Anlaşıldığımı bazen düşünüyorum. Genelde de hayır düşünmüyorum. Ben bile kendimi zor anlıyorum. Beni sevsin yeter severse zaten tahammül eder ve katlanmak yerine keyif alır ve beni gerçekten yaşar insanlar
Kısmen anlattığım kadar anlaşıldığımı düşünüyorum en yakınım tarafından. Diğer insanlar tarafından anlaşılmasam da olur. Ve sadece “kısmen” dememin sebebi aslında 1. kimsenin seni 100% anlayacağını düşünmememden ve 2. duygularımı ifade etmek konusunda özürlü olmamdan kaynaklanıyor. Seni kıran kişiye “beni kırdın” demek yerine, rol icabı dik durup “eyvallah canın sağolsun” demesi öğretilmiş insanlarız sonuçta. Halbuki açıkca (bir cümleyle bile olsa) duygularını ifade etsen, hem senden çıkacak o duygu bastırılmadan, hem de karşıdakine bir sinyal gidecek. İplesin iplemesin, konu o değil.
Hayır ama alıştım artık. Anlarsa birisi işte o zaman şaşırırım hatta. Çünkü uzun zamandır kimseden anlayış beklemiyorum. Herkes yeterince şey bekliyor zaten diğerlerinden. Bari ben istemeyeyim bir şey ¢
Öyle demedim ki, sen dedim sandın Beni dinlemedin bile gidip başkasına kandın Ben de anlatamıyorum ki sana kendimi Nasıl birisin sen ya, aklımı başımdan aldın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
28Görüş
Anlaşıldığımı bazen düşünüyorum. Genelde de hayır düşünmüyorum. Ben bile kendimi zor anlıyorum. Beni sevsin yeter severse zaten tahammül eder ve katlanmak yerine keyif alır ve beni gerçekten yaşar insanlar
Kimse anlaşıldığını düşünmez ki ben de düşünmüyorum. Bazen fazla anlaşılmayım diye kendimi bile kapatıyorum ben 😄
Kesinlikle anlaşılır biriyim..
Sadece işlerine gelmez anladıklarını kendilerine anlatmak, hepsi bu..
Anlayan anlar anlamayanlar Sagopa Kajmer
Kısmen anlattığım kadar anlaşıldığımı düşünüyorum en yakınım tarafından. Diğer insanlar tarafından anlaşılmasam da olur. Ve sadece “kısmen” dememin sebebi aslında
1. kimsenin seni 100% anlayacağını düşünmememden ve
2. duygularımı ifade etmek konusunda özürlü olmamdan kaynaklanıyor.
Seni kıran kişiye “beni kırdın” demek yerine, rol icabı dik durup “eyvallah canın sağolsun” demesi öğretilmiş insanlarız sonuçta. Halbuki açıkca (bir cümleyle bile olsa) duygularını ifade etsen, hem senden çıkacak o duygu bastırılmadan, hem de karşıdakine bir sinyal gidecek. İplesin iplemesin, konu o değil.
Yeterince anlattığımı düşünüyorum. Eğer anlaşılmamışsam bu anlamayan tarafın problemidir.
tıpkı sizin gibi :)
Sizin gibi derken?
sizinle bir hukukumuz sohbetimiz vardı bir zamanlar.
Bence yanılıyorsunuz ya da başka biriyle karıştırıyorsunuz.
hiç sanmıyorum :)
Düşünmüyorum ve bende çareyi susmak da buldum, kelimelerimi israf edemem, yazık edemem kelimelerime.
Kelimelerimi, cümlelerimi hak etmiyorlar, bende kendimle konuşuyorum, kendimi yine ben anlıyorum
Hayır ama alıştım artık. Anlarsa birisi işte o zaman şaşırırım hatta. Çünkü uzun zamandır kimseden anlayış beklemiyorum. Herkes yeterince şey bekliyor zaten diğerlerinden. Bari ben istemeyeyim bir şey ¢
Kişinin algısı, konforuyla aynı paralelde.
Anladığı ve algıladığı halde konforunun dışına çıkmamak için anlamamış gibi yapan ve manipüle eden insanlarla dolu ortalık.
Bu sebeple anlaşılmayı beklemiyorum.
Aganta Burinaga kitabında bir söz vardı "inanmıyorcasına inanıyordum Fatmaya"
Yazı onu hatırlattı. Ben açıkça söylüyorum ama hep ima var karşımda, bende hayra yormak istiyorum ki, yıkılsam da bir iki güzelliğe deysin.
Hayır düşünmüyorum. Zora bazılarının işine gelmediği için mış gibi yapiyorlar..🤭
ASLA!
Öyle demedim ki, sen dedim sandın
Beni dinlemedin bile gidip başkasına kandın
Ben de anlatamıyorum ki sana kendimi
Nasıl birisin sen ya, aklımı başımdan aldın
Kendimi ifade edebiliyorum ama günümüz insanı her şeyi işine geldiği gibi anladığı için anlaşılmak pek mümkün değil bazı konularda
Bazen evet bazen hayır. Her zaman anlaşıldığımı düşünmüyorum kesinlikle. Ama anlaşıldığım noktalar da olmuyor değil.
Anlaşılır olsaydım eğer ne benden ayrı, ne ben ondan ayrı olurduk. Böylesi daha anlaşılırmış bunu gördüm.
Ben anlatırım nasıl anladığı ne anladığı ona kalmış anlamazsa eğer " beni birtek sen anladın sende yanlış anladın derim 🤣🤣
Kötü bile olsak iyiyiz kimseye yaramızı göstermeye gerek yok ,
Yaramızı kime göstersek ordan vurur gerek yok... 🥂
Bu hayatta kardeşim emre arkadaşım Ömer den başka hiç kimse anlamıyor beni. Çünkü herkese fazla geliyorum seviye olarak.
Bu şehir anlamadı
Sen beni anlamadın
Sokaklar anlamadı...
Hiçbir zaman tam olarak anlaşıldığımı hissetmedim ama bugün yaşadıklarım üst üste öyle bir geldi ki biraz ağır gelmiş olabilir ahsjsj