düşünmüyorum ve bende çareyi susmak da buldum, kelimelerimi israf edemem, yazık edemem kelimelerime.
Kelimelerimi, cümlelerimi hak etmiyorlar, bende kendimle konuşuyorum, kendimi yine ben anlıyorum
Cevap
28Cevap
Anlayan anlar anlamayanlar Sagopa Kajmer
Hayır bazen düşünmüyorum
Kimse anlaşıldığını düşünmez ki ben de düşünmüyorum. Bazen fazla anlaşılmayım diye kendimi bile kapatıyorum ben 😄
Kesinlikle anlaşılır biriyim..
Sadece işlerine gelmez anladıklarını kendilerine anlatmak, hepsi bu..
Yeterince anlattığımı düşünüyorum. Eğer anlaşılmamışsam bu anlamayan tarafın problemidir.
Sizin gibi derken?
Bence yanılıyorsunuz ya da başka biriyle karıştırıyorsunuz.
Kişinin algısı, konforuyla aynı paralelde.
Anladığı ve algıladığı halde konforunun dışına çıkmamak için anlamamış gibi yapan ve manipüle eden insanlarla dolu ortalık.
Bu sebeple anlaşılmayı beklemiyorum.
Aganta Burinaga kitabında bir söz vardı "inanmıyorcasına inanıyordum Fatmaya"
Yazı onu hatırlattı. Ben açıkça söylüyorum ama hep ima var karşımda, bende hayra yormak istiyorum ki, yıkılsam da bir iki güzelliğe deysin.
ASLA!
Öyle demedim ki, sen dedim sandın
Beni dinlemedin bile gidip başkasına kandın
Ben de anlatamıyorum ki sana kendimi
Nasıl birisin sen ya, aklımı başımdan aldın
Kendimi ifade edebiliyorum ama günümüz insanı her şeyi işine geldiği gibi anladığı için anlaşılmak pek mümkün değil bazı konularda
Bazen evet bazen hayır. Her zaman anlaşıldığımı düşünmüyorum kesinlikle. Ama anlaşıldığım noktalar da olmuyor değil.
Anlaşılır olsaydım eğer ne benden ayrı, ne ben ondan ayrı olurduk. Böylesi daha anlaşılırmış bunu gördüm.
Ben anlatırım nasıl anladığı ne anladığı ona kalmış anlamazsa eğer " beni birtek sen anladın sende yanlış anladın derim 🤣🤣
Kötü bile olsak iyiyiz kimseye yaramızı göstermeye gerek yok ,
Yaramızı kime göstersek ordan vurur gerek yok... 🥂
Bu hayatta kardeşim emre arkadaşım Ömer den başka hiç kimse anlamıyor beni. Çünkü herkese fazla geliyorum seviye olarak.
Bu şehir anlamadı
Sen beni anlamadın
Sokaklar anlamadı...
Hiçbir zaman tam olarak anlaşıldığımı hissetmedim ama bugün yaşadıklarım üst üste öyle bir geldi ki biraz ağır gelmiş olabilir ahsjsj
anlaşılır, net, kararlarımı herkesin ulaşabileceği lisan ile anlatıyorum
artık gerisi diğerlerinin anlağına kalmış
Hayır düşünmüyorum. Zora bazılarının işine gelmediği için mış gibi yapiyorlar..🤭
Dusunmuyorum. Tamamen hic bir zaman anlasildigimi sanmiyorum.
Beni anlamayanla işim olmaz ❗️
Anlayanlar anlıyor, anlamayanlar da kendi gibi sanıyor
Insanlar kendi anlamak istedikleri gibi anlıyorlar genelde.
Ben bile Bazen kendimi anlayamıyorum beni kim nasıl anlasın
Hayır. Ama anlatmayı da bıraktım zaten. Anlamıyorsa ısrar etmenin anlamı yok yorulmaktan başka
İnsan anlamak istediği gibi anlar 🤷🏻♀️ yapacak bir şey yok
Beni anlayan kimse olmadı her seferinde kendi kendime konuşup halletmeye çalıştım herşeyi bu yüzdendir hep yanlız kalislarim herşeye ağlamam kimsede anlamıyor zaten
Ben anlaşılır şekilde konuşuyorum. Karşımdaki beni anlamıyorsa kendi sorunu.
Aynı titreşim aynı frekans aynı kimyada olmadığınız hiç kimse bizleri anlayamaz.
Hayır herkes işine geleni anlıyor. Artık anlaşılmak adına çabam da yok anlamak isteyen gelir bulur
Hayır bazen kendimi bile anlamıyorum ben
Bazen anlaşımadıgımı düşünüyorum
unutulduğumu düşünüyorum
Kendimi anlatamadım, hiç anlamadılar
Her zaman değil.
Anlamasını istediğim herkes anlar.
Beni anlayan yok. Bulamadım.
Anlıyorlar ama yanlış anlıyorlar
Anlaşılmayacak bir şeyim yok ki.
Hayır düşünmüyorum
Anlaşılmak istemiyorum zaten
Düşünmüyorum..